Samo prijatelja?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 17. Maj. 2010 23:37

Zadnje čase mi kravžlja živce moj prijatelj.. sva sošolca na faksu, druživa pa se tudi izven šole.
Če komu pošiljam sms, me vpraša, s kom si dopisujem, in če me ne vidi na faksu, me pokliče kje sem. Zadnjič se je celo ponudil, da mi odnese knjige v knjižnico, ker je mene bolela noga. Zadnjič sem bila nekaj jezna na njega, in ko sem ga slučajno srečala zunaj, sem ga ignorirala. Bil je tam z neko punco, frendica pa mi je rekla da naju on opazuje.
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita. meni se tega ni dalo gledat in sem šla mal okoli, čez pet minut pa me že dvakrat po telefonu pokliče kje sem in naj pridem nazaj. izjavim da sem zaspana in on nič, in potem se mu naslonim na ramo, in on nasloni svojo glavo na mojo, in tako ostaneva nekaj časa. potem še enkrat isto s prijateljico in mojim odhodom. le da me ni več poklical. prijateljica na koncu pristane v postelji njegovega prjatla, midva pa greva domov.
prej se mi je zdelo, da sem mu vsaj malo všeč, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj. kaj mislite vi?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Maj. 2010 23:45

Koliko pa si ti punca sploh stara?
Ker mi izgledaš pubertetniško zmedena.Ali pa odraslo otročja.
Ne vem, mogoče jemlješ vsak znak kot znak zaljubljenosti in pričakuješ preveč.
The world is as you are.
@ŽABICA@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a @ŽABICA@ » 18. Maj. 2010 1:05

Ker mi izgledaš pubertetniško zmedena.Ali pa odraslo otročja.
Ne vem, mogoče jemlješ vsak znak kot znak zaljubljenosti in pričakuješ preveč.

Se podpišem. Vprašaj ga.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Maj. 2010 6:09

tipu si definitivno všeč in je prijateljstvo le krinka, vprašanje pa je, če tebi to ustreza ali pa ne ustreza.

s prijateljico se je zalizal, ker bi te mogoče rad naredil ljubosumno.

pa še nekaj: predvidevam, da prijateljica ve tole zgodbo...verjetno ve tudi tvoja "čustva". se ti zdi primerno, da prijateljica zaliže njega (malo prej tudi njegovega prijatelja) pred tabo oz. ga sploh zaliže??? :eek: je to prava prijateljica?

veš, če bi bila ravnodušna, bi mirno gledala, ker ti pa ni bilo vseeno, si se pa od te scene odmaknila...

drugič ga zaliži ti! :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Maj. 2010 8:19

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Maj. 2010 8:22

ti si zdaj jezna, ker se več ne zanima tak za tebe, prej ko pa se je zanimal pa si delovala hladno namesto, da bi zagrabla? Nisi malo sama kriva?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Maj. 2010 8:30

foxy.lady napisal/-a:Zadnje čase mi kravžlja živce moj prijatelj.. sva sošolca na faksu, druživa pa se tudi izven šole.
Če komu pošiljam sms, me vpraša, s kom si dopisujem, in če me ne vidi na faksu, me pokliče kje sem. Zadnjič se je celo ponudil, da mi odnese knjige v knjižnico, ker je mene bolela noga. Zadnjič sem bila nekaj jezna na njega, in ko sem ga slučajno srečala zunaj, sem ga ignorirala. Bil je tam z neko punco, frendica pa mi je rekla da naju on opazuje.
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita. meni se tega ni dalo gledat in sem šla mal okoli, čez pet minut pa me že dvakrat po telefonu pokliče kje sem in naj pridem nazaj. izjavim da sem zaspana in on nič, in potem se mu naslonim na ramo, in on nasloni svojo glavo na mojo, in tako ostaneva nekaj časa. potem še enkrat isto s prijateljico in mojim odhodom. le da me ni več poklical. prijateljica na koncu pristane v postelji njegovega prjatla, midva pa greva domov.
prej se mi je zdelo, da sem mu vsaj malo všeč, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj. kaj mislite vi?
Kaj bi ti zdej rada, njegovo oboževanje še naprej, ampak si užaljena, ker ga je vmes prijateljica "naskočila"? :D
Namreč niti enkrat pa nisi omenila, da je tudi on teb všeč (čeprav, ja, vem, je razvidno).. :P

rekla je ne morm, ker sva saaam pr'jatla
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 18. Maj. 2010 13:37

Se mi zdi da je tvojo pozornost dobil šele ko se je zalizal s prijateljico, mogoče je pa tudi bil njegov namen ali pa je le izkoristil priložnost tam kjer jo je lahko, ker pri tebi ne ve če jo ima ali je nima in pri njej ni mogel ničesar zgubit, pri tebi pa so stvari malce bolj zakomplicirane.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Maj. 2010 13:39

Ampak vseeno-takšno kolegico, ki se poljublja s tipom ki ti je všeč (aja, a ve,da ti je všeč?) bi v k..... poslala.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Maj. 2010 13:52

mene to vse skupaj spominja na obnašanje nižjega razreda srednje šole. glede na to, da omenjaš fax, se mi zdi, da bi morala zlasti tvoja prijateljica počasi zapustiti fazo "lizati se vse povprek", ti pa fazo delati se hladno in potem jokati, ko fant pač enkrat obupa.

o tem, da se je pa lizala s fantom, ki ti je všeč pa sploh ne bom izgubljala besed. če je vedela seveda.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Maj. 2010 13:56

tut meni tako otročje obnašanje in fax ne greta skupi! Sorry.
Ne vem kaj bi ti točno rada, bla s tem tipom al ka? Verjetno on tut ne ve kaj si želiš. O kolegici, ki se poljublja s tistim, ki je tebi všeč pa res ni vredno govoriti. Če imaš take prijatelje pol sovražnikov res ne rabiš... :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Maj. 2010 14:16

:)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Maj. 2010 14:24

^^pa veš, da ni prva, ki je to napisala? Men tud ni blo jasno od kje jim to, pa vendar:
foxy.lady napisal/-a:Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita.
Kateri "on"? Domnevam, da "On".
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Maj. 2010 14:26

^a.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Maj. 2010 14:27

jah, post od avtorice je res zmeden, samo so drugi tut sklepali da se je njena prijatlica zaliznila s tipom, ki ji je všeč...
Pa dajte malo bolj razločno pisat, nekatere seveda, da ne prihaja do nesporazumov :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]