Sama ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 18. Feb. 2009 16:18

js grem zdej tut učasih sama na kavo al pa kej pojest :) še posebi če mam frej čas in koga čakam, grem pač vmes na kkšn čaj ker ne mislm na račun čakanja zuni zmrzovat (zdej k je zima) al pa stat na mestu in gledat v luft...tako čakanje se mi zdi še posebi zoprno ker niti ne kadim in ne vem kaj počet ves tist čas haha...

mi je blo pa še kkšno leto nazaj kr nerodn it sama jest, ker sm bla ponavad vedno v družbi oz. niti nism hodila ven jest-->ampak sm se navadla, ker je težko dobit nekoga k bo mel vedno čas takrat ko ga maš ti...mi je pa fajn da grem sama če se mi mudi, ker lepo pridem, pojem in grem.

Kaj si pa drugi mislijo o tem me pa čist nč ne zanima...če sami niso dovolj samostojni da bi šli lahko sami na kavo/kosilo/karkoli je pač to njihov problem in ne moj :roll: pa res je fajn it kdaj km sam, da mal premislš, kej prebereš ob kavici na sončku in se mal sprostiš...

Aja, šopingiram pa rajš al z mami/sestro/fantom...za vsak slučaj če rabim mnenje :) če se mi pa usi uprejo grem pa pač sama :P
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 16:41

jz sm učas bl mau hodila kam sama, zdj grem pa z užitkom sama u shopping, ker res lohka sm po mili volji 2 uri v trgovini (eni) :D

potem velikrat grem sama jest na bone, recmo da sm u city parku, grem pač u špara, al pa če se nimam kam dat, pa grem nevem npr. u boccacciota jest..pa to sama :) sej najprej mi je biu čudn filing, sam če je človk lačn...raj grem u špar k pa u meka lol..sam zto da me kao folk nau čudn gledu..
nevem sm bla tut u kratofillu sama za mizco, pa špar pa boccacio pa bachus..pa me NOBEN ni čudn pogledu :) edino natakarji so okol mene bl skakal (boccacio) LOL :D

pa na kavo, če koga čakam, mi ni problema..pa se zaposlim z revijo al pa po fonu kej šarm..pa je :)

big deal :P

aja v kino pa nikol ne bšla sama, ker to je tko za družbo..ne čist za to da film gledaš..to raj sama zlowdam iz neta, eno hudo grafiko za 8GB magar pa gledam :P pa še efekte zvočne k ma moj ornk zvočno opremo :) pa je
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 16:45

tanchii napisal/-a:Nikoli še nisem šla na kavo ali pa jest sama, v shopping pa že večkrat.
Pač ne vidim smisla v tem, da bi se odpravila od doma z namenom, da grem na kavo ali na kosilo, oboje si raje skuham doma. Ne predstavljam si, da bi sama sedela v lokalu, ker mi tako čas nikam ne gre, zraven tega pa mi ne bi bilo prijetno ob vseh tistih pogledih. :roll:
Na srečo se še nisem znašla v takšni situaciji, da se ne bi imela kam dati, doma sem v mestu, tako da grem v takšnem primeru kar domov.

hmm a ti mislš da grem jz spešl za to u centr in se usedm na bus da grem sama jest al pa na kavo??

haha zgleda je enim res use prnešen k riti, ker nimamo vsi take sreče da pridemo na cilj točno takrat k rabo..sej recmo z vlakom folk prhaja po 2 uri prej..kaj boš pa delu če si na faxu pa je folk al len al se mu ne da ustat :D enim je pač škoda za bone itd.?? torej.. če človk nima drugač prevoza pa če se nima kam dat za pol urce-npr. da čaka na prevoz al pa tko..a to zej pomen da nesmem jit jest, al kaj?? mislm, ne hočm rečt, da jz ne grem u centr zato da grem na kavo sama s sabo..zdej pa da ne bom sama kdaj zjutri, najbol da vse k poznamk bi lohka bli okol kje pokličm sam zto da bom mela družbo :D al kaj?

mislm lol

ja sej, v mestu si doma :roll: vam je res težko LOL :lol: no jz sm pa pač skor 30km iz lj ;) če nism pr fantu k je v Polju...

torej?? kaj pa če si v šoli, pa se ti neki za urco zamakne, pa lih tvojih kolegic ni npr. so bolne..a pol boš za tistih 15mins dam šla?

drgač mam pa zlo velik prjatlc in prjatlov, tko da nism kej dost sama, sploh, smše po ure in ure na kofetkih pa potem še z iks kolegom na kakavu itd. itd...če bi hotla, bi komot jih poklicala, sam ker so nekateri leni al so pa lih nekje pa nemorjo..kaj čš..drgač sm pa brez družbe ni to to..ampk se odlično znajdm sama s sabo, tut znam se sama zabavat lol :D nerazumm ume bedne, da so eni tok odvisni od drugih, da ne grejo v shopping ker nimajo s kom? al pa skos vlečejo mtko s sabo,pa čeprou si grejo sam po vložke..
ne gre se za to KOK MAŠ PRJATLOV, AMPK TUT KOK SI SAMOSTOJEN!
..ker sm mela biušo sošolko k sama še na skret ni mogla, bla sm ful od lj stran doma pa sm šla z njo na pjačo ker ni mela kšno urco nč za delat pa take...thnx god da sm se je rešla..tut iz drugih razlogov..

.mam preveč prjatlc, takih pa ne rabm k sam jamrajo kok jim je bad u lajfu, a 5 mins stran od centra, pa ne grejo v šolo ker je sneg :roll: pa da so mogle na bus..mhm 2 minutki do busa, a jz pa 10x tok use skp do šole za prepešačt...pa še tok je tega da ne bom naštevala :D
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 18. Feb. 2009 17:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 18. Feb. 2009 16:51

^^ Ti dam prov, res je, da nismo vsi iz mesta in tut to je res, da eni ne razumejo čakanja na buse, vlake,... sam ne se tok razburjat, no! Sej ti ženska nč noče!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 16:55

lol ja sej vem..ampk u ush teh letih noben tega ni mogu zastopt...zdej mi je itak ok ker sm skos v LJ, ampk useen..sm mogla 10000x razlagat zakaj morm na vlak čakat 2 uri, zakaj sm zjutri 2 uri prej, zakaj ustanem gdaj ob pol 6 itd.... pač take bedne...in pol pride sošolka iz centra ponesreč pol ure prej v šolo in vsa panična, kaj ona dela tok pozn tm (?!?), pa da ni mogla v šolo ker je sneg, al pa da jo mt pride iskat če smo končal ob 7h zvečer-pa to vse iz centra oz. par km vn če že..

no sej ta tema ni o tem :D
pač mam velik kolegic zmer okol sebe, če rabm pokličm koga če že gdo druh nemore..ampk useen, se zgodi da si lačn, pa un ne bi na bone ker je bliz doma..al pa pridem 15 mins prej pa bi kavico pa si jo grem kupt ane itd...pač me to ne omejuje če nism non stop z družbo..že tko pridm zmer domov s čist polnimi ušesi, napol hripava pa z usmi tračami :D lol
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 19. Feb. 2009 10:17

Sej več al manj ste že vse povedale.
V šoping obvezno sama, in to dopoldan med tednom, ko ni drena, mogoče sam kake srednješolke, k špricajo nemščino. :wink: Sploh po izpitu to toook sede - ni važn a je tolažba al nagrada. :D
Na kavo grem sicer raje v družbi, ampak sama mi tud ni problem it. Jest grem vedno v družbi, če bi bla sila, bi šla tud sama. Žurat se gre pa itak v družbi, drgač mi ni pointa, mam pa sodelavko, k je vedno najraj hodila sama žurat, povsod nekoga srečala, in ogromn ljudi spoznala.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 19. Feb. 2009 13:54

hruška :) napisal/-a:js grem zdej tut učasih sama na kavo al pa kej pojest :) še posebi če mam frej čas in koga čakam, grem pač vmes na kkšn čaj ker ne mislm na račun čakanja zuni zmrzovat (zdej k je zima) al pa stat na mestu in gledat v luft...tako čakanje se mi zdi še posebi zoprno ker niti ne kadim in ne vem kaj počet ves tist čas haha...

mi je blo pa še kkšno leto nazaj kr nerodn it sama jest, ker sm bla ponavad vedno v družbi oz. niti nism hodila ven jest-->ampak sm se navadla, ker je težko dobit nekoga k bo mel vedno čas takrat ko ga maš ti...mi je pa fajn da grem sama če se mi mudi, ker lepo pridem, pojem in grem.

Kaj si pa drugi mislijo o tem me pa čist nč ne zanima...če sami niso dovolj samostojni da bi šli lahko sami na kavo/kosilo/karkoli je pač to njihov problem in ne moj :roll: pa res je fajn it kdaj km sam, da mal premislš, kej prebereš ob kavici na sončku in se mal sprostiš...

Aja, šopingiram pa rajš al z mami/sestro/fantom...za vsak slučaj če rabim mnenje :) če se mi pa usi uprejo grem pa pač sama :P
Jaz lahko isto rečem zase. Edino v šoping grem obvezno sama, ne maram da gre kdorkoli zraven ker sem pol vsa živčna in ful hitim in se mi zdi da me more pol tisti zravn čakat :)
Drugače grem pa rada kam sama, mi ni noben problem.
Razn pač zvečer ven, to nebi šla sama.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Feb. 2009 20:37

chiqqa napisal/-a:jz sm učas bl mau hodila kam sama, zdj grem pa z užitkom sama u shopping, ker res lohka sm po mili volji 2 uri v trgovini (eni) :D

potem velikrat grem sama jest na bone, recmo da sm u city parku, grem pač u špara, al pa če se nimam kam dat, pa grem nevem npr. u boccacciota jest..pa to sama :) sej najprej mi je biu čudn filing, sam če je človk lačn...raj grem u špar k pa u meka lol..sam zto da me kao folk nau čudn gledu..
nevem sm bla tut u kratofillu sama za mizco, pa špar pa boccacio pa bachus..pa me NOBEN ni čudn pogledu :) edino natakarji so okol mene bl skakal (boccacio) LOL :D

pa na kavo, če koga čakam, mi ni problema..pa se zaposlim z revijo al pa po fonu kej šarm..pa je :)

big deal :P

aja v kino pa nikol ne bšla sama, ker to je tko za družbo..ne čist za to da film gledaš..to raj sama zlowdam iz neta, eno hudo grafiko za 8GB magar pa gledam :P pa še efekte zvočne k ma moj ornk zvočno opremo :) pa je

Sicer bom ful OT zdej, ampak moram :P Tole glede boccaciota se čisto strinjam s tabo...ko pridem s tipom te noben ne obrajta, ko sem pa kdaj sama prišla recimo pico iskat za sabo, pa ne veš kater bi se rajš s tabo pogovarjal pa te lepo gledal :D

Drugače pa, da odgovorim še na temo...sama ne hodim jest ven, ker si rajši sama skuham v stanovanju, v kino tudi ne hodim sama, ker je to zame nek družaben dogodek...
Grem pa dostkrat sama v šoping...pač vzameš si toliko časa kot si hočeš, lahk greš v tiste trgovine, ki so tebi všeč..sm včasih pa paše met koga zraven, da ti mal svetuje :)
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagabund » 20. Feb. 2009 13:15

Jaz tudi ne grem sam nikoli vem. Nakupovat grem z mamico, ker ona najbolje ve, kaj potrebujem. Tudi ne jem zunaj, ker mamica najbolje kuha. Pa če že kam moram, me vedno tata pelje, ker so ceste nevarne. Drugače me pa vedno spremlja gardedama, ki poskrbi, da me punce ne nadlegujejo, saj mamica pravi, da so fuj in fej. To se mi sicer zdi čudno, ker ja mamica tudi punca, ampak ona že ve.
Zadnjič spremenil Vagabund, dne 20. Feb. 2009 13:34, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Feb. 2009 13:33

^lol? čudno napisan :D mau se zezaš, a? :D
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 20. Feb. 2009 14:14

Vagabund napisal/-a:Jaz tudi ne grem sam nikoli vem. Nakupovat grem z mamico, ker ona najbolje ve, kaj potrebujem. Tudi ne jem zunaj, ker mamica najbolje kuha. Pa če že kam moram, me vedno tata pelje, ker so ceste nevarne. Drugače me pa vedno spremlja gardedama, ki poskrbi, da me punce ne nadlegujejo, saj mamica pravi, da so fuj in fej. To se mi sicer zdi čudno, ker ja mamica tudi punca, ampak ona že ve.

Ja ampak veš, tam si pa napisal da maš lulike rad, kako lahko to sedaj rečeš?! A je bil tisto božji nateg boš rekel?Kako lahko dvakrat napišeš drugače?! :evil:
Zadnjič spremenil Atena13, dne 20. Feb. 2009 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 20. Feb. 2009 21:17

...
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Feb. 2009 9:30

chiqqa napisal/-a:^lol? čudno napisan :D mau se zezaš, a? :D

ej, ne..pomoje, da resno misli. joj, no kakšna vprašanja... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 21. Feb. 2009 10:22

na kavice ne hodim, ker si jo doma skuham, so mi v karičih prešvoh. sem pa hodila dokler ni v veljavo stopil zakon proti kadilcem, sedaj ne več.
tudi jest ne hodim ven, sploh ne vem kdaj sem bla nazadnje, ravno tako je pri žuranju. ne žuram več...
v šoping grem obvezno sama, ker si drugač ne bom nobene stvari kupila...
najbolš mi je pa ko greva z inč na sprehod, in se dam čist na off.

drugač sem samotar, ampak si na momente želim, da bi mela kšno frendico, k bi se ji lahko zaupala, včasih je prou težko če si sam.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 21. Feb. 2009 15:21

lakeesha napisal/-a:na kavice ne hodim, ker si jo doma skuham, so mi v karičih prešvoh. sem pa hodila dokler ni v veljavo stopil zakon proti kadilcem, sedaj ne več.
tudi jest ne hodim ven, sploh ne vem kdaj sem bla nazadnje, ravno tako je pri žuranju. ne žuram več...
v šoping grem obvezno sama, ker si drugač ne bom nobene stvari kupila...
najbolš mi je pa ko greva z inč na sprehod, in se dam čist na off.

drugač sem samotar, ampak si na momente želim, da bi mela kšno frendico, k bi se ji lahko zaupala, včasih je prou težko če si sam.

Podpis. sem bolj taki človek, ki ma rajši da vse postori v miru. V shooping sem včasih hodla s kolegicami, ampak sem ugotovila da to nikamor ne vodi, kr mi je bedno ko me morjo čakat oz. obratno, ko po celi štaucni za mano capljajo in ne morem v miru pogledat. Edino včasih me mal muči ko morem kam sama peš, pa se nimam s kom za pogovarjat. Drugače pa še kar hodim kam sama.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov