S katero ocene bi ocenili sebe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz sem pa čista desetka.
Pa saj pravijo, da se moraš sam sebi zdeti popoln, da si zares popoln?
In pravite, da nihče ni popoln? To je čisto odvisno kakšna so vaša merila... Če se sprejmeš s svojimi napakami vred, se zlijejo s tvojimi pozitivnimi točkami in to tvori popolnost --> that's my philosophy .
No drugače pa se nikoli nisem obremenjevala z videzom, niti s pomankljivostmi karakterja... Ampak se bom ocenila s povprečno sredino, da ne bom izpadla presamozavestno .
Pa saj pravijo, da se moraš sam sebi zdeti popoln, da si zares popoln?
In pravite, da nihče ni popoln? To je čisto odvisno kakšna so vaša merila... Če se sprejmeš s svojimi napakami vred, se zlijejo s tvojimi pozitivnimi točkami in to tvori popolnost --> that's my philosophy .
No drugače pa se nikoli nisem obremenjevala z videzom, niti s pomankljivostmi karakterja... Ampak se bom ocenila s povprečno sredino, da ne bom izpadla presamozavestno .
-
juicy_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
Za videz bi se ocenila z 8, glede osebnosti pa mislim, da je primerna ocena 6 (oboje od skupno 10 točk). Osebnosti so mi zbile točke moje slabe lastnosti.
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
pr men je odvisno od mojga počutja...tko v povprečju pa recimo.
videz: 9.5 osebnost pa 7
videz: 9.5 osebnost pa 7
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Trenutno sm v obdboju, ko se ne cenim dovolj. Ampak vseeno, za osebnost bi si dala eno 9, za videz pa trenutno 7. povprečje 8, hihi...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
hmm ... kaj pa vem, v povprečju po moje za oboje skupi okol 7, včasih 8, v shiny dneh pa tam nekje do 9 (10ka je pa loh samo ena višja sila )
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Za karakter bi si dala eno 9-ko (eno točko si odbijem ker vem da v določenih situacijah znam preveč burno odreagirat ), za videz pa odvisno od dneva, včasih 5, včasih 10.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ajoj...taka uprašajna ti dajo mislt js bi si za karakter dala ene 7, k učash bi najraj sama seb zalepila usta al pa glih nasprotno učasih bi lahko še komu kej rekla pa se mi zdi škoda besed...za videz pa kaj pa vem...ena 8.5. to mi je takoj na pamet pal =)
Love yourself. Be fatal.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Tam nekje, med 8 in 10, torej 9 Ker pač sem kar sem, in četudi mi kaj ni všeč na meni, nimam kaj storiti, razen zmrdovati se. Res pa je, da znam bit zelo zelo prijazna in zelo čudtvena oseba, vedno nasmejana, imam pa tudi dneve, ko bi se najraje zbrisala s sveta, ko mi gre vse narobe, se prepiram po nepotrebnem in valim krivdo na druge, znam bit zelo pasja. Tako da kar 9 ja
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
karakter: 9
videz: 7,5
skupaj: dobra 8-ka
na splošno zadovoljna
videz: 7,5
skupaj: dobra 8-ka
na splošno zadovoljna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov