Sama ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 13. Feb. 2009 20:50

Jaz grem kdaj sama na kavo, sploh pred izpit mi ful paše. Da samo s sabo kofetkam in se na ta način sprostim.
Na kosilo ali pa kakšen kino pa še nism šla. Ampak tudi to bom, ker se mi zdi pomembno, da znaš tudi sam opravljat take dejavnosti.
Uporabniški avatar
chaotic_freak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a chaotic_freak » 14. Feb. 2009 10:12

Jst tko v našem mestu ki je ful majhno grem sama na pijačo samo pred službo.. vzamem kakšno revijo za brat, čike in mp3.. pa me vsi tko ful čudno gledajo.. :x če sem pa v kakšnem drugem mestu npr. Ljubljana pol mi pa ful sede it sama ker itak mam občutek da me nihče ne vidi, pa rada sem sama vsake tolko ker lahko v miru razmišljam pa to.. na žurko pa nikoli nebi šla sama, ker mi je to nekakšen družaben dogodek :D ... ko pa gremo na rave pary pa vedno grem nekam, da sem na plesišču z sama oz. brez ljudi ki jih poznam okoli mene... ker se tko ful sprostim, pa še na wc, na čik al pa po pijačo grem kadar hočem, brez da bi tip al pa frendice non stop neki sikali kam grem.. pa mi težili če lahko grem z njimi na wc pa take :eek:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Feb. 2009 11:10

Haha, ful zanimiva tema! Meni ni panike šopingirat sama, grem večkrat tko, tudi jest sm šla že sama, ma sm se ful čudno in bedno počutla. Sm mela tudi jez filing, ku da sm neka samotarka brez frendu in zdej si grem raje sama skuhat al pa na sendvič kot da bi sama šla nekam jest :D.

U disko, u kino pa nikdar ne bi šla sama, ne vem, na splošno sm ful družabn človek in grem raje s frendi na take stvari...

Aja, sm šla pa že na pijačo sama al pa na sendvič u bar na faxu, pa sm se zravn kej učila in tko in mi ni blo panike :).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 14. Feb. 2009 11:19

meni pa včasih prov zapaše it sama na kosilo ali pa kavico... če se moram pa kdaj z busom kam peljat, pa dam mp4 v ušesa in sm sama z mojimi mislimi :razz:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 14. Feb. 2009 14:44

V šoping mi sploh ni panike it sama, se mi to niti nikdar ni zdelo čudno al pa kej, tk da grem velikrat, drugač na kakšno kavo al pa v kino no way da grem sama, na kosilo pa tud zlooo redkokdaj - mislim da sm šla vsega skup ene 2x - sam to ne zato ker bi se čudn počutla, sam mi je mal bedno sama it, ker tud kosilo je za mene "družabn dogodek" :D, tk da če nimam nobenga kandidata za zravn, si rajš doma kej nardim al pa kr kupim kej v trgovini.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 14. Feb. 2009 15:03

tanika* napisal/-a:Zanima me a greste kdaj same na kosilo, večerjo v restavracijo ali vedno s še nekom?
Danes sem imela ravno eno uro frej do službe, lačna, sama v ljubljani in sem šla jest. Pridem noter me kar neki folka pogleda, se usedem, naročim in opažam, da me par ljudi opazuje. Men seveda nič jasno, dokler se mi ni natakar zasmeju: a kr sama. Ja hudiča no a ne smeš iti sam jest ali kaj? V kkšnem Macdonaldsu te noben ne porajta, če se pa sam usedeš za mizo v kkšni gostilni pa kar vsi. Ok sej sm bla dejansko edina tam sama ampak vseeno. Nekak mi je na bad udaril, tko da sem si verjetno bol domišljala da me vsi porajtajo. Pol pa še totalna filmska scena, pristopi en fant in me vpraša če lahko vzame drug stol. Men se je kr smejat začel :D
Kako vi gledate na osebe k same jejo? To komentirate? Kakšen imate občutek, če greste same kam jest?
Pa ne sam za hrano...bi šle same npr. v diskoteko? V kino? Shoping? Js sicer najraje sama nabavljam, ker mi vsi s svojim teženjem samo ubijejo voljo. Jest grem najraje s fantom, samo sem pa navajena tudi sama, sem veliko časa preživela sama v ljubljani, ko sem bila frej na faxu, pa sm šla sama kam jest, na pijačko itd.
No mal se razpišite, kam kaj hodite same in kako se ob tem počutite?

Katastrofa, s čim vse se eni obremenjujejo oz. se vtikajo v druge :eek: :stupid: .. Mislim, ni mi jasno zakaj bi bilo treba koga čudno gledati.. razen če bi sam v restavracijo prihlačal triletnik brez spremstva, to bi bilo pa nenavadno :D .. Odrasla oseba pa menda lahko počne, kar hoče, saj gre za njen čas in denar.. Al naj raje crkne od lakote / terorizira sodelavce, da ji svetijo zraven pri mizi, čeprav jim kosilo ne paše v tistem trenutku :lach: ? Zakaj bi morali biti odvisni od drugih?
Sama se sicer že več let ne prehranjujem v restavracijah, ampak če bi se, bi šla v bistvu še najraje sama.. Prehranjevanja namreč ne dojemam kot 'družabni dogodek'; ne prenesem, da me kdo bulji v kljun, ko jem, pogovarjanje med jedjo mi gre pa tudi na živce.. Družba drugih ljudi se mi ne zdi nek velik bonus ali dosežek, še najmanj pa pri kosilu, tko da res ne razumem logike tistih neotesancev iz zgornjega primera..

Nasplošno najraje hodim sama po svetu, da imam lepo mir :D .. npr. razni sprehodi, opravki... Dopuščam npr. še 1 osebka zraven - to je včasih fino, kar je več, me pa dela živčno oz. ne morem sproščeno uživati v dogajanju.. Po nakupih grem pa itak izključno sama - če medtem slučajno srečam kakšno kolegico in greva skupaj po trgovinah, najprej v mislih malo preklinjam, zakaj se ji nisem izognila (hehe), potem se pa pač sprijaznim, da tisti dan ne bom nič kupila zase (v takih primerih ne morem niti gledati stvari v miru, kaj šele pomerjati), ampak bom svetovala kolegici pri njenih nakupih..
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 14. Feb. 2009 18:06

Js tut sopingiram najrajs sama, ker se mi nikamor ne mudi in noben ne zavija z ocmi ce pou ure eno majco probavam :D pa se prodajalke si vec casa zate uzamejo oz. pri meni je vecinokrat tko. Zdej kino, kosilo se nism.. sm sla pa 13928 sama v meka pa uzela ksno pito za sabo in je valda cist normalno. Večerjo pa ne vem, najbrs se mi ne bi dal rihtat ce bi sla sama, ampak je pa tut tuki en car k uzivas sam s sabo in da znas narest da ti je lepo tut ce si sam. Ok, dans vas bojo usen res cudno gledal ce boste same na vecerji.. ker je dans pac tak dan :hearts: blah :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 14. Feb. 2009 18:09

jz še nikoli nisem šla nikamor sam jest, bi mi bilo prav čudno, sam najbrž bom šla kdaj, sploh ko imam med faksom frej pa drugi nimajo in bom najbrž primorana it tud sama :D
na čaj sem ša že šla sama, ker sem mela pač prosto in nikamor za it... pa mi je blo useen malo bedno :oops:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Feb. 2009 20:11

Jz spadam med tiste, ki jim je težko oz. skor nedopustno it sam nekam, ker pol si sam rišem v glavi, da je ljudje gledajo in razmišljajo, da sm luzrka, ker nimam družbe oz. nobenga, da bi šu z mano na kavo. Slika
Me je parkrat primu fleš, da bi šla sam v kino, ampak sm si pol premislna. V šoping hodim večinoma z Mojim, na pjačke pa grem vedno z nekom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 14. Feb. 2009 20:31

p!ka napisal/-a: rišem v glavi, da je ljudje gledajo in razmišljajo, da sm luzrka, ker nimam družbe oz. nobenga, da bi šu z mano na kavo. Slika .

Evo, tega jaz nikol ne bom razumela, zakaj naj bi bilo toliko bolje, če zraven caplja še par drugih ljudi :nixweiss: .. Oz. zakaj bi bil kdo 'luzer', če nima zraven obešenih še par drugih takih 'luzerjev' :D ..

Kot da bi bile množice boljše / pomembnejše od posameznikov.. Meni se npr. ne zdi, da mi vrednost kaj naraste, če se priključim kakšni 'koloniji mravelj'.. Veliko bolje se počutim, če imam mir, pa ne zato, ker ne bi noben hotel iti z mano, ampak ker se pač sama tako odločim.. Ja ja, saj vem, človek naj bi bil socialno bitje, ampak meni so ta čip pozabili vgraditi :)
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 14. Feb. 2009 20:48

^^ Jah mogoče to kaže na to, da imaš veliko prijateljev, ki so ti vedno na voljo - se pravi da si popularen.
:?: :?:
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 14. Feb. 2009 20:48

^^ Jah mogoče to kaže na to, da imaš veliko prijateljev, ki so ti vedno na voljo - se pravi da si popularen.
:?: :?:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 14. Feb. 2009 21:10

Ja, saj ravno to, zakaj bi bilo tok fino bit 'popularen' oz. naj bi bili več vredni tisti, okoli katerih nonstop skačejo druga živa bitja :P .. Meni se to ne zdi kakšna posebna kvaliteta, še posebej, če ti pač ni do tega... Nekateri ljudje so npr. bolj samotarski, pa so vseeno lahko super in zanimive osebe.. Merjenje kvalitet osebe ne bi smelo biti odvisno od števila 'priveskov' pri njihovi mizi :muede:

Bedasto se mi zdi, da če bi šel osebek A sam na kosilo ter osebek B prav tako, bi bilo domnevno nekaj z njima narobe, če bi šla pa ta dva ista osebka (z istimi osebnostnimi lastnostmi) skupaj, bi bila pa takoj boljša :schaf:..
Zakoni narave verjetno, kjer naj bi bil posamezen osebek brez spremstva slabši oz. bolj ravnljiv glede preživetja (čredni nagon) :D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 14. Feb. 2009 21:24

Ali pa pač imaš take prijatelje, ki veliko delajo in ker si tudi sam tak se težko ujamete. In potem, če nimaš horde znancev, si pač sam.

Ampak sej pomoje je to bolj podzavestno.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 14. Feb. 2009 21:34

Ja sej, zaradi zelo različnih razlogov gredo lahko ljudje sami na kosilo.. Seveda tudi če npr. njihovi znanci nimajo časa, kot praviš... Ampak to v bistvu tistih neznancev v lokalu, ki neotesano buljijo v njih, ne briga oz. niti ne poznajo tega vzroka :D :nixweiss: ..
Hočem reči, da se že v osnovi ne strinjam z njihovim razmišljanjem in povezovanjem številčnosti družbe za mizo s kakršnimikoli zaključki :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov