samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

iona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a iona » 17. Jan. 2006 23:23

zal mi je.zakaj je to naredila bo ostalaskrivnodt,jaz sem poskusala 2krat over dose.vedno sem imela zlepljene oci ki sem jih skusala odpreti,in vedno sem videla njo mojo prijateljico,ki je pokojna kako mi je žugala,ne,ne to ni prav.zakaj?imela sem tezko otrostvo,vedno sem se morala dokazovat....ampak naucila sem se da sem tukaj z nekim namenom,življenje je cudovito,nebi ga menjala za nic na svetu...ne ker sem se naucial ljubiti t vsemi mojimi dobrimi in slabmi lastnostmi sprejela sem celoten paket................ :) :) :) :)
verjamem v bumerange....
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 18. Jan. 2006 19:24

lally napisal/-a:ne razumem kako je lahko en tako huoben, da se zafrkava ko ti nekdo umre...

dans je sosolec zvedu da se je prijatu ubil... se zacel to dret cez cel razred in se smejat, kako se je men prjatu ubil...

in za njem polovica ostalih sosolcev... in en rece: sj ker njen prjatu se pa nep...

mislm haloo... kako je lahko nekdo tak, ko vidi da tep ni glih najbol lahko...

Jao ej kje si ti najdla tele tvoje sošolce ... mislm sej jih nisi ti, sam tko. Jst ne razumem kje se tak folk najde, kako je en lahko tok hudoben in grd ... Slika
lally ne se sekirat Slika ( no sej glede na prejšne poste jih ignoriraš kar je edin prou ) ... bedaki ... :?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 18. Jan. 2006 22:28

ja... zal so taki...

in ja... vem da si pumpajo ego... jz si ga pa ne rabim...

ker vem kaj sem, kdo sem, kaj je prov&kaj ne in pa kaj zmorem in kaj ne...

oni pa tega ne vedo, in si z tezavami, uspehi in neuspehi drugih, in predvsem mene pumpajo ego...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 12. Feb. 2006 1:17

Glede samomora zaradi ljubezni: jst mislm, da ni treba take osebe začet obsojat, da kok so glupe, zmešane, otročje... Če se jst postavim v vlogo take osebe, komot razumem da bi človk v tistem trenutku najrajš umru. Stvar zna bit ful zaj***** če maš nekoga ful rad in ti vse na svetu pomen, pol te pa zapusti alpa v najhujšem primeru umre in valda da se ti takrat ves svet podre in bi najrajš vse končal...

Vseen pa mislim, da samomor ni rešitev, ker je to (po mojem mnenju) stvar ki se 'ozdravi' z časom. Na začetku je vse preveč 'zveže' in ful boli, sam je treba počakat da mal cajta mine...ker vsaka bolečina po nekem času vse manj boli.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 12. Feb. 2006 1:59

js pa recimo bolj ne razumm ljudi k se sprašujejo zakaj je tisti pa tisti naredu samomor.
zakaj pravte recimo da so to egoistične osebe? zakaj bi ljudje sploh mogl mislt na druge. ko ti je hudo o drugih ne razmišljaš. sploh ne vem zakaj bi mogu.
pa ne mormo rečt da so to bile razvajane osebe, ki jim je nekej prišlo na pot in so obupale. nekako pač nismo vsi na tem svetu enako močno. to je to. nekoga bo potrlo nekaj, česar drugega ne bo ker se bo znal pobrat. nekateri tega pač niso sposobni ali ne znajo.
samomor ni za strahopetce. da to storiš rabš pogum. pa vem da se ne strinjate z mano, ampak dejansko je res. ljudje sigurno vsaj pomislijo na svoje bližnje..in že da na to pomisliš in potem vseen narediš samomor, moraš bit močn-usaj v tej smeri.
ljudje ne naredijo samomorov kr tako. stvari se nabirajo.
mogoče tud ljudje ne naredijo samomora samo zato, ker jih je partner zapustu. pa kljub temu, da majo prjatle, fino družbo, itd. ... to še ni pogoj za srečo. nekateri ne rabjo velik ljudi okol, ampak samo enga pravga prjatla..pa recimo da tega že od prej niso mel..in da zdaj zgubijo še partnerja...to je le pika na i.

pa vrjamm da se vas večino, o tem kar sm napisala ne bo strinjala..ampak sej to je forum ;)

pa moje sožalje tistim, ki ste na ta način zgubile ljubljeneSlika
Slika
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 2:11

samomor je delanje samousluge tistim k vas ne marajo....
zakaj bi samomor delala zarad enga tipa??Ko jih je pa na svetu še na milijarde.........To je praktično in teoretično brezveze.....
Ne obsojam ljudi ki na ta življenski podvig mislijo.Sam je pa res, da take osebe k na to misljo NUJNO, ampak res nujno, rabjo STROKOVNO POMOČ.kšnga psihiatra al pa psihologa, pa ne zaot ker so neumni al pa zmešani, sploh ne -zato da nekomu, ki je tm zaradi tega da posluša in svetuje, zaupajo vse težave do zadnje vejce....ker razmišljanje o samomoru je zlo nevarno za tistga k to razmišlja, zato se mi zdi da bi mogu vsak tak najdt nekoga ki se mu lahko izpove do zadnje malenkosti.....sej ni nujno da je to psihiater, lahko je kšna čist x oseba, ki ne bo obsojala in stvari očitala........
samo vseeno samomor zaradi ljubezni je pa že pretiravanje....sej vem da nekoga ljubiš, ga izgubiš.......ampak mislm da prebolet nekoga vseeno ni tako težko da ga nikol nebi.....VSE SE DA ČE SE HOČE.....Vedno se najde izhod, življenje gre naprej, zdej pa če si vsaj tolko pri sebi da sam pri sebi razčistiš, mislm da bi stvar stekla brez samomora.....

smo mel še nedolg nazaj družinskega kolega, k je v enem lokalu ko je delala spoznal eno babo... :evil: .....in se je zaljubu vanjo tok da glava peče.........ženska se je samo dol dajala z njim..ni hotla bit z njim.a on jo je vseeno, ker je izgubila stanovanje, vzel pod svojo streho...ji dajal denar-cele plače, njenga sina (ni bil njegow) merkow in nevem kaj še vse.....in ni hotla bit z njim..........okol je govorila da je tm samo na stanovanju, njemu je pa vsake tok časa pizdo nastavla........izkoriščala ga je na polno.......vs dnar mu je pobrala, da je revček hodu naokoli v strganih hlačah, ni mel niti za frizerja, moj fotr mu je kdaj pa kdaj kšn pivo prnesu, k si ga sam ni mogu kupt..... :cry: ........in prow sta uganil ja, naredu je samomor..........samomor, zakaj??od tega je minil kake pol leta pa se še vedno sprašujem zakaj??zakaj ji je dal to možnost in ji pustil stanovanje in odšel?zakaj ji je dal tako širno svobodo?Zakaj ji je dal ves dnar??? :evil: :twisted:
Nikjer nobenga odgovora.......res pa je to da ni znal razmišlat..ni znal sam pr sebi razčistit in zbrat toliko moči da bi jo napodil stran od sebe.........tok močna ljubezen ali problem v psihi....problem v psihi.........in samomor je naredu čisto za brezveze.....a za njega,za njegove pojme upravičeno........nam je človeka ful žou ker je biu res faca in vse, žou je mojmu fotru k mu ni mogu prej pomagat.......
no in kaj ma zdej ta baba.........njegovo stanovanje-u bistvu je hiša, njegovo penzijo, ker je njenga otroka nase napisal (da je on kao očim al oče-sej ne vem to dobr).baba je zmagala.........

zdej me pa zanima, če si tud vi želite, da tist tip tmle k mu težite k ga mate rade zmaga in bo mel mir pred vami???če si želite, pol res rabte psihiatra oz. strokovno pomoč....če si pa ne pa glavo pokonc, v lov za drugim.....in čez par let bo že sam vidu kaj je zgubu..... :D :D

punce brezveze je neki mislt na samomor in nevemkaj, ker mate pred sabo še ceu lajf....in takih slabih in lepih in najlepših stvari bo še mnogo.......zakaj bi se temu odpovedale))ne splača se, res ne........ :wink: :P .
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 12. Feb. 2006 2:29

use sm zastopla kar si napisala, pa itak se 100% strinjam s tem, da je še cel življneje pred nami, tko da ;) ;)

ampak lih to sm prej razlagala-sej ne veš čist točnga razloga zakaj je naredu samomor. lahko je bla ta ženska tista pika. no, sam o tem ne bom sodila.

valda se strinjam tud s tem, da smo zarad ljubezni naredit samomor..
(no, sam kle se postau vprašaje kaj je sploh ljubezn an. ker ljubezn nam dajejo tud prjatli in starši in ... in če pa tud te ljubezni ni..je samomor mejčkn bl razumn..ker itak nas samo to drži pokonc.)

aja edin tole *purple bitch*-zakaj bi o samomoru razmišlu kot samousluge tistim k te ne marajo? ne oziraš se na druge, še najmn pa na tiste k te ne marajo. briga me kaj si misljo tisti-če me hočjo mrtvo morjo kej razčistt, če pa ne pa tok bol pozitivno. ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 12:27

ja sej seveda se tist k bi rad naredu samomor ne ozira na druge........jst sm to pač tko napisala da bi pač naredu uslugo tistim k te ne marajo .....mal čudn sam besede obrnla.....
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 12. Feb. 2006 15:59

Tisti k delajo samomore oz. tisti k misljo na to so obupani, ne vidjo smisla v lajfu, nobene rešitve, počutjo se osamljene, sploh ne vejo zakaj živijo, so čis na tleh.. take ljudi razumem, ampak se ne strinjam da je samomor rešitv. Še posebi osebe k se hočjo ubit sam zarad ljubezni :? . Ke jim je logika?? Kok je še tipov/bab a oni bi se ubil sam zard ene budale. Tisti k ste taki se spametujte!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 17:15

jela sej sm gor napisala, da taki niso močni in ne vidjo nobenga ihoda več iz svojih težav....taki bi res rabl kšno pomoč-človeka ki bi jih znal poslušat, ki bi mu lahko vse zaupal in jim nebi nč očitov....če gledamo tko je mogoče kšna kolegica slaba poteza da se tist k ma pomosleke o samomoru zaradi ljubezni obrne nanjo.......sej ne rečm da vse, samo more bit specifična oseba, k osebi res zna pomagat in ma smisel za to.......kšne kolegice pa res ne znajo svetvt in poslušat in ne očitat, tko da je pol ta oseba samo na slabšm.......

najbolj na živce mi greo pa tisti, ki s tem da govorijo okol o samomoru ker jih ljubezen ne mara to delajo samo zard POZORNOSTI....take bi pa jest kr u rit brcnla........ :twisted:
Uporabniški avatar
marlynka.z.diamanti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2005
Kraj: cuba*

Neprebrana objavaNapisal/-a marlynka.z.diamanti » 12. Feb. 2006 17:34

samomor iz ljubezni je stvar,ki je totalno brezvezna.samomor na splošno......imam dve plati glede tega.res je da je življenje grozno in je to na nek način rešitev,vendar s tem dokažeš svojo egocentričnost in nezmožnost reševanja težav.vendar se včasih res zdi,da je to zasilni izhod.še sama ne vem kaj naj si mislim o tem.vendar ljudi,ki to naredijo na nek način razumem,tudi jaz včasih obupam.ampak so pa grozne posledice za bližnje(občutila na svoji kože).
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 12. Feb. 2006 19:20

Kdor naredi samomor pa naj bo zaradi ljubezni ali pa katerih koli razlogov, samo potrdi da je strahopetec in se ne zna soočit s problemi.

Js bi tak folk na glavo obrnila pa prešejkala da ne bi nikol več na to mislili. To se mi pa res zdi tko brezvezna stvar. Tolk je folka na svetu tko da sigurn obstaja nekdo ki te bo znal poslušat in svetovat.

Tut za tiste ki se ubijejo zarad neuslišane ljubezni obstaja nekdo, ki jim je namenjen. Ampak s takim razmišljanjem, o samomoru, bodo res težko našli koga.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 19:52

cotkica napisal/-a:Kdor naredi samomor pa naj bo zaradi ljubezni ali pa katerih koli razlogov, samo potrdi da je strahopetec in se ne zna soočit s problemi.

Js bi tak folk na glavo obrnila pa prešejkala da ne bi nikol več na to mislili. To se mi pa res zdi tko brezvezna stvar. Tolk je folka na svetu tko da sigurn obstaja nekdo ki te bo znal poslušat in svetovat.

Tut za tiste ki se ubijejo zarad neuslišane ljubezni obstaja nekdo, ki jim je namenjen. Ampak s takim razmišljanjem, o samomoru, bodo res težko našli koga.

cotkica............ful si dobr napisala.... :zustimm: :biggthumpup: :gut: :respekt:
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 12. Feb. 2006 20:14

*purple bitch* napisal/-a:jela sej sm gor napisala ..

Aja, če po pravic povem nism nč brala :)

*cotkica*, tud jz se strinjam s tabo taki so strahopetci :? .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 21:13

Jela napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:..

Aja, če po pravic povem nism nč brala :)

.

ja sej nebo konc sveta......... :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov