samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
o tem je težko govoriti,deprresij je vse več v tem krutem svetu,ogromno jih ne gre k zdravniku čeprav obstajajo že odlična zdravila za to.
lahko je tudi genetsko pogojena....Bog ve kaj je punco pripravilo do tega,da je to naredila in s čim.Upam,da ji je kje bolje
Sama še nisem nikoli pomislila na to pa sem imela že krize.
lahko je tudi genetsko pogojena....Bog ve kaj je punco pripravilo do tega,da je to naredila in s čim.Upam,da ji je kje bolje
Sama še nisem nikoli pomislila na to pa sem imela že krize.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
*Ancy* napisal/-a:Men res ni več za živet..... a zakaj so mi prepovedal? zard tega ker naj ne bi mel urejene družine, ker je fuknu letnik....... čist bedni razlogi......
kolk mata oba let?
kolk časa sta skupi?
a sta njegova starša ločena?
-
*Ancy* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: U2 Land
glamBABY napisal/-a:*Ancy* napisal/-a:Men res ni več za živet..... a zakaj so mi prepovedal? zard tega ker naj ne bi mel urejene družine, ker je fuknu letnik....... čist bedni razlogi......
kolk mata oba let?
kolk časa sta skupi?
a sta njegova starša ločena?
stara sva 16 let... vem da to ni biu moj zadnji tip sam mi pa ful pomeni! starša nista sploh poročena, ampk nista pa več nezaposlena... moji starši se bojijo zame, da ne bom zašla v droge al pa kj takega....
skupi sva pa 8 mescou.....
-
joseph|ne - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
oh ja...lepa leta za depresijo...
ancy lubica.. vem,da so to najhujša leta in,da se ti zdi,da te hočejo starši zapret nekam in da te mučijo in oh in sploh...
TO NI TO! hočejo ti dobro, verjemi mi, ko boš starejša jih boš že razumela...in moreš prid do tega sama...razmisli kaj je v tvojem življenju pomembno, en sam trenutek s človekom,ki ga poznaš mogoče 1 leto ali tvoja družina,ki jih poznaš že celo življenje in ti bo vedno stala ob strani in ti pomagala iz težkih situacij in kamor se boš vedno lahko vračala
vem,da se ti zdi, da se ti svet podira...to so hormoni....bad bad bad hormones...
in če razmišljaš o samomoru...ja res je najlažje vse težave končat,tak da požreš kej, sam bejbi razmisli...kaj boš s tem naredla...staršem boš dokazala, da so mel kao narobe in fantu, da ne moreš brez njega...kaj on lahko brez tebe? čez čaš boš pa še samo bled spomin...
starši in vsi,ki te imajo pa res radi bojo pa trpel celo življenje...in ti jim boš mahala iz neba,in ti bi žal...a poti nazaj več ne bo...
zato ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!
zjoči se, prelij vse na papir, če ne gre drugače mami in očiju napiši pismo,kako se počutiš in da bi rada samo bila ljubljena...
Just live! Upanje umre zadnje
ancy lubica.. vem,da so to najhujša leta in,da se ti zdi,da te hočejo starši zapret nekam in da te mučijo in oh in sploh...
TO NI TO! hočejo ti dobro, verjemi mi, ko boš starejša jih boš že razumela...in moreš prid do tega sama...razmisli kaj je v tvojem življenju pomembno, en sam trenutek s človekom,ki ga poznaš mogoče 1 leto ali tvoja družina,ki jih poznaš že celo življenje in ti bo vedno stala ob strani in ti pomagala iz težkih situacij in kamor se boš vedno lahko vračala
vem,da se ti zdi, da se ti svet podira...to so hormoni....bad bad bad hormones...
in če razmišljaš o samomoru...ja res je najlažje vse težave končat,tak da požreš kej, sam bejbi razmisli...kaj boš s tem naredla...staršem boš dokazala, da so mel kao narobe in fantu, da ne moreš brez njega...kaj on lahko brez tebe? čez čaš boš pa še samo bled spomin...
starši in vsi,ki te imajo pa res radi bojo pa trpel celo življenje...in ti jim boš mahala iz neba,in ti bi žal...a poti nazaj več ne bo...
zato ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!
zjoči se, prelij vse na papir, če ne gre drugače mami in očiju napiši pismo,kako se počutiš in da bi rada samo bila ljubljena...
Just live! Upanje umre zadnje
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Joj, pa ne pri teh letih o samomoru, no. Čez nekaj časa boš opazila, da so stvari veliko manj pomembne kot se tebi zdijo.
Prava rešitev je pogovor. Tako s starši kot s fantom. Samomor zaradi tega je pa čista neumnost. Življenje je lepo.
Prava rešitev je pogovor. Tako s starši kot s fantom. Samomor zaradi tega je pa čista neumnost. Življenje je lepo.
-
joseph|ne - Sramežljivka
ko si u badu...idi pred najbljižjo reko in noter zmeč vse kar te muči...naj jih tok odnese in naj odnese tud tegobe stran od tebe...pejd na sredo gozda in kriči na ves glas...prosi družino in prijatelje za pomoč...stali ti bodo ob strani in če ti to ni dovolj...hja...
in ko je najtežje, le nasmej se, kot da svet je tvoj in vse smeje se in ne obupaj nikoli, ker upanje umre zadnje...
pozdravček
in ko je najtežje, le nasmej se, kot da svet je tvoj in vse smeje se in ne obupaj nikoli, ker upanje umre zadnje...
pozdravček
-
joseph|ne - Sramežljivka
vsak dan odpiram oči in opazujem ljudi,drhtim in čakam na dan, da vse se spremeni...včasih zgradim si nov svet v katerem iščem se,odkrivam skrite besede, da vodijo me...vedno tudi v slabem najdem dobro,življenje se tako vrti...saj mladost me vodi po rumeni cesti, ko pustim, da sonce žari...
leeloojamais
pozdravček
leeloojamais
pozdravček
- Quip
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
Poznala sem dva človeka, ki sta naredila samomor.
Eden je bil bratov najboljši prijatelj, ki je storil samomor letos. Bilo mu je 20 let in tri leta se je bojeval z tumorjem na možganih. Zanimivo je, da so mu tumor odstranili vendar so mu pri operaciji prizadeli en del možganov, zato so ga začele pestiti druge zdravstvene težave.
Drugi fant je storil samomor nekaj let prej in sicer je bil brat najboljše prijateljice. Njegovi starši so hoteli, da gre za duhovnika!
Vsi vemo, da je včasih življenje težko in kruto. Vsi tudi vemo, da se vsak znajde na svoj način. Eni so močnejši eni pa čisto krhki. Tu ne gre za razvajenost ampak nemoč. Nemoč sprejeti svet, družbo in vse kar pride z življenjem. Včasih človek zgubi boj z samim seboj in smrt zmaga. Zagotovo pa vem, da ti ljudje nimajo podpore v družbi! Nimajo nikogar s komer bi se pogovorili. Nikogar, ki bi jih razumel! Njihovi prijatelji in znanci so samo sence v njihovi družbi.
Ljudje smo pač taki-egoisti!Če od nekoga nimamo koristi potem se mu tudi ne posvetimo. Namesto da nekateri obsojate se raje vprašajte kdaj ste, če sploh ste, zadnjič na kavo povabili ali poklicali nekoga, ki je za vse ousider in čudak. Nekoga, ki ni lep ali pameten. Oziroma nekoga od kogar sicer ne bi imeli nobene koristi!
Lp
Quip
Eden je bil bratov najboljši prijatelj, ki je storil samomor letos. Bilo mu je 20 let in tri leta se je bojeval z tumorjem na možganih. Zanimivo je, da so mu tumor odstranili vendar so mu pri operaciji prizadeli en del možganov, zato so ga začele pestiti druge zdravstvene težave.
Drugi fant je storil samomor nekaj let prej in sicer je bil brat najboljše prijateljice. Njegovi starši so hoteli, da gre za duhovnika!
Vsi vemo, da je včasih življenje težko in kruto. Vsi tudi vemo, da se vsak znajde na svoj način. Eni so močnejši eni pa čisto krhki. Tu ne gre za razvajenost ampak nemoč. Nemoč sprejeti svet, družbo in vse kar pride z življenjem. Včasih človek zgubi boj z samim seboj in smrt zmaga. Zagotovo pa vem, da ti ljudje nimajo podpore v družbi! Nimajo nikogar s komer bi se pogovorili. Nikogar, ki bi jih razumel! Njihovi prijatelji in znanci so samo sence v njihovi družbi.
Ljudje smo pač taki-egoisti!Če od nekoga nimamo koristi potem se mu tudi ne posvetimo. Namesto da nekateri obsojate se raje vprašajte kdaj ste, če sploh ste, zadnjič na kavo povabili ali poklicali nekoga, ki je za vse ousider in čudak. Nekoga, ki ni lep ali pameten. Oziroma nekoga od kogar sicer ne bi imeli nobene koristi!
Lp
Quip
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
js sm že pomislu na to, sam problem je ker se preveč za sebe bojim in dvomim da bi se lahk ubiu!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Quip napisal/-a:Poznala sem dva človeka, ki sta naredila samomor.
Lp
Quip
ob tem se je pa res z zamislit...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov