rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 201 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Tko bom rekla...
Nekaterim pač ne ustreza biti s partnerjevo družino. Zaradi tega še niso slabi ljudje. Je pa to močen dejavnik pri tem, kako se bo ujel s svojim partnerjem. Če tudi njemu ugaja takšen način življenja potem super.
V nasprotnem primeru pa najbrž že na začetku zveze velja premisliti, kako bosta dve tako različni osebi funkcionirali v zvezi. Prilagajanje drugemu do neke mere je ... recimo da OK
Če pa bi se punca zaradi tega morala odpovedati nečemu kar si tako želi, pa mora razmisliti ali je s fantom dovolj kompatibilna (in to ne pomeni, da naj ga pusti na vrat na nos).
Dejstvo je, da vsi karakterji ljudi ne gredo skupaj. Nekateri lahko najdejo kompromis, spet drugim to predstavlja prevelik problem.
Nekaterim pač ne ustreza biti s partnerjevo družino. Zaradi tega še niso slabi ljudje. Je pa to močen dejavnik pri tem, kako se bo ujel s svojim partnerjem. Če tudi njemu ugaja takšen način življenja potem super.
V nasprotnem primeru pa najbrž že na začetku zveze velja premisliti, kako bosta dve tako različni osebi funkcionirali v zvezi. Prilagajanje drugemu do neke mere je ... recimo da OK
Če pa bi se punca zaradi tega morala odpovedati nečemu kar si tako želi, pa mora razmisliti ali je s fantom dovolj kompatibilna (in to ne pomeni, da naj ga pusti na vrat na nos).
Dejstvo je, da vsi karakterji ljudi ne gredo skupaj. Nekateri lahko najdejo kompromis, spet drugim to predstavlja prevelik problem.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
keri napisal/-a:Evo pa imam tudi jaz en problem, zaradi katerega zdaj vsa objokana in žalostna u nulo sedim pred računalnikom in pišem v to temo.
Situacija je taka, da v kratkem praznujem rojstni dan. Ob tem dogodku nameravam svojo familijo povabiti ven na kosilo. Žalosti pa me, da moj fant ne želi zraven. Mojo družino je že spoznal (starše sem mu že predstavila, z bratom se na videz poznata že od prej), ni pa bil še pri nas doma.
Prejle sva se pogovarjala in pravi, da jih niti noče poznati, ker je on z mano in ne z njimi in se namerava poročiti z mano in ne z njimi. Ne pozna tudi nobene moje prijateljice in tudi ne kaže nekega zanimanja zanje.....
Trenutno mi je tako hudo, da se sploh ne morem pomiriti. Meni bi to, da gre z mojimi in mano na moj rojstni dan na kosilo ogromno pomenilo in v bistuv ne rabim nobenega darila, ker bi bilo to zame najlepše darilo, da so ob meni na kupu vsi bližnji....vse to sem mu tudi povedala. Pa ne popusti.
Jaz poznam vso njegovo družino in prijatelje, hodim na družinska srečanja, z njegovimi prijatelji sem tudi jaz kolegica, z punco od enega njegovega prijatelja sva se prav spoprijateljili.
Razložila sem mu vse na dolgo in široko in vztraja še naprej pri svojem. Razmišljam o tem, da bi v prihodnje tudi jaz bojkotirala vsa njihova srečanja in ignorirala vso njegovo familijo....čeprav vem, da naju bo to oddaljilo, ne morem čez to, da apriori zavrača stike z mojo družino. In že zdaj vem, da bo moj rojstni dan pokvarjen....najraje ga sploh ne bi praznovala. Imate kak nasvet zame?
Priznam, nisem šla brat vseh strani, sem kar direktno kliknila na odgovor.
Osebno bi bila jaz zelo razočarana. Sploh stavek, da 'je s tabo in ne z njimi, da se misli poročti s tabo in ne z njimi'. To sploh ni res. Družina je naločljivo povezana, ne moreš kar črto potegnit v smislu, jaz pa s tvojimi ne mislim imeti opravka.
Kaj to pomeni, da boš na vsa srečanja in rojstne dneve (ne smao tvoje, tudi od sorodnikov) hodila sama? Boš morala tudi za 1. november sama na grob, sama na poroko od sestrične, na mamin abraham (karikiram, ampak mislim, da veš kaj hočem povedat). Za mene je njegovo obnašanje sebično.
Mal se je treba tud prilagajat. Meni na kraj pametio na pade da ne bi šla z mojim na kako družinsko praznovanje. Saj sva par, ne pa vsak zase.
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
MsN napisal/-a:keri, kako sta rešila zadevo?
Ma nisva je še rešila......rojstni dan imam namreč šele ta vikend.
Zaenkrat pa nič novega.....včeraj je bilo spet napeto ozračje, ker me je spet zasliševal, kaj si želim in ker se sploh nisem hotela o tem pogovarjati, je bil potem užaljen, da kako sem lahko tako trmasta in kako delam iz muhe slona. Zdaj sem jaz tista čudna. Svašta.
Ma glej...ma ne mislim se več sekirat....on ima zdaj slabo vest, ker ve da je pri meni izgubil točke, in zdaj ne ve, kako bi stvar tako obrnil, da bi izpadel žrtev pa še na rojstni dan mu ne bi bilo treba.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
keri napisal/-a:....on ima zdaj slabo vest, ker ve da je pri meni izgubil točke, in zdaj ne ve, kako bi stvar tako obrnil, da bi izpadel žrtev pa še na rojstni dan mu ne bi bilo treba.
kolk mi je to nekam znano
The secret of success is consistency of purpose.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
keri napisal/-a:Zdaj sem jaz tista čudna.
Najbolj ironično je, da si res.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
*TEQUILA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2009
miteq napisal/-a:keri napisal/-a:Zdaj sem jaz tista čudna.
Najbolj ironično je, da si res.
Ne vem kaj je čudnega, če punca prosi fanta za eno skupno kosilo... Če se pa že pri tako majhnih stvareh ne more mal potrudit in prilagodit pa res ne vem
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
temo sem samo preletela in lahko rečem, da se mi smiliš..res...ve ostale, ki pa ga "zagovarjate" pa se mi res zdite čudne...ona hodi z njim na srečanja, pozna družino in je vse ok..on pa se ne more žrtvovat za eno klinčevo kosilo za 2 uri in potrpet? no ja no...jaka ljubezen in če ve, da ji to veliko pomeni, se da marsikaj požret, prilagodit..pa prosim ne mi s temi slabimi izkušnjami iz preteklosti. vsi jih imamo, vsi smo kaj dali skozi, pa se zaradi tega ne smemo zaj ovit v vato in čekirat okoli sebe, da sluajno ne bi dali priložnosti komu drugemu.
meni se ta dečko zdi sebičn in nesramn. moj recimo je spoznal skoraj vse moje sorodnike, jaz njegove in nama nič ne fali. grema tu pa tam na kak rojstni dan, na kako kosilo(če se nama ne da kuhat, se kar povabima k mojim ) in če bo dečko šel na puncin rojstni dan in "trpel" 2 urci ob pogledu na bodočo taščo in tasta, mu ne bo krona padla iz glave...navsezadnje-kot jih je že nekaj omenilo-kaj pa če ostaneta skupaj, se poročita, imata otroke...bo reva res sama hodla k svoji družini z otočki???
upam da boš čim ugodneje to rešla...pa vse naj naj
meni se ta dečko zdi sebičn in nesramn. moj recimo je spoznal skoraj vse moje sorodnike, jaz njegove in nama nič ne fali. grema tu pa tam na kak rojstni dan, na kako kosilo(če se nama ne da kuhat, se kar povabima k mojim ) in če bo dečko šel na puncin rojstni dan in "trpel" 2 urci ob pogledu na bodočo taščo in tasta, mu ne bo krona padla iz glave...navsezadnje-kot jih je že nekaj omenilo-kaj pa če ostaneta skupaj, se poročita, imata otroke...bo reva res sama hodla k svoji družini z otočki???
upam da boš čim ugodneje to rešla...pa vse naj naj
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
UG84 napisal/-a:In zakaj je ona čudna?
A fant pa ni čuden, ko pravi, da noče imet nič z njeno družino? Svašta, res!
ker je miteq MOŠKI in ker smo use ženske kure po njegovo!Čudna bi bla tko al drugač
Čudno, a je EDEN in edini ki uztraja pri mnenju, da tip ni nč kriu.
sploh se ne gre tle za nč druzga kot za to,da mu bodo ušesa z glave odpadla če bo šu na tole kosilo.
jebiga, pač ceu žiulenje ne morš delat sam tko kot se tebi zljubi.jst sm tud v slabih odnosih s skor celo familijo od mojga, pa to ne pomeni d ame ne bo zraven ko bo On imel rojstni dan.seved abom, sja grem zarad njega in ne zarad njih!Njih že politički odpikam
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
zakaj bi torej keri morala delati take probleme, če gre pa ''samo'' za kosilo? Čemu je potem potrebna ta otročja užaljena reakcija, da z njim pa rojstnega dne potlej sploh ne bo praznovala
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Prvi neprebran prispevek • 201 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov