Sama ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

belkin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a belkin » 11. Mar. 2009 19:21

Pr men je pa tko, da zlo rada hodm v kino pa je scena ta d nobena nima nikol cajta d bi šla z mano. Al je problem fant, faks al pa tista fora: men pa ta film ne sede... zato pač grem sama. To niti ni problem. Večji problem so tisti pogledi kšne žoke ki te spusti v dvorano al pa pol u dvorani kšn folk. K kr vidš d se jim smilš al pa k ti z oči najmn d ne zastavjo uprašanja: kje maš pa frendice...
Priznam, da na kofe nisem še šla sama. Sem pa, ker pač nerada zamujam, vedno pred folkom v kafiču in takrt naročim prva za pit pa se mi nikol ni zdel, da bi me kdo čudn gledov. Razn zadnč pridm u kafič u lublan pač kolegica se je zadržala še neki na faksu in pač ustopm not in vidm d sta me dve srednešolski muli tko pogledale k d sm z marsa padla po pa še un pogled med sabo. Bi skor izbruhlna, če me ne bi lastnica opazla k me pa pozna že dve let skp in sm se pač z njo zaklepetala.
U šoping pa tud js najraj sama hodm. Ful mi grejo na živce žoke k se najmn d ne zaletijo u trgovino pa me potem živcirajo kero majčko nej kupjo, al so v tem debele itd. Nimam živcev za to in mi kr postane slabo pa se mi začne vrtet. Tko d tega več s frendicami ne počnem. Obleke pa itak kupujem sama ker se mi je blo zmer gadn postavlat u trgovin pred kolegico pa na pol naga letat po trgovin.
Aja... jedla pa tud nism še sama nikol u kšn gostiln. Kot prvo se mi za to zdi škoda dnarja, boni so pa druga zgodba- to pa itak! Navš ceu dan lačn sam zato ker ti je bedn bit sam v svoji družbi. Čeprov na faksu se zmer folk najde s kermu greš jest. če mi kdaj zasede pa d sm sama se pa kr k kšnmu prdružm :D Pa sej se usi poznamo med sabo-če ne drgač pa usaj na videz.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Mar. 2009 18:50

belkin napisal/-a:Nimam živcev za to in mi kr postane slabo pa se mi začne vrtet. Tko d tega več s frendicami ne počnem. Obleke pa itak kupujem sama ker se mi je blo zmer gadn postavlat u trgovin pred kolegico pa na pol naga letat po trgovin.

:rofl:

js sm pa šla 1x sama jest u eno gostilno, pa me un praša, ko se usedem, koliko vas še pride.. Kaj, koliko... samo jst :lol:

Meni je res najbolj zakon, če sama jem. Lepo v miru, pa nikamor se mi ne mudi, pa lepo zaprtih ust pojem :lol:
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 14. Mar. 2009 10:32

Kaj pa na izlete, greste tudi same? Naprimer hodit na kak hribček?
Včasih kak dan v vikendu, nimam dobre družbe in mi paše pol kar sama zabluzit, raje kot pa da imam kako tečnobo zreven sebe. Mal fajn muzike nabijem in se zapeljem nekam malo dalj iz mojega kraja, da ni glih sosedov grič, mal Slovenije že poznam, mal pa raziskujem. A še katera kej podobnega počne?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Mar. 2009 10:34

Na izlete ravno ne hodim sama, ker se mi to zdi družaben dogodek. Grem pa večkrat kolesarit sama in se kje ustavim (v eni jahalni šoli, ki je kakšnih 15 km oddaljena od mojega doma), opazujem konje in enega tudi vedno pobožam, ker pride do mene, se malo "sončim" in spočijem.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Mar. 2009 11:34

maffy napisal/-a:Kaj pa na izlete, greste tudi same? Naprimer hodit na kak hribček?

to pa grem vedno s mojo pasjo prijateljico ;) al grem sama z njo al pa gre se kaka frendica zdraven pa mi je vseeno :)
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 15. Mar. 2009 18:37

Mislim, ene stvari pa jst res ne razumem. Ne vem, zakaj naj bi bilo karkoli bad, če gre človek sam ven jest in ne vem, zakaj naj bi me kdorkoli čudno gledal. Grem zelo velikokrat, ker imam pač totalno natrpan urnik in pogosto nima nihče časa na kosilo takrat ko grem jst, in grem sama. In pojem in grem. In noben me čudno ne gleda. No, po pravici povedano, jst grem ven jest in ne gledat, kdo vse me gleda in kako me gleda in tudi če me kdo gleda, tega ne opazim.... tak da ne vem, kako vam rata jest kosilo in zraven čekirat okoli kdo vas gleda. Po moje je to samo v glavi, če je tebi bad, ker greš sam ven jest imaš tud filing da te vsi čudno gledajo.Da bi šla zvečer v kak bar sama, bi mi bilo verjetno res malo bad, sploh če bi se mi kdo prislinil zraven, na kavo ali na kosilo pa ne. In glede na to, da sem več kot pol dneva v totalnem kaosu mi tiste pol ure tišine čist paše. PA še kak časopis prelistam vmes.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 15. Mar. 2009 21:49

no ja..ajz sem tudi bolj samotar. in mi na kavice ni nobene panike it sama, v bistvu grem bolj poredko v gostilno.
po trgovinah grem pa sama, ker vem kaj iščem in priblizno vem, kaj mi paše in kaj ne.
na rekreacijo grem tudi sama, ker se mi ne da poslusat, men se pa ne da, kolesarim pa sama ali pa skupaj s fantom.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 16. Mar. 2009 15:03

maffy napisal/-a:Kaj pa na izlete, greste tudi same? Naprimer hodit na kak hribček?

To ravno ne (ker pač ne hodim na izlete :) ) sem pa šla že kdaj sama na pot (npr. v London itd.).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov