S kom na dopust
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ko sm bla mlajša sm hodla s starši (in bratom), potem nekaj let nism bla nikjer, lani sm bla s stricem in teto, bratrančkom in še dvojnimi njihovimi kolegi (še dva para) .. letos grem pa s fantom & družbo 

Let's swim to the moon .....
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
do letos sem hodla s starši na morje (razen lani nisem šla, ker sem delala celo poletje), letos pa sem šla z fantom in njegovimi starši. Pa tudi sedaj hodim an izlete z njim - prej nisem. Z prijateljicami pa sem eno leto hotela na morje ampak me niso pustili doma - pa sem že več kot 18 let stara.
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
S prijatelji vsako leto. Letos nas je bilo sedem, od tega nobenega para, plus še nekaj folka je vmes uletelo za par dni, pa smo se imeli noro. Nekako si ne predstavljam, kako bi zdržala na penzionističnem dopustu v dvoje. Oz ko sva z bivšim hodila skupaj na dopust, mi je bilo vedno dolgčas.
Tko da zase vem, da mi bo še nekaj poletij sedlo iti na morje v večji družbi. Če bo pa zraven še moj tip, pa še toliko boljše.
Tko da zase vem, da mi bo še nekaj poletij sedlo iti na morje v večji družbi. Če bo pa zraven še moj tip, pa še toliko boljše.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Men je še zmer najbolš s svojo mami hodt na dopust,nevem men je k najboljša prjatlca in se prov zabavava k sva skupi hehe!Drugač pa s fantom,enkrat sm šla pa s kolegico u kamp u šotor in je blo zakon 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Ko sem bila še mlajša sem hodila na morje z starši, potem z bivšim fantom, letos pa bom kar doma, ne grem nikamor
(ker fant nima dopusta)...

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Še pred 3 leti sem hodila s starši na morje. Ponavadi je šla zraven mamina sestrična z družino. Lani sem šla s fantom, v ponedeljek greva spet
. Daljše potovanje je bilo na Djerbo, kot absolventski izlet. Šla sem s sošolcem in sošolko. Sem pa doli spoznala še 2 prijetna para. Smo se takoj zaklapali
.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov