Sama ven
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
softTouch napisal/-a:prej sem pozabla dodat,da se grem poleti večkrat sama kopat. če pač nobena kolegica al pa fant nima časa lepo vzamem knjigo, revijo in brisačo in grem. bmk
jst sm se poleti 4 mesce sama kopala na Kreti usak dan. tut po cel dan ceje blo treba. lepo na bajk, pa na plazo pa kaka knjiga zraven....svetovno
- zala123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: Kranj
Jaz obvezno grem sama po nakupih, ker si le tako lahko posvetim dovolj časa in pri tem uživam. Na pijačo, v kino, na morje ali na kosilo pa ne hodim sama. Se mi pa to ne zdi popolnoma nič nenavadnega, zakaj pa ne, če nekdo zna uživat sam. Mogoče sem imela to srečo, da so se vedno našli prijatelji, ki so šli z mano na pijačo, v kino,... V nasprotnem rajši ostanem doma, ker doma se zelo dobro počutim sama, drugje pa bi se določasila. Prav sigurno pa bi šla sama na kosilo, če bi nekje študirala in ne bi bilo sošolk, ki bi lahko šle zraven, kajti zaradi tega se ne bi odrekla kosilu. Sama pa sem imela dovolj sošolk, ki smo skupaj hodile in jasno, da smo šle tudi skupaj na kosilo.
Pomoje je vse precej odvisno od okolja, značaja človeka, časa in samozavesti.
Pomoje je vse precej odvisno od okolja, značaja človeka, časa in samozavesti.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Js grem, kadar je sila, sama na kavo (kadar imam preveč časa, al čakam prevoz, pa vem da ga še vsaj 2 usi ne bo...). Jest še nism šla sama, ker pač ni bilo nuje. Sam kadar si pač lačn, si lačn.
Sej dandans je pač tko, da se ne morš vedno zmenit za na kavo (eni majo faks al šolo, drugi službo, tretji spet druge opravke, al se jim pa enostavno ne da).
Ne razumem folka, ktermu ni jasn, kadar greš sam na kavo. jooooj, kje je problem ? O tem smo mel enkrat temo s sošolkami.. Pa sm rekla, da ni problem it sam na kavo, če ni nobenga, k bi šou z mano. Pa me sošolka praša : Pa ti si ful samostojna glede tega, ane ? ... Jooooojjj, kaj bi mogla mamici jokat, da nej me pride za rokce držat, sam tolk d grem na kavo ?
Sej dandans je pač tko, da se ne morš vedno zmenit za na kavo (eni majo faks al šolo, drugi službo, tretji spet druge opravke, al se jim pa enostavno ne da).
Ne razumem folka, ktermu ni jasn, kadar greš sam na kavo. jooooj, kje je problem ? O tem smo mel enkrat temo s sošolkami.. Pa sm rekla, da ni problem it sam na kavo, če ni nobenga, k bi šou z mano. Pa me sošolka praša : Pa ti si ful samostojna glede tega, ane ? ... Jooooojjj, kaj bi mogla mamici jokat, da nej me pride za rokce držat, sam tolk d grem na kavo ?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jullia_ napisal/-a::lol: V kakšnih okoliščinah se je pa treba cel dan kopat?
v takih, da sm delala tam pri eni druzini (au pair), in mi je blo ze doma pr njih ful sitno vcasih, in ce sem mela cel dan fraj in prjatlca ni mela casa - je blo skor treba mi bit na plazi oz. tako se mi je zdelo, da ni druge (vse drugo sm ze vidla, pa sm pac tam lenarla...) kaj bi dala zdej, da bi mi blo spet ''treba'' bit cel dan na plazi
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Js sm učasih precej hodla vn sama. Sploh k sm mela kej u ljublani in sm mela pol recimo učas po 4 ure umes frei. Pa sm si šla po kak cajtng in u kavarno, pa sm prežvela. Drugač jest pa nikol nism hodla rada sama. K sm bolj take narave, da če me že kdo mal postrani pogleda si napletem celo zgodbico, kaj si misli o meni.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Men nikol ni panike it sama kam. Mam že tak ritual, da grem enkrat na tedn sama na kavo in čik, da v miru predelam zadeve, k se mi dogajajo Uzuni skor nikol ne jem, k mam to srečo, da sm iz LJ in zmeri jem doma. Če že grem jest ven, je to ponavadi družaben dogodek. Če bi bla pa sila, bi šla pa tud sama. V diskač ne bi šla sama, enostavno zarad tega, k bi mi blo bedno - pa ne zarad tega, ker se bojim, kaj bi si drugi misll, ampak se mi zdi to prilika, ko se gre vn družit s kolegi itd. V kino pa tud ne hodim sama, če mi je kak film všeč, pa ga noče it noben gledat, si ga zloadam, pa sama doma pogledam.
Drugač, če sem kje sama, nikol nimam občutka, da me vsi gledajo pa si mislijo "lej ta je pa kr sama".. nikol se ne obremenjujem s tem, tko da najbrž niti ne opazim. Pa še ena pozitivna zadeva - velikrat k sm sama pristop do mene kkšn kul tipček (očitno so bolj pogumni, če je bejba sama)
Drugač, če sem kje sama, nikol nimam občutka, da me vsi gledajo pa si mislijo "lej ta je pa kr sama".. nikol se ne obremenjujem s tem, tko da najbrž niti ne opazim. Pa še ena pozitivna zadeva - velikrat k sm sama pristop do mene kkšn kul tipček (očitno so bolj pogumni, če je bejba sama)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Na vikendu na obali grem dostkrat sama na kofetko, vedno si izborim kšn luštn plac, prnesem križanke/revije, kelnarji me poznajo, mal poklepetamo in jst u miru odždim tm kokr mi pač paše. Da bi me kdo čudn gledu, se mi še ni zgodil.
Kr sm kdaj pršla dol z razlogom, da se umaknem stran od usega in useh, sm velik sama prešpancirala, posedala po klopcah na vrh hriba, se izležavala po obzidjih, fotkala naravo, se relaksirala po skalah, ...
Enako se brez problemou spravm na plažo, oborožena s čtivom, muziko in telefončkom znam tut par ur prevegetirat obkrožena z neznanimi tropi osebkou.
U šoping tut obvezno hodm sama, izjemoma z mami al pa fantom (pa še to ponavad ob predhodnem ogledu ), kr si lahko pogledam tisto, kar mene zanima, sprobavam tok doug, dokler se men da in kupm tisto, kar se men zdi, da mi paše ... Najhuj mi je, ko srečam kšno kolegico, wiiiii, ona usa vesela, da greva skp mal po štacunah, jst pa že takoj vem, da bom po usej verjetnosti mogla pridet še enkrat, sama.
Na fitnes vedno hodm sama (tut če sva z mojim ša kdaj skp, sva bla tm usak zase), kr grem tja trenirat, ne čvekat in posedat, enako vela za lauf in bicikl (edin, če se s fantom zmenva, da greva pa recimo jutr na rožnik tečt, u KG biciklirat, po LJ rolat, ...).
Ostalo (kosilca, večerje, kino, izleti, potovanja, ...) ma bolj družabni pomen, zato je usaj u dvoje.
Kr sm kdaj pršla dol z razlogom, da se umaknem stran od usega in useh, sm velik sama prešpancirala, posedala po klopcah na vrh hriba, se izležavala po obzidjih, fotkala naravo, se relaksirala po skalah, ...
Enako se brez problemou spravm na plažo, oborožena s čtivom, muziko in telefončkom znam tut par ur prevegetirat obkrožena z neznanimi tropi osebkou.
U šoping tut obvezno hodm sama, izjemoma z mami al pa fantom (pa še to ponavad ob predhodnem ogledu ), kr si lahko pogledam tisto, kar mene zanima, sprobavam tok doug, dokler se men da in kupm tisto, kar se men zdi, da mi paše ... Najhuj mi je, ko srečam kšno kolegico, wiiiii, ona usa vesela, da greva skp mal po štacunah, jst pa že takoj vem, da bom po usej verjetnosti mogla pridet še enkrat, sama.
Na fitnes vedno hodm sama (tut če sva z mojim ša kdaj skp, sva bla tm usak zase), kr grem tja trenirat, ne čvekat in posedat, enako vela za lauf in bicikl (edin, če se s fantom zmenva, da greva pa recimo jutr na rožnik tečt, u KG biciklirat, po LJ rolat, ...).
Ostalo (kosilca, večerje, kino, izleti, potovanja, ...) ma bolj družabni pomen, zato je usaj u dvoje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Offtopic.
Men se zdi, da maš ti tak lep lajf...
Aloha napisal/-a:...velik sama prešpancirala, posedala po klopcah na vrh hriba, se izležavala po obzidjih, fotkala naravo, se relaksirala po skalah, ...
Men se zdi, da maš ti tak lep lajf...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aloha napisal/-a: U šoping tut obvezno hodm sama, izjemoma z mami al pa fantom (pa še to ponavad ob predhodnem ogledu ), kr si lahko pogledam tisto, kar mene zanima, sprobavam tok doug, dokler se men da in kupm tisto, kar se men zdi, da mi paše ... Najhuj mi je, ko srečam kšno kolegico, wiiiii, ona usa vesela, da greva skp mal po štacunah, jst pa že takoj vem, da bom po usej verjetnosti mogla pridet še enkrat, sama.
Jp, pri meni je čisto enako (no, saj sem že omenila zadnjič)..
Če se slučajno taprvič sama ne morem odločit, kaj bi kupila / ali mi nekaj zares pristoji, pa pokličem mamo, naj mi pride svetovat v trgovino .. ali pa zadeve rezerviram do naslednjega dne in prideva še enkrat skupaj pogledat.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js sm danes zavrnla povabilo od sošolke za it z njo v shopping.. ok prvo ku prvo sploh nimam denarja in bi itak samo za njo hodila po rogivnah in bi mi šou dan v k....
drugo ku drugo z njo mi ni fjan hodit po trgoivnah k porabi za pomerit eno navadno majco tudi po pol ure (se sprašujem v kolko različnih poz se da).. pa še na čiku se ustavi, hodi počasi (si uzame čas uglavnem) js pa rada opravim hitro use (je pa tudi res da ponavadi ne grem "kr tko" u shopping, ma grem ko kej rabim al pa hočem met neko določeno stvar in ponavadi druzga bolj ne gledam tko da pr meni poteka vse hitro)
in če mam dneve ko sm tudi js pasivna, bi mi pa težilo da bi kdo čaku name.. tko da ja, u shopping obvezno sama
drugo ku drugo z njo mi ni fjan hodit po trgoivnah k porabi za pomerit eno navadno majco tudi po pol ure (se sprašujem v kolko različnih poz se da).. pa še na čiku se ustavi, hodi počasi (si uzame čas uglavnem) js pa rada opravim hitro use (je pa tudi res da ponavadi ne grem "kr tko" u shopping, ma grem ko kej rabim al pa hočem met neko določeno stvar in ponavadi druzga bolj ne gledam tko da pr meni poteka vse hitro)
in če mam dneve ko sm tudi js pasivna, bi mi pa težilo da bi kdo čaku name.. tko da ja, u shopping obvezno sama
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Miss Superstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
- Kraj: LjuBljAna
Tudi jaz grem v shopping najrajši sama, to pa zato ker mam pri tem najrajš mir in lahko v miru pogledam vse cunje ki jih imajo v trgovinah, pa tut ne maram da mi kdo govori kaj mi paše in kaj ne. Pač, kupim tisto v čemer se najboljš počutim. Moj dragi je šel samo dvakrat v življenju z mano v shooping in nikol več hehe Je pa res, da mi en shopping vzame celo dolgooo popoldne ker si najprej vse pogledam, probam, premislim in če mi je ql, se vrnem nazaj in kupim.
No, se mi pa ne zdi nič čudnega da gre nekdo sam na kosilo ali na kavo. Sem delala v enem lokalu in velikokrat so ljudje prihajali sami in v miru popili kavico ob branju revije/časopisa. Mi je šlo pa na živce, da je nekdo sam prišel in pol se želel ubadat/pogovarjat z mano ravn takrat ko je blo največ dela. Seveda se nisem pustila motiti
No, v diskoteko ali na potovanje nikoli nisem šla sama, ker se mi zdi da se gre to z družbo oz. s fantom in ne kr sam, nimam pa nič proti temu, če nekdo tako želi.
No, se mi pa ne zdi nič čudnega da gre nekdo sam na kosilo ali na kavo. Sem delala v enem lokalu in velikokrat so ljudje prihajali sami in v miru popili kavico ob branju revije/časopisa. Mi je šlo pa na živce, da je nekdo sam prišel in pol se želel ubadat/pogovarjat z mano ravn takrat ko je blo največ dela. Seveda se nisem pustila motiti
No, v diskoteko ali na potovanje nikoli nisem šla sama, ker se mi zdi da se gre to z družbo oz. s fantom in ne kr sam, nimam pa nič proti temu, če nekdo tako želi.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni se tudi zdi normalno, da greš sam ven. Ampak sama ne hodim.
1) Na kavico v kafič pač ne zahajam, ker si raje skuham kavico doma. Kava v kafiču je pač bolj ta gušt, da je kava sploh bila, jaz pa nucam ornk kofe, da me zbudi. Zato pač pijem kavico doma, pa še kave so dandanes tako drage v gostilnah, da se mi res ne splača. Doma sem pa lahko lepo cela zalimana v pižamci.
2) Tudi za kino se mi zdi brezveze denar dajat. Če grem v kino, grem v družbi, ponavadi z dragim ali s teto ali kakšno kolegico... Če že kdo predlaga film, ki mi je zanimiv in všečen. Če imam lušte po nekem specifičnem filmu spet: download, lepo v razvlečeni trenerkici v postelji in gremo.
3) Šoping - o bog ne. Šoping je za mene itak cela muka, jaz si cote kupujem pač tako - grema s kolegico npr. v kino, je še pol urce do filma, nimava kam se za dat, grema po trgovinah firbca past, če kaj najdem- kupit. Načrtno nikoli ne šopingiram.
4) Feštanje in to... Poanta feštanja mi je bla zmer da sem v dobri družbi. Nikoli nisem pretirano marala diskačev in podobnega, če se mi pač zlušta malo čvek pa litra vina, pa povabim kolege h sebi pa kartamo in se pogovarjamo.
Ali OK, če pa je npr. kakšen koncert benda ki bi ga res rada videla, pa nobenmu ni za it, grem kamot sama. Mi ni to niti najmanjša panika.
5) Tudi kuham si sama, tako da ne hodim ven sama na kosila. Če že grem ven grem vedno z nekom, pač ono, ko nekdo predlaga npr. mehiško ali kitajsko, pa so me same oči, pa gremo.
1) Na kavico v kafič pač ne zahajam, ker si raje skuham kavico doma. Kava v kafiču je pač bolj ta gušt, da je kava sploh bila, jaz pa nucam ornk kofe, da me zbudi. Zato pač pijem kavico doma, pa še kave so dandanes tako drage v gostilnah, da se mi res ne splača. Doma sem pa lahko lepo cela zalimana v pižamci.
2) Tudi za kino se mi zdi brezveze denar dajat. Če grem v kino, grem v družbi, ponavadi z dragim ali s teto ali kakšno kolegico... Če že kdo predlaga film, ki mi je zanimiv in všečen. Če imam lušte po nekem specifičnem filmu spet: download, lepo v razvlečeni trenerkici v postelji in gremo.
3) Šoping - o bog ne. Šoping je za mene itak cela muka, jaz si cote kupujem pač tako - grema s kolegico npr. v kino, je še pol urce do filma, nimava kam se za dat, grema po trgovinah firbca past, če kaj najdem- kupit. Načrtno nikoli ne šopingiram.
4) Feštanje in to... Poanta feštanja mi je bla zmer da sem v dobri družbi. Nikoli nisem pretirano marala diskačev in podobnega, če se mi pač zlušta malo čvek pa litra vina, pa povabim kolege h sebi pa kartamo in se pogovarjamo.
Ali OK, če pa je npr. kakšen koncert benda ki bi ga res rada videla, pa nobenmu ni za it, grem kamot sama. Mi ni to niti najmanjša panika.
5) Tudi kuham si sama, tako da ne hodim ven sama na kosila. Če že grem ven grem vedno z nekom, pač ono, ko nekdo predlaga npr. mehiško ali kitajsko, pa so me same oči, pa gremo.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Meni se bolj kot tisti, ki sami hodijo okrog, zdijo čudni tisti, ki povsod vlačijo s sabo še nekoga. Na kavo grem dostikrat sama (pa ne kadim) in se mi še nikoli ni zdelo, da bi me kdo čudno gledal. Če pridem pol ure prej na faks in se nikamor nimam za dat, grem potem na kavo, da mi čas hitreje mine. Jest ponavadi ne hodim ven, ampak si kuham doma, vendar se je tudi že zgodilo, da sem sama jedla, če sem recimo delala in sem imela cel dan promocije, potem sem pa med odmorom sama skočila nekaj pojest. Tudi v kino bi šla lahko sama, če bi me film res zanimal, drugače pa se mi to zdi bolj družaben dogodek. V šoping sploh ne hodim, ker sovražim nakupovanje, tako da si ponavadi kupim, ko zagledam nekaj kar mi je všeč. nakupovat s prijateljico ne bi šla, ker nimam živcev za večurno nakupovanje in pomerjanje oblek. To se mi zdi izguba časa in niti malo družaben dogodek.
Edino ven ne bi šla sama, ker se mi zdi nekako samoumevno, da se žurat hodi z družbo. Če pa kdo pride sam, ga pa nikakor ne bi čudno gledala.
Edino ven ne bi šla sama, ker se mi zdi nekako samoumevno, da se žurat hodi z družbo. Če pa kdo pride sam, ga pa nikakor ne bi čudno gledala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov