S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
miikena napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:če ne pa bi mogl predvsem kolege pa ljudi ukol mene prašat kok bi me oni ocenil....
Hehe, sej vprašanje je, kako si sam sebe ocenil, ne kako bi kolegi tebe ocenili.
ja sej vem, sam za popolne odgovore dobit...jst sm si sama pomoje kšno piko več nabila..
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst bi si dala ene 7...se bi dal še marsikej popravit...tko da pri 24 letih nej bo to dost...k bom pa 50 bom pa razmišljala o 10ki (upam ).
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm hm... To je ful relativno...
Recimo, da sem si po izgledu precej všeč, sam k bi mela lepšo kožo (7-8).
Glede ostalega pa... Ne vem, če mene poslušaš, sem nekje 8, će bi pa kdo drug reku, bi blo pa po moje nekje okol 4.
Sam to je zdaj tako, da je folk ful različno kritičen do sebe, teh ocen naših se po moje ne da primerjat.
Recimo, da sem si po izgledu precej všeč, sam k bi mela lepšo kožo (7-8).
Glede ostalega pa... Ne vem, če mene poslušaš, sem nekje 8, će bi pa kdo drug reku, bi blo pa po moje nekje okol 4.
Sam to je zdaj tako, da je folk ful različno kritičen do sebe, teh ocen naših se po moje ne da primerjat.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
hm... recimo da sem si danes všeč, pa da si dam 9ko.... ker se imam preprosto rada tako kot sem
kak drug dan bi si dala pa -5, ker bi vidla vse kar je narobe na meni in nič dobrega
kak drug dan bi si dala pa -5, ker bi vidla vse kar je narobe na meni in nič dobrega
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Pri meni je odvisno kakšne volje sem in kako se počutm v lastni koži.
Imam zelo nizko samozavest zato si dam 6.
Imam zelo nizko samozavest zato si dam 6.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Uf, sama sebe pa res težko ocenim. Dobr, rečmo, da se odlično počutim s svoji koži, da je ne bi zamenjala, da sem zelo zadovoljna s svojim zunanjim videzom, pa poštena sem tud. Pa še kej bi se našlo.
Če bi hotla napisat vse svoje lepe in pozitivne lastnosti, bi se forum verjetno kar podrl.
Se pravi, sem desetka.
Če bi hotla napisat vse svoje lepe in pozitivne lastnosti, bi se forum verjetno kar podrl.
Se pravi, sem desetka.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:cista desetka!
sem lepo vzgojen, razgledan, izobrazen, pismen, ravno prav vizualno (ne)privlacen, da se mi ni potrebno otepati deklet, ce bi me cvrli, bi dobili ogromno ocvirkov, pa se bi lahko nasteval, ampak se nocem hvaliti!
ego te daje, a sej prow da o sebi mislš dobr...pol tud drugi verjetno...ali pač ne....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov