S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
hmmm...karakter pomoje eno 9..pravjo d sem kar simpatična pupa, zunanjost je pa druga zgodba sam tko ena povprečna...rečmo d 6, 7...
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Ta je pa težka, sam sebe ocenjevat! (Ampak, poskusila pa bom! )
Predvsem zato, ker ima vsak v svoji glavi nek lepotni ideal, po katerem ocenjuje sebe in druge, zato tudi, če si sam zase določena št. od 1-10, si lahko za koga drugega popolnoma druga št., pač glede na to, v kolikšni meri ustrezaš njegovemu idealu.
Itak pa, če se sam ne vidiš lepega takšen, kot si, pol te bojo težko tudi drugi. Seveda nihče ni popoln, ampak da bi se pa mogli obremenjevat z nekimi malenkostmi, pa mislim, da nima smisla, tako da če se že moram ocenit, bom rekla tako: dans bi si dala 10, ker se krasno počutim, ker mi je všeč, kar vidim, ko se pogledam v ogledalo, ker sem tudi kot človek v redu oseba, par let nazaj nisem bila tako zadovoljna sama s sabo, kot sem danes, ker se pač nisem neke ekstra rihtala pa tudi skrbela nisem za svoje telo - par kg preveč itd. itn.
Pa seveda da nisem popolna, da ne bo kdo zdaj mislil, da si mislim, da sem ne vem kaj, sploh ne, ampak ne bi bila nobena druga pa tudi ne obremenjujem se z določenimi pomanjkljivostmi, ki jih imam, ampak skrbim za svoje telo in obraz, kolikor se mi pač da, osebnostno pa tudi rastem z vsakim dnem, ki mine ...
Obenem mislim, da smo vsi lahko za nekoga 10, ker ima pač vsak drugačen okus, in da smo prav vsi po svoje 10-ke, zato ne razumem nekaterih uporabnic foruma, ki imajo tako zelo slabo samopodobo. Življenje je prekratko, zato se imejte rade takšne, kot ste, in z nasmehom in voljo v vsak nov dan!
Lp,
K.
Predvsem zato, ker ima vsak v svoji glavi nek lepotni ideal, po katerem ocenjuje sebe in druge, zato tudi, če si sam zase določena št. od 1-10, si lahko za koga drugega popolnoma druga št., pač glede na to, v kolikšni meri ustrezaš njegovemu idealu.
Itak pa, če se sam ne vidiš lepega takšen, kot si, pol te bojo težko tudi drugi. Seveda nihče ni popoln, ampak da bi se pa mogli obremenjevat z nekimi malenkostmi, pa mislim, da nima smisla, tako da če se že moram ocenit, bom rekla tako: dans bi si dala 10, ker se krasno počutim, ker mi je všeč, kar vidim, ko se pogledam v ogledalo, ker sem tudi kot človek v redu oseba, par let nazaj nisem bila tako zadovoljna sama s sabo, kot sem danes, ker se pač nisem neke ekstra rihtala pa tudi skrbela nisem za svoje telo - par kg preveč itd. itn.
Pa seveda da nisem popolna, da ne bo kdo zdaj mislil, da si mislim, da sem ne vem kaj, sploh ne, ampak ne bi bila nobena druga pa tudi ne obremenjujem se z določenimi pomanjkljivostmi, ki jih imam, ampak skrbim za svoje telo in obraz, kolikor se mi pač da, osebnostno pa tudi rastem z vsakim dnem, ki mine ...
Obenem mislim, da smo vsi lahko za nekoga 10, ker ima pač vsak drugačen okus, in da smo prav vsi po svoje 10-ke, zato ne razumem nekaterih uporabnic foruma, ki imajo tako zelo slabo samopodobo. Življenje je prekratko, zato se imejte rade takšne, kot ste, in z nasmehom in voljo v vsak nov dan!
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
če bi ocenjevala svoj videz zgolj po tistem, kar mi je naklonila mati narava, bi si na letvici od 1 do 10 dala eno bogo trojko (mislm da sem pobrala glih vse najslabše od prednikov )... ampak dandans se da hvala bogu marsikaj popravit, izboljšat, uredit... tako da s pomočjo novodobnih dognanj na področju kozmetike in estetike prilezem tam do ene sedmice
The secret of success is consistency of purpose.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
značaj bi s kšno 9-tko...zato ker sm ful odločna, znam ločit smeh in resnost, poslušam, sočustvujem..in take reči ...(da se malo pohvalim), sm pa učasih malo preveč tečna zarad brezveznih reči
zunanjost...khm...čudn nos mam, malo veliko rit...torej...ena 7-8 bi bla
zunanjost...khm...čudn nos mam, malo veliko rit...torej...ena 7-8 bi bla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov