S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
s čim pa?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Roberta R. napisal/-a:s čim pa?
Mogoče je mislila s tem to, da je lahko nekdo zabit tudi s 50imi ali več leti in mu v tem primeru prav nič ne pomaga to, da je starejši. Po drugi strani pa je lahko zrel in moder mlad človek, recimo 18-letnik.
Jaz bi sebi dala realno devetko. Popolnosti pač ni.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sama si bom najbrž vedno dala nižjo oceno, kot mi jo bodo dal drugi. Pretirana samokritičnost ni nč kej fajn zadeva . Blah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ja zrelost se mi zdi da itak dobiš z leti.. eni prej, drugi kasnej, modrost pa pač z izkušnjami, katere tudi pridejo s časom, leti.. tko da ne vem.. in nism še spoznala starejšega človeka, ki naj bi bil "zabit".. imajo samo drugačno mišljenje in poznajo drug način življenja kot mi.. vseeno so pa nasveti babice in dedkov, ali mam in očetov ponavad zelo koristni.. tko da se mi zdi da dobiš z leti.. se opravičujem za OTg00fy_qa napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:s čim pa?
Mogoče je mislila s tem to, da je lahko nekdo zabit tudi s 50imi ali več leti in mu v tem primeru prav nič ne pomaga to, da je starejši. Po drugi strani pa je lahko zrel in moder mlad človek, recimo 18-letnik.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Izkusnje so informacije iz katerih se ucimo, bolj kot so raznolike vec informacije dobimo. Inteligenca je sposobnost ucenja novih konceptov, in doloca, koliko in kako hitro se iz izkusenj ucimo. Pamet je kolicina uporabnega znanja.
Torej star clovek je tudi lahko zabit. Ce je imel v zivljenju malo razlicnih izkusenj(delal v fabriki od 8h do 16h pol pa v lokalni gostilni visel zadnjih 40 let, in ne bere kakih infomativnih stvari), kombinirano z nizko inteligenco(slabo se uci iz izkusenj), potem ima malo pameti. In ja, veliko starih ljudi govori take bedarije da samo gledas.
Torej star clovek je tudi lahko zabit. Ce je imel v zivljenju malo razlicnih izkusenj(delal v fabriki od 8h do 16h pol pa v lokalni gostilni visel zadnjih 40 let, in ne bere kakih infomativnih stvari), kombinirano z nizko inteligenco(slabo se uci iz izkusenj), potem ima malo pameti. In ja, veliko starih ljudi govori take bedarije da samo gledas.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
kot pravim, da je vsepovsod v življenju 50:50 možnosti, sem tudi mnenja, da sem vizualno in karakterno zlata sredina ... nekaj stvari bi mogla izobljšat, videz pa je taki kot pač je ... se je pa zelo težko ocenit, ker eni menijo o sebi najboljše, drugi pa najslabše ... v življenju pa itak prevldauje subjektivnost posameznika ....
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Samopodoba je res odvisna od razpoloženja. Včasih se počutiš kot king of the world, včas pa kot zadnji bananin olupek v kanti. Tko pač je.
Jst sama zase bi rekla da na slab dan sem 7 do slaba 8-ka, na dober pa 10-ka
Ampak sem pa že odkrila zdravilo za tisto 7-ko: 30gr čokolade pa gre vse gor! Pa sem srečna.
Jst sama zase bi rekla da na slab dan sem 7 do slaba 8-ka, na dober pa 10-ka
Ampak sem pa že odkrila zdravilo za tisto 7-ko: 30gr čokolade pa gre vse gor! Pa sem srečna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov