samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
same me
pa sva se našli hehe :bussi:
zdle men tkole dogaja že od učiri sam sej na vzven delujem čist drugačna-pozitivna,nasmejana a v meni je tak kaos ki ga noben ne opazi
ja fajn je če maš psa ja ti si ga kr nabavi
offtopic
če bo imela moja kej mladih ti bom lahko dala kakšnega
offtopic
pa sva se našli hehe :bussi:
zdle men tkole dogaja že od učiri sam sej na vzven delujem čist drugačna-pozitivna,nasmejana a v meni je tak kaos ki ga noben ne opazi
ja fajn je če maš psa ja ti si ga kr nabavi
offtopic
če bo imela moja kej mladih ti bom lahko dala kakšnega
offtopic
-
*Princess* - Sramežljivka
Ja res sma se našle,...po moje bi mogle na pv it,..kr tkole lahk grema komu na živce,..).
Tut jaz sm navzen ful prijetna, razn če se mi ne da bit,..sj ko sm v družbi pozabim na to,..sam ne vedno no,..ampak načeloma sm prijazna, nasmejana,..v meni so pa boji,...
Ne zaenkrat še nimam pogojev za psa,...
Hudo mi je, vikend, vsi okol jaz pa mam za slap solza,...ja ja sj bo boljše pravjo,...
Tut jaz sm navzen ful prijetna, razn če se mi ne da bit,..sj ko sm v družbi pozabim na to,..sam ne vedno no,..ampak načeloma sm prijazna, nasmejana,..v meni so pa boji,...
Hudo mi je, vikend, vsi okol jaz pa mam za slap solza,...ja ja sj bo boljše pravjo,...
Never say never!
- glamBABY
- Kofetarica
*Princess* napisal/-a:Ja res sma se našle,...po moje bi mogle na pv it,..kr tkole lahk grema komu na živce,..).
se strinjam glede pv
ej meni se isto dogaja glede tega v družbi vse vse ''fajn''
pol ko pa že ko hodim dam se bi pa najraj zjokala...
danes sobota zvečer-jst doma
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
#1 napisal/-a:ehhh tak je to...žalost nimaš kaj. Jst pa moja lubika sva tut šla narazn....sam raj mal pocvilim pa kak kozarček kakor pa samomor. Kaj bi naredo mami s tem....
Za to izjavo ti pa v trenutku sezem v roke! Vsi ki delajo samomor mislijo izkljucno le nase in ne na ostale, ki jih imajo radi. Ne mislijo na to kako jih bodo prizadeli
U m4k3 m3 WiLD!
- candy girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
- Kraj: candy shop
Js tud velikrat pomislm, sam morš gledat na to tud s te strani da si pač sam trenutno v krizi ki ne bo trajala u neskončnost.. in s samomorm se sicer tega rešiš ampak s tem da itq nikol več nimaš priložnosti uživat, kar bi drugač lahko, pa še za bližnje je zlo hudo.
I hope life isn't a joke, because I don't get it!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
včasih pomislim na to..ko ni več izhoda..pol pa spet pomislim....da bo boljše.....čez čas....no......hm.,
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Sm mela par takih dost hudih situacij (vsaj za moje pojme), ni pa še blo tok daleč, da bi vsaj pomislila na samomor. Nikol. Vedno mam eno upanje. Če nisi čist sam na svetu, se lahko vedno na koga opreš. Vsaj upam, da ma čimveč ljudi tako srečo.
-
lluBika - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
ne o samomoru nism pa res nikol še razmišlala no ubistvu sploh nikol nism razmišlala o smrti,ker me ne zanimajo take stvari!ampak vseeno ne bi vedla zakaj se nekateri odločjo za take stvari,sožalje za fr4endico!mwa za vse!
VčAsIh Se SPlača ŽiVeTi...SaMo Za pOsEbNe TrEnUtkE...
-
dr_Brane - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
Hehehe ...Razmišljam o samomoru..redno....samo se mi ne zdi to neka taka huda reč....pa tud ne razmišljam preveč resno...itak te prej al slej pokople Je pa bl hudo za tiste okol tebe....
To je bolj logističn problem...marsikermu samomor ne rata in je potem revež cel življenje,....Zato ne priporočam,..že tko mamo dohtarji dost dela
To je bolj logističn problem...marsikermu samomor ne rata in je potem revež cel življenje,....Zato ne priporočam,..že tko mamo dohtarji dost dela
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
*Ancy* napisal/-a:js pa glih razmišljam o samomoru...... kaj nej nardim, starši so mi prepovedal hodt vn s tipom k mi pomeni največ na svetu..... srce se mi trga nimam več volje do življenja.......
Uf, kruta.. Zakaj pa to? ... Jz si ne predstavljam, da bi men moji prepovedal bi s kom..
Sam punca, ne mislt na samomor! Sej boš že nekak našla rešitev, se bota pa na skrivaj videvala al pa kej..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- glamBABY
- Kofetarica
hhmm ja zakaj so ti to naredil?
ej ne se spuščat v tako depresijo k boš pol vidla d je blo brezveze sam vseen to obdobje morš dat skoz! čez čas rata vse bolše če ne druzga vsaj za en dan!
ej ne se spuščat v tako depresijo k boš pol vidla d je blo brezveze sam vseen to obdobje morš dat skoz! čez čas rata vse bolše če ne druzga vsaj za en dan!
Zadnjič spremenil glamBABY, dne 23. Jul. 2005 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov