Samo prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Zadnje čase mi kravžlja živce moj prijatelj.. sva sošolca na faksu, druživa pa se tudi izven šole.
Če komu pošiljam sms, me vpraša, s kom si dopisujem, in če me ne vidi na faksu, me pokliče kje sem. Zadnjič se je celo ponudil, da mi odnese knjige v knjižnico, ker je mene bolela noga. Zadnjič sem bila nekaj jezna na njega, in ko sem ga slučajno srečala zunaj, sem ga ignorirala. Bil je tam z neko punco, frendica pa mi je rekla da naju on opazuje.
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita. meni se tega ni dalo gledat in sem šla mal okoli, čez pet minut pa me že dvakrat po telefonu pokliče kje sem in naj pridem nazaj. izjavim da sem zaspana in on nič, in potem se mu naslonim na ramo, in on nasloni svojo glavo na mojo, in tako ostaneva nekaj časa. potem še enkrat isto s prijateljico in mojim odhodom. le da me ni več poklical. prijateljica na koncu pristane v postelji njegovega prjatla, midva pa greva domov.
prej se mi je zdelo, da sem mu vsaj malo všeč, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj. kaj mislite vi?
Če komu pošiljam sms, me vpraša, s kom si dopisujem, in če me ne vidi na faksu, me pokliče kje sem. Zadnjič se je celo ponudil, da mi odnese knjige v knjižnico, ker je mene bolela noga. Zadnjič sem bila nekaj jezna na njega, in ko sem ga slučajno srečala zunaj, sem ga ignorirala. Bil je tam z neko punco, frendica pa mi je rekla da naju on opazuje.
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita. meni se tega ni dalo gledat in sem šla mal okoli, čez pet minut pa me že dvakrat po telefonu pokliče kje sem in naj pridem nazaj. izjavim da sem zaspana in on nič, in potem se mu naslonim na ramo, in on nasloni svojo glavo na mojo, in tako ostaneva nekaj časa. potem še enkrat isto s prijateljico in mojim odhodom. le da me ni več poklical. prijateljica na koncu pristane v postelji njegovega prjatla, midva pa greva domov.
prej se mi je zdelo, da sem mu vsaj malo všeč, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj. kaj mislite vi?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tipu si definitivno všeč in je prijateljstvo le krinka, vprašanje pa je, če tebi to ustreza ali pa ne ustreza.
s prijateljico se je zalizal, ker bi te mogoče rad naredil ljubosumno.
pa še nekaj: predvidevam, da prijateljica ve tole zgodbo...verjetno ve tudi tvoja "čustva". se ti zdi primerno, da prijateljica zaliže njega (malo prej tudi njegovega prijatelja) pred tabo oz. ga sploh zaliže??? je to prava prijateljica?
veš, če bi bila ravnodušna, bi mirno gledala, ker ti pa ni bilo vseeno, si se pa od te scene odmaknila...
drugič ga zaliži ti!
s prijateljico se je zalizal, ker bi te mogoče rad naredil ljubosumno.
pa še nekaj: predvidevam, da prijateljica ve tole zgodbo...verjetno ve tudi tvoja "čustva". se ti zdi primerno, da prijateljica zaliže njega (malo prej tudi njegovega prijatelja) pred tabo oz. ga sploh zaliže??? je to prava prijateljica?
veš, če bi bila ravnodušna, bi mirno gledala, ker ti pa ni bilo vseeno, si se pa od te scene odmaknila...
drugič ga zaliži ti!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ti si zdaj jezna, ker se več ne zanima tak za tebe, prej ko pa se je zanimal pa si delovala hladno namesto, da bi zagrabla? Nisi malo sama kriva?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj bi ti zdej rada, njegovo oboževanje še naprej, ampak si užaljena, ker ga je vmes prijateljica "naskočila"?foxy.lady napisal/-a:Zadnje čase mi kravžlja živce moj prijatelj.. sva sošolca na faksu, druživa pa se tudi izven šole.
Namreč niti enkrat pa nisi omenila, da je tudi on teb všeč (čeprav, ja, vem, je razvidno)..
rekla je ne morm, ker sva saaam pr'jatla
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Se mi zdi da je tvojo pozornost dobil šele ko se je zalizal s prijateljico, mogoče je pa tudi bil njegov namen ali pa je le izkoristil priložnost tam kjer jo je lahko, ker pri tebi ne ve če jo ima ali je nima in pri njej ni mogel ničesar zgubit, pri tebi pa so stvari malce bolj zakomplicirane.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mene to vse skupaj spominja na obnašanje nižjega razreda srednje šole. glede na to, da omenjaš fax, se mi zdi, da bi morala zlasti tvoja prijateljica počasi zapustiti fazo "lizati se vse povprek", ti pa fazo delati se hladno in potem jokati, ko fant pač enkrat obupa.
o tem, da se je pa lizala s fantom, ki ti je všeč pa sploh ne bom izgubljala besed. če je vedela seveda.
o tem, da se je pa lizala s fantom, ki ti je všeč pa sploh ne bom izgubljala besed. če je vedela seveda.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
tut meni tako otročje obnašanje in fax ne greta skupi! Sorry.
Ne vem kaj bi ti točno rada, bla s tem tipom al ka? Verjetno on tut ne ve kaj si želiš. O kolegici, ki se poljublja s tistim, ki je tebi všeč pa res ni vredno govoriti. Če imaš take prijatelje pol sovražnikov res ne rabiš...
Ne vem kaj bi ti točno rada, bla s tem tipom al ka? Verjetno on tut ne ve kaj si želiš. O kolegici, ki se poljublja s tistim, ki je tebi všeč pa res ni vredno govoriti. Če imaš take prijatelje pol sovražnikov res ne rabiš...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa veš, da ni prva, ki je to napisala? Men tud ni blo jasno od kje jim to, pa vendar:
Kateri "on"? Domnevam, da "On".foxy.lady napisal/-a:Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]