Samo prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tapravi z napačno?sirova štručka napisal/-a:kva zdej, kdo je koga? men nič jasn
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tega ne vemo kaj misli simpatija glede avtorice~NIA~ napisal/-a:avtorca bi pa njena simpatija več noče,
Tko misliva mi2, ostali so uspel vidt, da je bla prijateljica (tud) s simpatijo~NIA~ napisal/-a:frendica od avtorce je pa s frendom od avtoričine sipatije
Nič!~NIA~ napisal/-a:kaj tle ni jasn?!?!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
foxy.lady napisal/-a:Zadnje čase mi kravžlja živce moj prijatelj.. sva sošolca na faksu, druživa pa se tudi izven šole.
Če komu pošiljam sms, me vpraša, s kom si dopisujem, in če me ne vidi na faksu, me pokliče kje sem.
NIA: faks in predpostavka da, gre za starost 16 let, to ne gre skupi
OK, glede poljubljanja, čist možno da je res tko kot pravi NIA, saj tut men ni blo jasno kdo je on....Ma ta post je prava zmeda, če se jz vprašam.
Kaj mislim o vsem skupi kot je vprašala avtorica--->dajte že odrastit!
-
purple_rain - Cosmopsiho
Faks in takšno obnašanje (OP) tud naj ne bi šlo skupej..čuftika napisal/-a:faks in predpostavka da, gre za starost 16 let, to ne gre skupi
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Stara sem 20 in sem večni otrok
Jochie, maš prov. Taka prijateljica res ni prijateljica, ne glede na to da pravi, da se nič ne spomni od prejšnjega večera. Pa je točno vedla da sva si všeč. Jaz pač ne morem preko tega.
foxy.lady je napisal/a:
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita.
Kateri "on"? Domnevam, da "On".
On, ja moj On
ja če jo je klical, pa sta tam neki naslonjena bla skup, pa sta šla domov (skup? no to ne vem) v čem je potem sploh problem in zakaj mu ne bi bla všeč?
domov vsak k sebi..
foxy.lady je napisal/a:
kaj mislite vi?
da si mal zmešana
to že vem
...update: hoče se preselit z mano v stanovanje (On)
Jochie, maš prov. Taka prijateljica res ni prijateljica, ne glede na to da pravi, da se nič ne spomni od prejšnjega večera. Pa je točno vedla da sva si všeč. Jaz pač ne morem preko tega.
foxy.lady je napisal/a:
Zadnjič spet pa grem s taisto prijateljico, njim in še njegovim prijateljem ven, in prijateljica takoj zabluzi z njegovim frendom. Kasneje ko smo bli že usi mal nažgani, se frendica in on poljubita.
Kateri "on"? Domnevam, da "On".
On, ja moj On
ja če jo je klical, pa sta tam neki naslonjena bla skup, pa sta šla domov (skup? no to ne vem) v čem je potem sploh problem in zakaj mu ne bi bla všeč?
domov vsak k sebi..
foxy.lady je napisal/a:
kaj mislite vi?
da si mal zmešana
to že vem
...update: hoče se preselit z mano v stanovanje (On)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mah ne, pol nam bo dolgčas. Men je prov fajn take "bedarije" brat. Moj nasvet: Drugič žurajte brez alkohola, pa se bo vedelo, kdo koga
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov