S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm po mojem mnenju čista 10-ka ma ne sj se hecam, po mojem mnenju sm recmo 8, včasih mogoče še več, včasih pa manj.
je pa težko sam sebe ocenjevat k res ne morš bit objektiven
na splošno se mi zdi da se lahko le trudimo bit čim boljši, sam kolk nam pa to res uspeva pa lahko samo drugi povejo
je pa težko sam sebe ocenjevat k res ne morš bit objektiven
na splošno se mi zdi da se lahko le trudimo bit čim boljši, sam kolk nam pa to res uspeva pa lahko samo drugi povejo
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
Js bi si kar se karakterja tiče dala kar eno dobro 9...ker se mi zdi da sem vredu oseba, ker se mi zdi, da sem ful dobrega srca in ker se mi zdi, da bi tako poštenega človeka težo našli... Res karakterno si nimam kaj očitat in tud mnogi me majo radi zato ker sem taka kot sem...
Itak pa noben res ni popoln, zato 10 pač najbrž nikomur ne pristoji prav po resnici...oz.vsak zase bi blo itak najbolš da bi si dal 10.
Kar se pa izgleda tiče: ni niti ne vem kk dobro, niti ne vem kk slabo...lahk bi blo bolš, a pod drugi strani bi lahk blo slabš Kako 7 si pa že dam
Itak pa noben res ni popoln, zato 10 pač najbrž nikomur ne pristoji prav po resnici...oz.vsak zase bi blo itak najbolš da bi si dal 10.
Kar se pa izgleda tiče: ni niti ne vem kk dobro, niti ne vem kk slabo...lahk bi blo bolš, a pod drugi strani bi lahk blo slabš Kako 7 si pa že dam
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
kot ste že vse poprej dejale.. sam sebe je tezko ocenjevat. ampak cisto iskreno moj znacaj ne cveti ravno. mam dneve, kjer si celo zasluzim 10. ampak, ker prevladuje vecina dni klasicn, povprecen znacaj je slednji ocenjen med 7 in 8. bolj dobra 7/slaba 8. vizualno pa nekako 9, tud 10. odvisno od dneva, priloznosti. pač očitn je perfect 'pakungo' z vsebino in embalazo tezko najdt
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
7,25 moj karakter... sem taka, da al me maš rad al me pa sovražiš... vizualno pa tut ne bi blo škode kej popravit
LOVE hurts
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
ja tale je pa kr precej težka. ne vem če bom realna ampak poskusmo.
karakter - 9 (včasih sm mal preveč trmasta )
znanji videz - 7 (ampak to se da popravi in oblubm, da bom začela delat na tem...mogoče že jutri )
karakter - 9 (včasih sm mal preveč trmasta )
znanji videz - 7 (ampak to se da popravi in oblubm, da bom začela delat na tem...mogoče že jutri )
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mojchy_18 napisal/-a:hehe jah nvem sebe mal bol teško ocent
Mogoče 8 za karakter(mogoče malo preveč trmasta sam včasih to prov pride)
Za zunanji izgled pa mislim da mi nč ne manjka(no neki mi sam ne povem kaj haha )
Jaz vem,haha!Jaz ti manjkam,ccc (hec)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zanimivo, kako lahko zunanja lepota tako zelo niha iz ene skrajnosti v drugo.. naj uganem, je tašna razlika med "zjutraj" in "zvečer"?**majcy** napisal/-a:za videz pa včasih 1o včasih pa 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov