samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 344 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
whatever...
govorim o znancu ki se je obesu in pustil pismo..zaradi tega ker pac ni naredil mature.
tudi sama jo nisem v prvo pa se nisem obesla. zato ker mi tudi prej ni slo briljantno on pa je blestel na vseh podrocjih..pride sus in..kot sm rekla bum..kot da ni drugih resitev in podobno.
vsak ma svoje mnenje, js mam pac tekega, vem zakaj se je slo v teh primerih KI JIH JS POZNAM.
kaksno mnenje imate ostalo pa je pac vasa zgodba. na sreco nismo vsi ljudje na tem svetu enaki, z istimi mnejnji!
govorim o znancu ki se je obesu in pustil pismo..zaradi tega ker pac ni naredil mature.
tudi sama jo nisem v prvo pa se nisem obesla. zato ker mi tudi prej ni slo briljantno on pa je blestel na vseh podrocjih..pride sus in..kot sm rekla bum..kot da ni drugih resitev in podobno.
vsak ma svoje mnenje, js mam pac tekega, vem zakaj se je slo v teh primerih KI JIH JS POZNAM.
kaksno mnenje imate ostalo pa je pac vasa zgodba. na sreco nismo vsi ljudje na tem svetu enaki, z istimi mnejnji!
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam zelo dobro prijateljico, ki je približno 4 leta nazaj poskusila naredit samomor. Hvala najini prijateljici in njeni mami, da so jo pravočasno našli in jo rešili. Poznava se že dolga leta in lahko rečem, da ima punca vse - ok družino, prijatelje, fanta. Samo če pa sam s seboj nisi zadovoljen, potem te pa lahko še tako majhne in nepomembne stvari pripeljejo do konca.
Tako da, nikoli ne veš, kaj takega človeka vodi v samomor.
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
super si tole napisala Lyla,
slišala sem pa tudi, da si več ali manj večina punc premisli preden naredijo samomor, če imajo to idejo... moški so bajda drugačni, če vidijo edini izhod samomor, ga ponavadi tudi uresničijo...
v našem kraju jih je že velik naredilo samomor...
slišala sem pa tudi, da si več ali manj večina punc premisli preden naredijo samomor, če imajo to idejo... moški so bajda drugačni, če vidijo edini izhod samomor, ga ponavadi tudi uresničijo...
v našem kraju jih je že velik naredilo samomor...
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
- maycha
- Sramežljivka
TOMCAT ko sem pred leti delala v bolnišnici na oddelku s problematičnimi najstniki, se je ena punca izstradala s fiksno idejo, da želi umreti, ker ni dosegla željenega cilja... meni se je zdelo nepomembna stvar, njej pa tako pomembna...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
TOMCAT napisal/-a:Jaz imam zelo dobro prijateljico, ki je približno 4 leta nazaj poskusila naredit samomor. Hvala najini prijateljici in njeni mami, da so jo pravočasno našli in jo rešili. Poznava se že dolga leta in lahko rečem, da ima punca vse - ok družino, prijatelje, fanta. Samo če pa sam s seboj nisi zadovoljen, potem te pa lahko še tako majhne in nepomembne stvari pripeljejo do konca.
hja po moje gre pri takih ljudeh za bolezensko oz. psihično motnjo...en k je čist pr seb stoposto ne bo šel tega delat...
- maycha
- Sramežljivka
micamaca napisal/-a:TOMCAT napisal/-a:Jaz imam zelo dobro prijateljico, ki je približno 4 leta nazaj poskusila naredit samomor. Hvala najini prijateljici in njeni mami, da so jo pravočasno našli in jo rešili. Poznava se že dolga leta in lahko rečem, da ima punca vse - ok družino, prijatelje, fanta. Samo če pa sam s seboj nisi zadovoljen, potem te pa lahko še tako majhne in nepomembne stvari pripeljejo do konca.
hja po moje gre pri takih ljudeh za bolezensko oz. psihično motnjo...en k je čist pr seb stoposto ne bo šel tega delat...
micamaca, u never know.... :ertrink:
-
tejch - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
fiona napisal/-a:Bravo Lyla, super opisala.
Se podpišem pod to!
Kitten vsaj poskus razumet, kaj ti hočmo dopovedat. Ker tvoje izjave bi lah nekoga ki je že na tleh, še dodatno dotolke.
Drug drugemu smo svetilniki,
v igri prepletanja se ne ugašamo,
da bi se ponovno prižgali,
ampak da postanemo luč.
ampak da postanemo luč.
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
js se tut z lylo strinjam pa super je opisala zadevo..najini mnenji se razhajata sam v eni tocki..samomor namrec zame ni hrabro dejanje..drugac pa kitten?preber si ksno knigo o tem k mal premal ves zgleda..pa kto k ti je ena rekla..n inujno da poznas ljudi,ceprav mislis da jih..
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Sožalje tudi iz moje strani...
...vendar nikoli ne bom razumela, od kje tem ljudem ki naredijo samomor, moč za tako stvar, za življenje je pa nimajo!???
...vendar nikoli ne bom razumela, od kje tem ljudem ki naredijo samomor, moč za tako stvar, za življenje je pa nimajo!???
Ostanite zvesti sebi...
-
tejch - Sramežljivka
tehtnicaJM napisal/-a:...vendar nikoli ne bom razumela, od kje tem ljudem ki naredijo samomor, moč za tako stvar, za življenje je pa nimajo!???
Dobro uprašanje... To bi pa tud jz rada vedla.
ampak da postanemo luč.
ampak da postanemo luč.
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
tejch napisal/-a:tehtnicaJM napisal/-a:...vendar nikoli ne bom razumela, od kje tem ljudem ki naredijo samomor, moč za tako stvar, za življenje je pa nimajo!???
Dobro uprašanje... To bi pa tud jz rada vedla.
nima cilja v zivljenju za katerega se naj bori...ko razmisljas o samomoru zate zivljenje nima vec smisla.. zakaj bi potem potreboval moc? ce ni smisla? Razen za samomor....
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
a mormo bit vsi ljudje na tem svetu istega mnenja kot so leyla in podobni?!js mam svoje mnenje in sm ga povedala ce to komu ni vsec me pac naj ne poslusa. bi se senkat neki ponovila ampk nima smisla ker sm se ze 100x in to spregledate.
no upam da nebo kdo na tem forumu naredu samomor in pol bote mene krivil da sm to rekla.
no upam da nebo kdo na tem forumu naredu samomor in pol bote mene krivil da sm to rekla.
-
tejch - Sramežljivka
Kitten napisal/-a:no upam da nebo kdo na tem forumu naredu samomor in pol bote mene krivil da sm to rekla.
Kitten kok za hudiča si pa ti stara?! Ker se obnašaš kot en pravi otrok... Ne morm sodt o teb, ker te ne poznam... Ampak, če že govoriš o razvajenosti, bi morala najprej sama pri sebi premislt. Ker ta tvoj stavek, je dosegel višek tvoje nezrelosti...
ampak da postanemo luč.
ampak da postanemo luč.
Prvi neprebran prispevek • 344 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23