Sanje, obup, groza (lucidne sanje, astralna projekcija, OBE)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
men je to "kr neki". Ja kako pa veš, da nisi sanju? Jaz sem že dostikrat mislila, da sem budna, pa cela panična, ker se nisem mogla premaknit, a videla vse okoli sebe, točno tako, kot je v resnici, v budnem stanju. No, pol sem se pa zbudila. In ko se mi je to večkrat zgodilo, sem postala bolj pozorna, in videla, da so ubistvu to sanje, ki jih je ZELO težko ločit od budnega stanja, ampak z malo pomoči ugotoviš, da le sanjaš.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Glede na odgovore, že sama sem razmišljala o tem, d abi lahko bile to lucidne sanje. Sedaj po pogovoru z enim prijateljem, ki se ukvarja s takšnimi stvarmi sva prišla do točke, kjer sva ugotovila oz. je on, da so to lucidne sanje.
Rekel mi je, da se moram čez dan vsaj 10x ne da bi imela za to narejeno budilko spomnit in prešteti prste na roki in pogledat, če imam uro. Torej to delam, vprašam se ali sem budna ali sanjam , ok budna sem , si preštejem prste na roki , ker v sanjah jih imaš vedno več kot pet, pogledam, če imam uro, je ne nosim torej je realnem stanju nimam. Od kar to prakticiram, je res, da potem, ko pride do sanj/ oz mojih obiskov, se um sam spomni, kaj se mora vprašati in to deluje v sanjah sem imela 7 prstov, si rekla aha sanjam, zbudi se ali preusmeri sanje in mi gre... Tako, da jaz sedaj to prakticiram in morem reči, da gredo tiste neprijetne sanje stran oz. se zbudim.
Rekel mi je, da se moram čez dan vsaj 10x ne da bi imela za to narejeno budilko spomnit in prešteti prste na roki in pogledat, če imam uro. Torej to delam, vprašam se ali sem budna ali sanjam , ok budna sem , si preštejem prste na roki , ker v sanjah jih imaš vedno več kot pet, pogledam, če imam uro, je ne nosim torej je realnem stanju nimam. Od kar to prakticiram, je res, da potem, ko pride do sanj/ oz mojih obiskov, se um sam spomni, kaj se mora vprašati in to deluje v sanjah sem imela 7 prstov, si rekla aha sanjam, zbudi se ali preusmeri sanje in mi gre... Tako, da jaz sedaj to prakticiram in morem reči, da gredo tiste neprijetne sanje stran oz. se zbudim.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
Tole s prsti ni res..seveda kar si zamisliš, tako vidiš.
In še enkrat ti povem, ti sicer verjami kar hočeš, ampak zagotovo niso to lucidne sanje. Ker drugače bi spremenila prizor, ki te tako straši-.
In še enkrat ti povem, ti sicer verjami kar hočeš, ampak zagotovo niso to lucidne sanje. Ker drugače bi spremenila prizor, ki te tako straši-.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
White_Widow napisal/-a:Tole s prsti ni res..seveda kar si zamisliš, tako vidiš.
Če ne veš osnove kako to spremeniti ga ne moreš, ko pa veš kako to doseči ga lahko spremeniš. Torej, še enkrat se bom ponovila, sedaj se zbudim, ko imam tiste vrste ¨sanje¨ oz., če si zamislim iz more odpotujem tja kamor želim, to pa je ponavadi rajska plaža in tam uživam! Torej, če to niso lucidne sanje... Potem je najbrž zmešnjava v moji glavi in prepričanje v nekaj totalno mimo, sicer pa, sem zadovoljna, da od tistega trenutka, ko pride do groze znam sedaj to grozo spremeniti v nekaj lepega in me ni več strah in se nimam za noro, ter nisem več uničena zaradi tega mojega videnja....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
jaz vztrajam pri svojem!
kakorkoli, samo da je tebi fino!
kakorkoli, samo da je tebi fino!
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
tole s prsti je še kako res!! VEDNO deluje. najbolj zanesljiv test prepoznavanja sanj. če jih je 5, obračaš roko ali jo streseš, pa jih je več ali manj. samo spomnit se je treba tega v sanjah.
večji problem je kako "prisanjat" punco,
kar se tiče lucidnih sanj.. za nekatere veljajo ludicne sanje da se jih zavedaš, za druge da jih kontorliraš. kaj dejansko ta izraz pomeni ne vem, pod lucidne sanje pa jaz (in še mnogi drugi) štejemo sanje ki jih lahko kontroliraš.
večji problem je kako "prisanjat" punco,
kar se tiče lucidnih sanj.. za nekatere veljajo ludicne sanje da se jih zavedaš, za druge da jih kontorliraš. kaj dejansko ta izraz pomeni ne vem, pod lucidne sanje pa jaz (in še mnogi drugi) štejemo sanje ki jih lahko kontroliraš.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]