samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
roxanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2005
ubistvu je ful zakompliciran in si nekak tut ne morm dovolt d bi napisala d jst tega neb nkol nrdila ma nevem...če ma člouk neko osebo res rd in misl d je to edina rešitev mu neki ni jasno v glavi ne tko da bi biu nor or something, ampak enostavno morš drugje pomoč poiskat...vedno obstajajo druge rešitve
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*
me & u happily ever after***
me & u happily ever after***
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Sem že enkrat pomislala na samomor sam sem bla res hudo pijana in se mi je sesu svet...
Ne vem...pomojem je samomor odločitev trenutka ( vsaj pri meni bi biu )
To se zgodi ko bolečina preseže vse rezerve za soočanje z njo.
Ne vem...pomojem je samomor odločitev trenutka ( vsaj pri meni bi biu )
To se zgodi ko bolečina preseže vse rezerve za soočanje z njo.
Angels fall first...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Prvo v življenju moraš met rad sebe, da imaš potem sploh lahko rad druge... in če se maš rad si tega ne delaš sploh ne zaradi ljubezni in ljubezenskih težav (tuki je zdravilo čas!)
Vrjamem, da pridejo vsakomur v življenju krizni trenutki, ko pomisli tut na samomor, ampak če se maš rad ostane samo pri tem trenutku, ko nanj pomisliš...
Vrjamem, da pridejo vsakomur v življenju krizni trenutki, ko pomisli tut na samomor, ampak če se maš rad ostane samo pri tem trenutku, ko nanj pomisliš...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mislim, da je odvisno od človeka...
Nekdo ne bi nikol naredu samomora, pa nej je še tok hudo (ljubezen, finančno stanje, sploh vse v k****), en drug ga pa nardi že zarad enga slabga dneva. Lahko načrtovano, lahko pa v efektu. Tok da...
Ne vem no, jaz nisem na kaj takega še nikol pomislila. Pa upam, da tut ne bom.
Nekdo ne bi nikol naredu samomora, pa nej je še tok hudo (ljubezen, finančno stanje, sploh vse v k****), en drug ga pa nardi že zarad enga slabga dneva. Lahko načrtovano, lahko pa v efektu. Tok da...
Ne vem no, jaz nisem na kaj takega še nikol pomislila. Pa upam, da tut ne bom.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Jz sm tud že enkrat razmišljala o samomoru iz ljubezni, ker sm bla slepa in mrtvo zaljubljena. Sam itak je ostal sam pri razmišljanju o tem, ker sm spoznala kok je ljudi, ki me imajo radi, kolkim bi blo hudo, ko me nebi več blo, pa tud sama se mam preveč rada da bi umrla zarad nekoga, pa vem da bi blo tud unmu bed....
Torej samomora ne bi nikoli naredila.... razumem pa tiste, ki se za to odločijo... če res nimaš na svetu nič/nikogar... in je vse eno samo trpljenje, pa če si še šibka osebnost....
Torej samomora ne bi nikoli naredila.... razumem pa tiste, ki se za to odločijo... če res nimaš na svetu nič/nikogar... in je vse eno samo trpljenje, pa če si še šibka osebnost....
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
MIGRENA napisal/-a:Prvo v življenju moraš met rad sebe, da imaš potem sploh lahko rad druge... in če se maš rad si tega ne delaš sploh ne zaradi ljubezni in ljubezenskih težav (tuki je zdravilo čas!)
točno tko. najlaži je predat se in narest samomor, sam piisda eno šanso mamo tle-jo je pa treba izkoristit, no!
...just breathe...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Samomor iz ljubezni... Jah nevem no, če se dva igrata da sta naprimer romantična junaka, pol je najbolš da skupi skočta iz enga mosta ... Da bo njuna ljubezen kao skoz živela. Bullshit ?? Nevem no, če bi pršlo do take situacije bi to vzela kot nek izziv in bi vse probala premagat,... Itak.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- _aimee_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
- Kraj: SG
js sem enkrat že študirala na to, ker sem bla v taki krizi ,da hujše nebi moglo bit, sam sm pol vse skup premisla,pa pomislila na tiste ki me majo radi pa jim je mar za mene, pa sn ugotovila ,da bi pol oni še bolj trpeli, ko sn pa js... Mislim, da tist k nardi samomor nima sebe dost rad, zato se pa gre pol ubit... Vse je rešljivo, sam potrudit se je treba..
-
*p4Lc!c4* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
ja sm tut sama ze bla v taki situaciji, da nism vidla druzga izhoda in sm ze delala samomor...in zdej sm vesela da sm prezivela!
Sm mela pa ful dobrga prjatla k je naredu samomor zarad punce!
Se isti dan je prsla prjatlca dome pa mi v joku sam rekla da ga ni vec...par dni sm rabla da sm dojela da ga ni vec, ker smo bli res dobri prjatli....
kjer kol ze si... ***RIP***
Sm mela pa ful dobrga prjatla k je naredu samomor zarad punce!
Se isti dan je prsla prjatlca dome pa mi v joku sam rekla da ga ni vec...par dni sm rabla da sm dojela da ga ni vec, ker smo bli res dobri prjatli....
kjer kol ze si... ***RIP***
HaVe A gReAt DaY...
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
jah sj obe strani čist razumem včasih se enostavno počutiš tak kot da ti manjka tista krogla sredi čela in vem kak je to ko si v globoki depresiji no mogoče niti to ne ampak misliš enostavno na to da bi se ubil in najhuje je da ko začneš razmišljat o tem tega več ne spraviš iz glave npr.(stavek iz filma Girl, interrupted moj najljubši ) če zamudiš film, se ubiješ, če ti je bil všeč živiš če ne se ubiješ... ampak najpogostejši pa so tak iz ljubezni samomori takrat so ljudje res obupani in taki ki pogosto razmišljajo o tem so res na tanki meji
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
taki ljudje so slabiči...bolniki....tudi moj zelo dober prijatelj je naredil samomor....tako zelo nepričakovano...zmeraj je bil veseljak...sem zelo dolgo prebolevala njegovo smrt...za seboj je pustil še nerojenega otroka...in cel kup ljudi....to se mi zdi res bolno...ker se vse stvari dajo rešit!!!
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ja za tistga k nardi samomor je to rešitev iz večnih težav. eni pač drgač ne najdejo miru in rešitve iz problema kokr pa takole. jz ne obsojam tistih k so nardil samomor, čeprav so nekako sebični do svojih bližnjih k pa zard tega trpijo. sam mislm da učas je pr kterem res taka huda stvar pa pač ne vidi rešitve drugje. tega neb smel bit, sam se dogaja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov