S kom na dopust
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
s fantom, frendicami, mešano družbo (predvsem kar se festivalov tiče) in z ostalimi pripadniki moje stroke na kake workshope in meetinge.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Hodim bolj čez vikend. Enkrat grem s fantom, enkrat s kolegico, enkrat s klapo. Torej 3 vikende.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
s starši še nikoli nisem šla, ker nam čas in finančno stanje nista bila nikoli naklonjena ... ko sem bla čisto mala, sem hodla s stricem in njegovo družino, sedaj pa že drugo leto zapored hodim na morje s prijatelji(fanta še nimam)
ampak z določenimi ne bom več šla na morje, ker na morju, še posebej, če si v apartmaju, spoznaš, kakšni so nekateri ... 

Zadnjič spremenil bambina x, dne 01. Avg. 2009 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
z druzino do 15tega leta...ne bi sla vec nikol. so mi veliko raje dopusti ki si jih sama narekujem/-a - zdaj hodim s fantom. pri 15ih, 16ih, 17ih pa sem hodila v tujino z razlicnimi druzbami, skupinami...dosti ljudi, novi prijatelji...
v glavnem dopust s fantom mi je zakon

v glavnem dopust s fantom mi je zakon

-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
~NIA~ napisal/-a:bambina x napisal/-a:s starši še nikoli nisem šla, ker nam čas in finančno stanje nista bila nikoli naklonjena ... ko sem bla čisto mala, sem hodla s stricem in njegovo državo, sedaj pa že drugo leto zapored hodim na morje s prijatelji(fanta še nimam)ampak z določenimi ne bom več šla na morje, ker na morju, še posebej, če si v apartmaju, spoznaš, kakšni so nekateri ...
državo? družino?
boga, kr nisi nikol šla s starši še na morje..![]()
se pa strnjam da za na morje more bit družba res taprava, kr čene ne zdržiš in maš pokvarjen dopust.
4 leta nazaj sm šla s takratnim fantom in še enim parom na morje. OBUP. nikoli več, tok bedn folk, usi trije. z njim sm se ful skregala ah..
pa tud tile kolegi k hodjo skupi na morje (midva ne morva zarad dopustov), ko pridejo nazaj pa en čez druzga govorijomislem, da mi drug tedn ko se vrnejo en neki reče čez druzga, direkt jih bom uprašala zakua hodjo skp, če se ne marajo en druzga ne..
ups, družino sem misla ja

finančno stanje nam pač ni omogočalo, da bi si lahko to privoščli

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
orhideja1 napisal/-a:A gre kdaj katera sama na dopust z moškim, ki je prijatelj in ne fant? Kkako to izpade?
Kaj kako to izpade?
Mislm ne vem kaj se ti tle sekiraš a kako bo drugim zgledal, da greš nekam z nekom k ni tvoj fant al kaj?
Mislm jaz ne bi mela nobenih problemov, sm se tud par let nazaj menila z najboljšim prijateljem, da greva skp pa pol nazadnje nisva šla sama k sta šle še dve prjatlci. Ampak to je to, no big deal. Tko, da enostavno ne razumem kaj sploh sprašuješ.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
^če sta kolega, bi pa skoraj mogla imeti razčiščene pojme kako je med vama,se ti ne zdi? Sej pa moreš vedet, če si mu všeč ali mu nisi in če on kaj več čuti do tebe...ne vem no,kot da se je tako težko pogovorit. Midva z najboljšim frendom sva se ravno včeraj šla sama kopat pa tudi drugače sva že šla na kak izlet sama. Pač fajn nama je, ker se rada druživa, to je pa tudi vse. Jaz imam fanta, on punco, nisva si všeč na kakšen drugačen način, tako da sploh ni panike. Če pa ne veš pri čem si s tem kolegom ga pa enostavno vprašaj in se potem odloči.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov