Sama ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 21. Feb. 2009 18:34

men je bedno it sami v gostilno. nevem, enostavno se ne počutim dobro, prav tako ne hodim sama kam vn jest. okej, mogoče v mkdonalca na hitr, ampak to je to. če sem žejna, si kupim v trgovini. če sem lačna prav tako, ponavadi pa itak jem doma.

prav tako je z žuranjem. če že kam grem, enostavno morem it z nekom. pa ni važno, al je prijatelca, al je soseda, al je kolega, al je fant, al je prijatelj. samo ne sama. včeri npr. sem res hotla it nekam, kamorkoli, karkoli delat, samo nekam zvečer. ampak ni bilo nikogar, ki bi se mu dalo oz. ki bi bil dovolj blizu, tako da sem ostala doma. sicer čist zbedirana in desperate, ampak nisem šla sama, čeprav je blo ful žurov okol.

glede nakupovanja grem pa zelo rada sama al pa mogoče NAJVEČ z eno prijatelco / mami, da mi pove mnenje, če jo slučajno vprašam za njega. vseh ostalih komentarjev in mnenj mi ni za poslušat...

v kino grem brez problema sama, da si v miru pogledam film, ki mi je res všeč, brez slabega občutka, da ga more z mano nekdo gledat, čeprav mu ni do filma :)
Make music, not war
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 27. Feb. 2009 11:08

Meni ni noben problem iti na kavo sama. Včasih prav paše. Se vsedem, naročim, prebiram časopis... Včasih se pa samo sproščam. Pogledov zaenkrat še nisem opazila, mogoče tudi zato, ker mi je totalno vseeno, če me kdo postrani gleda, ker sem sama. Lepo vas prosim! Če resnično o tem premišljujete, ko vidite človeka, ki je sam na kavi, potem imate resnično preveč časa.

V restavracijo grem zelo redko sama, ker sem ponavadi jedla s sodelavcem, med vikendi pa najraje doma.

Žurat nikoli nisem hodila sama, ker mi to ne ustreza.

Nakupovanje pa najraje "me, myself and I" :D
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 27. Feb. 2009 20:28

Js sm pa kr odvisna od ostalih.Mi je mal neprijetn sami.Men so to bol družabne zadeve in skor vedn ma kira,če ne vse,iz moje grupice čas.Čeprov se mi pa ne zdi čudn,če nekdo pride sam.In se mi tud bedast zdi,da nekateri v takem primeru buljo pa komentirajo.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 27. Feb. 2009 21:40

Evo ravno danes sem bila eno uro prezgodaj v LJ in sm lepo šla sama v en kafič, mela sm novga cosmota s sabo (na zame je nov) in sm lepo brala, mi je ena ura minila, kot bi mignil. Ugotavljam, da mi sploh ni problem kam sami it še najrajši, kjer me noben ne pozna, v našem kraju recimo mi je pa bedno sami stopit v lokal, ker takoj tisti pogledi, pa itak vsi vse poznajo. Mam raj tko, da sm sama, me noben me mot, pa še noben nima pol kej za povedat o tem :D[/i]
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Feb. 2009 21:44

jaz se sama vozim na faks z busom, sama hodim z vlakom domov vsak teden iz lj na ptuj in če priznam mi je bilo zadnjič ful čudno ko je šla zraven kolegica in je ves čas čvekala, jaz pa sem pogrešala tisti čas zase, ki ga imam ponavadi sama v kupeju.
tudi kake opravke zrihtam sama, nikoli pa ne grem kupovat na veliko ali če si grem po cunje itd, ker rabim vedno drugo mnenje.
4nck4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 4nck4 » 05. Mar. 2009 21:08

Jaz veliko stvari počnem sama in se zaradi tega 0 slabše ne počutim kot če sem v družbi. Sicer zelo rada čvekam, ampak uživa tudi ko sem sama in poslušam muziko, tudi n mp3-ju, ko grem tečt. Psa sprehajam sama, rada berem knjige, tudi na kavo mi ni panike iti sama, največkrat grem takrat ko sem s kom zmenjena in pridem malo prej, da opazujem ljudi in še koga spoznam...na piajčo zvečer pa grem vedno s prijatelji.

Zelo rada bi šla enkrat sama ven, saj večina prijateljev noče iti tja kamor jaz in bi tako morala iti sama, da bi tam spoznala ljudi ki jim je všeč isti kraj in glasba kot meni :) ampak še zbiram pogum...škoda se mi zdi zamuditi ogromno stvari zaradi tega, ker te je strah iti ven sam... no to bo treba še poskusit, zagotovo
Uporabniški avatar
Nixya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nixya » 06. Mar. 2009 0:49

jaz sem sla par let nazaj na turo s kolesom in k sem končno prispela na cilj, kjer je neka gostilna in je znano da se tam ustavljajo kolesarji (ki tja pridejo tudi sami) in turisti, sem si naročila sladoled, pa so me neki turisti zravn čudno gledal. :?
Zadnjič spremenil Nixya, dne 08. Jul. 2014 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Mar. 2009 11:01

mene to ne gane,če me kdo ful gleda. ponavadi še jest očitno buljim nazaj in če je treba vprašam,če je kaj narobe,pol je pa mir.
kolesarim pa tud jest najrajš sama.lepo v svojem tempu,lahko se ne/ustavim,če hočem...pa v kšne savne (sicer grem zelo redko) grem tud najrajš sama
4nck4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 4nck4 » 06. Mar. 2009 13:20

Uf, jst pa v savno ne grem sama nikoli več :(

V bistvu edini kraj, kamor ne bi šla sama, imam slabo izkušnjo, ker se mi je že zgodilo, da mi je en težil v savni, ko sem bila sama tam, ampak sem se ga na srečo otresla :S
Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a klawdy » 06. Mar. 2009 17:39

js hodim dost sama na kafe al pa na kosilo, pa se nit ne zmenim če me kdo gleda, al pa se mu nasmehnem tko nežno da tko pozab zakaj me je gledu. Kr jem na bone in ponavad tm ko je gužva, pa se tud h komu prisedem če ni druge fraj mize, in malo klepetamo, sm že tko spoznala kako kolegico. V disko pa tko ne hodim, še na silvestrovo sm bla v bistvu sama letos, k je moj špilav, pa glih tko je blo cool.
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a maaalaaa » 06. Mar. 2009 19:10

jst tut ni šans, da bi kam sama šla na kavo al karkoli v gostilno. zadnjič se mi je zgodilo, da sm čakala kolegico in sm vedla, da je nebo še cca 20-30 min pa sm stala zunaj pred gostilno pr takmu mrazu da sploh nism čutila nbenga dela telesa in se tresla kot budala. ma ni šans, da bi šla notr pa sama čakala. pač bolj majhen kraj, te vsi poznajo, pa mi ni sploh za it.
sm pa 1x šla, k sm mogla nekej počakat, pou urce, zunej, na sončku, kava in cigaret. sm mislila da me bo konc, tok sm se slabo počutla, vsi so me gledal (al sm si pa domišljala da me?), kaj pa taka punca sama tle? sam po hitrem postopku kamorkol drugam. nkol več
drugače pa v trgovino mi ni problem it sama, k itak neki delam, ne pa sam sedim in nč druzga. v šoping po cunje pa more kdo z mano (ponavad mama), da mi pove, al mi paše al ne.
kako bo pa drug let v lj, bomo pa še vidl :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 10. Mar. 2009 19:36

men ni nikamr problem it sama..sm ugotovila,da se mam vcasih se leps,ko ce bi mela druzbo ;) tud zurat sm sla ze sama in je blo fenomenalno.. :D
da bi me kdo grdo al hecno gledu nism nikol opazla..meni osebno je ful bolj grozno vidt par,ob isti mizi,v smrtni tisini,k pa punco,k uziva sama v kavici al cemerkoli ;)
Uporabniški avatar
*limona*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *limona* » 10. Mar. 2009 20:44

Anelise napisal/-a:men ni nikamr problem it sama..sm ugotovila,da se mam vcasih se leps,ko ce bi mela druzbo ;) tud zurat sm sla ze sama in je blo fenomenalno.. :D
da bi me kdo grdo al hecno gledu nism nikol opazla..meni osebno je ful bolj grozno vidt par,ob isti mizi,v smrtni tisini,k pa punco,k uziva sama v kavici al cemerkoli ;)

....enak :D .....dobro si povedala tole :gut:
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 10. Mar. 2009 22:00

^lol ja men to nkol ni blo jasn.. al pa kolegici k sta celo uro tih..mislm usaj k sm pogledala nausake tok stran sta ble..pa to ni sam en primer..na tone!! jz sploh nemorm bit še sama tih, kaj šele na kavi?? in to s kolegico??

al pa punca-tip..pa tišina LOL=
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Mar. 2009 14:40

Kakšnih par sekund tišine je včasih dobrodošlih, da o čem razmisliš, se slučajno zamisliš in se sploh ne zavedaš, da sta v tišini ali pa preprosta nevsiljiva tišina. Tudi taki trenutki kdaj pridejo. :D In se mi to ne zdi nič čudnega, ker ne moreš neprestano nekaj čebljati. Je pa tudi meni čudno videti par ali neki dve punci (verjetno kolegici), ki sta v popolni tišini kar nekaj časa in pri takih primerih je jasno kot beli dan, da si nimajo kaj povedati. :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]