samo slabi dnevi ali.... ? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 12. Okt. 2009 21:51

ja no, saj to nekako mi je jasno, da hoče nekaj več. kaj pa hoče pa nevem. hoče sam bit f**frend al kaj druzga? :/
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 12. Okt. 2009 22:01

Ja ne vem, a se ti tak zdi? mogoče pa res hoče kaj več, ne bit sam fuck friend. ampak kakor, da je to važno zdej? pač mal ga spoznej, če ti ji simpatičen se odzivej na vse skupej, če ne pač pust. pol boš pa prej al slej zvedla, kaj hoče. zdej ga pač še ne poznaš.

kaj pa ti hočeš, če sploh kaj?
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 12. Okt. 2009 22:07

jst u bistvu nočm nič dokler ga ne spoznam mal več. sm pa ful zmedena zarad tega, je ful simpatičen ja, sam je vse tako hitro. midva sva začela ''bluzit'' že prvu dan kr sva se spoznala, zato pa mi je to tako... :/
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 13. Okt. 2009 15:46

no recimo, da se je včeraj še bolj zapletlo. mela sm na obisku par kolegov, bila je pijača itd. seveda smo povabili še cimra zraven. in ker sem spila dosti se pač določenih reči ne spominjam.cimra mi je rekla da sem s cimrom ''zasrala'', ampak ne tako, do konca.bili so samo ljubčki in to. meni je pa sedaj ful bedno ker ne vem kaj si misli. nevem kako naj se obnašam ko pride s faxa. sem totalna za***** situacijo? :(
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 13. Okt. 2009 16:50

Boš videla kako se bo on obnašal, go with the flow :)
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 13. Okt. 2009 17:02

wtf??? če se je na ljupčke dobr odzivu pol ne vem zakaj bi bil kakšen problem...al je pa on idiot pa ne ve kaj bi rd :D cimer...hmm in kako misliš da ti bo bilo če bi bila skupaj in ko bosta nehala...kaj bo pol??? tisto nelagodje...spomini na lepe zadeve...če pa ne bosta prjatla ti bo pa še 10000x huj ;)

ampak najbolj da se pogovorita no...s tem bosta največ rešila...kokr pa s tišino..... :cool:
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 13. Okt. 2009 22:57

ninni_89 napisal/-a:ne da se smilim sami sebi ampak... res zadnje čase sploh nevem kaj mi je. nimam pravih kolegic, imam le eno in enega dobrega kolega. poleg tega je tu še cimer, ki ga poznam en teden in nevem kaj hoče. cel teden mi je pisal smse, ko se vidiva mi daje lupčke, me žgečka, nikoli pa ne preseže meje. nevem ali hoče samo ''zasrati'' ali hoče kaj drugega. star je isto kot jaz(20). rada bi vedela kaj hoče, ampak ga nočem direkt prašati ker se mi zdi to tako no... :/ ne vem kje spoznati novo družbo, faksa nimam ta teden, sicer pa mi je tudi malo bedno, kako se vklopit, ker nobenega še ne poznam. danes je tak deževen dan, že to me spravlja v slabo voljo in ne vem kam naj sama s sabo.... :(

Prepusti se toku, kajti študensko življenje je nekaj najlepšega. Posveti se faksu, hodi na predavanja, zažuraj ga tu pa tam, vse ostalo prepusti toku dogodkov. Pogrešaš dom, prijatelje, simpatijo, ampak to je neka prilomnica v tvojem živjenju in samo do tebe je odvisno kako bo vse to pripravljena sprejeti. Verjemi pa bodo vzoni in padci. In pač koker se da bodi optimist in glej v svet z glavo obrnjenjo gor.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 13. Okt. 2009 23:17

BRAVO :bia:

optimizem je vedno svetla luč na koncu tunela....jst sm meu namen neki kupit pa sem vsakič na neke ovire naleteu...pa me niso ustavle in še vedno se trudim doseči ta cilj in ga tudi bom ;)

kar se tiče faxa sem pa tudi ugotovil na področju moje otroške fantazije kaj želim biti ko odrastem...in bom naredil vse da dosežem ta cilj in da delam službi ki me veseli ;)

LP
reč sama seb...kva si taka pussyca, ne jokaj, bodi ql in premagaj vreme itd...neke vzpodbudne besede si govori...mene npr. doma ne spodbujajo nič...vedno mi govorijo sanjaj in neke druge neumne negativne besede...ampak me s tem ne bojo potunkal!!

ne smeš se pustit premagat ;)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 14:59

Vsi imamo slabe dneve, jst sm tud danes slabe volje...pa ne vem zakaj :(
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 14. Okt. 2009 15:08

Ne razumem kako si lahko slabe volje brez razloga??

Sonce sije, sita si, pod streho in on-line. Kaj bi pa še rada? :D

Jaz nisem nikoli slabe volje brez razloga, vedno je razlog, ki ga čim prej uredim.
Gone
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 15:16

Michael napisal/-a:Ne razumem kako si lahko slabe volje brez razloga??

Sonce sije, sita si, pod streho in on-line. Kaj bi pa še rada? :D

Jaz nisem nikoli slabe volje brez razloga, vedno je razlog, ki ga čim prej uredim.

:D Rada bi šla vn, ampak tko piha da bi me odneslo.... :eek: Mogoče sm zaradi tega slabe volje :idea:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 14. Okt. 2009 15:19

bunda, kapa, šal in rokavice pa greš.

edin, če piha 666km/h? :D
Gone
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 15:23

:rofl: :rofl: :rofl: zdej sem si skuhala kavico, ona me bo čist gor dvignila in bo boljše.
666km/h tolk pa ne piha, ampak dovolj da me odpiha :D , hecam se... Neda se mi it vn če je tako vreme...bom z vami :P
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 15:28

Joj, neki me zanima :D
Kako naj vem kdo je tuki online kdo pa off :?:
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 14. Okt. 2009 16:04

evo me. vas zanima kak je blo?? ;) nič drgač kt prejšnje dni ;) non stop lupčki gor dol, božanje, cartanje :oops: je reku da ni panike, da me šteka, da je blo preveč vodke :) tk da ni nič narobe. prow mi deluje zaljubljen ker me non stop gleda pa se me dotika... zdj pa me sam zanima, kdaj lahko gremo mal bl ''naprej''? :) lep sončen dan vsem! ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov