samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MysteryGirl » 15. Okt. 2006 11:18

razočaranja nad ljudmi
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 20. Jan. 2007 14:29

jas premišljujem o tem ko sem slabe volje(zadnje čase zelo pogosto)..zdi se mi da bi bilo brez mene vse enako..da me nihče nebi pogrešal..da sem samo odveč
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 20. Jan. 2007 14:35

Zakaj?
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2007
Kraj: Idrija

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ClaUdyKa~ » 20. Jan. 2007 15:31

deja napisal/-a:jas premišljujem o tem ko sem slabe volje(zadnje čase zelo pogosto)..zdi se mi da bi bilo brez mene vse enako..da me nihče nebi pogrešal..da sem samo odveč

Kaj pa če bi si rajš omislna kašn pogovor s prjatlca, mamo al pa kej...... ker to glede samomora je res, mislem.... to je zadna stvar na svetu, na katero bi mogu človk pomislt, ker vsaka stvar se da rešt. Mogoče bi pa mogla kaj sprement pa najdit vzroke, zakaj si slabe volje in jih pač odpravt...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 20. Jan. 2007 15:52

deja napisal/-a:jas premišljujem o tem ko sem slabe volje(zadnje čase zelo pogosto)..zdi se mi da bi bilo brez mene vse enako..da me nihče nebi pogrešal..da sem samo odveč

Se ne strinjam s tem da te ne bi kdo pogrešo,da si odveč..Že pride tak ko ti vse narobe gre-sam za dežjem vedno posije sonce.In ni vredno da ti ali kdorkoli si vzame življenje..Pač prišlo neko obdobje-če se maš se pogovori s kom,piši kam o svojih občutjih,željah bilokaj-predvsem pa sooči se s tem.Nihče in nič ni vredno da si ti/nekdo vzame življenje!
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 20. Jan. 2007 15:59

zardi tipa se pa res ne bi ubila, raje ubijem njega. :wink: jaz mislim še dolgo dolgo živet. naj srce še tako boli, samomor ni nikoli rešitev, prej beg pred težavami. pa še ni zihr, da rata. predstavljajte si, da skočiš z neke strehe, se vržeš po vlak...in čudežno preživiš, si pa celo življenje invalid. in to zaradi tipa, ki ni vreden pol bureka.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Jan. 2007 16:27

Hm...da bi se ubila zarad tipa ne hvala...še za solze ki sem jih pretočila zarad njega mi jih je škoda ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 20. Jan. 2007 22:49

Kot vidim nisem edina,ki je kdaj o tem razmišljala.Pri meni pogosto pridejo taki trenutki,ko mi ni več do življenja.Vem da bi se dalo kak rešit,ampak preprosto takrat razmišljam samo o tem,da bi blo drugim dosti lepše,če me več ne bi blo in več ne bi meli problemov z mano in jim ne bi povzročala več težav.
Uporabniški avatar
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006
Kraj: =)

Neprebrana objavaNapisal/-a irisina » 20. Jan. 2007 22:58

Sej ne da bi koga hotla obtoževat, tud men se je kdaj zgodilo da sem pomislila na to - ampka ko sm bla v puberteti in se mi je itak zdelo da se je ves svet proti men obrnil.
Da bi pa zdej na to pomisnla?
Naslednjič k na to pomišliš se le spomni na to, kako bi te pogrešala tvoja familija, pa prjatli, sosedi, sošolci.. uglavnem zihr je velik folka ki bi te pogrešal če te ne bi blo več.
Aja pa namest tega da razmišljate kako bi si vzel življenje rajš pomislte da obstajajo ljudje na svetu k majo velik večje probleme kot mi tuki k mamo vsega polno...oziroma vsega preveč;) naprimer ti razmišljaš kako bi si vzel življenje, en tam na drugi stran pa razmišlja kje bi najdu koščk hrane sam d bi preživu ker si še kako želi živet!
pa ne leti na nobeno določeno osebo tuki (da nau kšnih pomot)!
samo res bi lahko v tej smer razmišljal pa bi vidl da življenje sploh ni tko črno,kot včasih zgleda :wink:
Uporabniški avatar
*crnolaska*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *crnolaska* » 20. Jan. 2007 23:53

lili01 napisal/-a:zardi tipa se pa res ne bi ubila, raje ubijem njega. :wink: jaz mislim še dolgo dolgo živet. naj srce še tako boli, samomor ni nikoli rešitev, prej beg pred težavami. pa še ni zihr, da rata. predstavljajte si, da skočiš z neke strehe, se vržeš po vlak...in čudežno preživiš, si pa celo življenje invalid. in to zaradi tipa, ki ni vreden pol bureka.

se čist strinjam s temle!

drugač pa verjemte, da tist k nardi samomor, pusti drugim veliko bolečino, ki ni ozdravljiva in je velik hujša od težav zarad katerih je tist človek naredu samomor...
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 02. Mar. 2009 22:22

Hmmm...in potem svizec zavije cokolado :)

Jaz mislim, da je problem globalni, problem druzbe in ne posameznika. In je posledica nacina zivljenja, ki ga zivimo.

Narava nam je dala vse, kar potrebujemo za zivljenje, zemlja, voda in zrak. In kaj pocnemo mi? Zemljo prekrivamo z betonom in asfaltom, vodo onesnazujemo z kemikalijami, tezkimi kovinami, plastiko itd. in zrak onesnazujemo z izpusnimi plini, metanom in se cim. Ali ne vidite, da unicujemo osnovne potrebe za zivljenje? Clovek je pac samounicujoce bitje.

Mene osebno stevilo samomorov sploh ne preseneca, prav obcudujem ljudi, ki se borijo z vsakdanjimi problemi v upanju za boljsi jutri.

Ali ni zanimivo, da je v revnejsih drzavah, recimo lacni otroci Afrike so bili veckrat omenjeni v tej temi, precej nizje stevilo samomorov ali jih sploh ni? Naj si vsak sam razisce zadeve, jaz sem prelen, da bi vam zdej tle pisal konkretne stevilke.

Uglavnem za zakljucek Life's Gonna Suck When You Grow Up...
Gone
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 02. Mar. 2009 23:27

Michael napisal/-a:Uglavnem za zakljucek Life's Gonna Suck When You Grow Up...

:rofl: :rofl: ... Dejansko jokam od smeha zdej :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 02. Mar. 2009 23:35

Hehe, me veseli da sem te nasmejal. Dejansko je res treba vse gledat skozi humor, ker drugace bi se lahko vsi povrsti pomoril. Smeh je pol zdravja :wink:
Gone
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 03. Mar. 2009 15:26

Na samomor sem že pomislna ampak bi mogla bit res povsem iz sebe, da bi to storila, ker do zdej še nism bla v brezupni situaciji (hvala bogu). Pa tudi če bi bla, ne vem če bi mela dovol poguma za to-predvsem zato, ker se bi bala, da bi se to ponesrečilo (moji sosedi se na primer je in je imela še ogromno časa težave).
Kar a se tiče samomora iz ljubezni-mislim, da če nekdo vidi samo ljubezen kot neko svetlo točko in še tu nato igubi vse upanje, težko razmišlja drugače. Lahko je nekdo na neko osebo tako navezan, da preprosto ne ve kaj s seboj brez te osebe. Zase vem, da bi prej naredila samomor iz tega kot pa zaradi kakšnega drugega razloga.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov