rojstni dan

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 24. Mar. 2009 22:22

...
Zadnjič spremenil keri, dne 28. Okt. 2009 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 24. Mar. 2009 22:22

ana27 napisal/-a:Meni se je na začetku tudi to zdelo čudno. Potem se pa ugotovila, da čim kasneje, ko spoznaš njegove starše tem bolje je in čim manj, ko se družiš z njimi, manj se vtikajo v tvoje življenje.

To pa ni pravilo. Če se zavedajo, da mladi rabijo svoj mir, ti ga dajo, če imajo kaj v glavi.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Mar. 2009 22:23

^^ja pa tud niso vsi starši isti, tko da res ne morš neki posploševat.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 24. Mar. 2009 22:24

.....
Zadnjič spremenil keri, dne 28. Okt. 2009 10:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Mar. 2009 22:25

No, ampak tukaj gre za njen rojstni dan, ne za to, da bi on šel skupaj z njo na rojstni dan njene mame. Meni se to zdi nekoliko drugače in povsem logično, da želiš rojstni dan praznovat z družino IN s fantom.
Kakšnega pametnega nasveta nimam, bi pa to tudi mene na tvojem mestu hudo prizadelo in moram reči, da bi si svoje mislila o tipu. In tudi ta logika, da se bo poročil s teboj, ne s tvojo družino... fajn, a pa bo vsaj toleriral, da familija pride na poroko, a v tem primeru pač njega ne bo?

Sploh mi pa ni jasno, kako vam enim to funkcionira, da se starši in fant ne poznajo. A starši nikoli ne pridejo k vam na obisk? A se fant takrat diskretno odstrani s prizorišča?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 24. Mar. 2009 22:26

ŽuŽa napisal/-a:^^ja pa tud niso vsi starši isti, tko da res ne morš neki posploševat.

Jaz ne posplošujem, samo hočem rečti, da obstajajo tudi vredu starši, kateri se NE vmešavajo, tako kot je rekla ana27.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Mar. 2009 22:26

Foxy-lady napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Meni se je na začetku tudi to zdelo čudno. Potem se pa ugotovila, da čim kasneje, ko spoznaš njegove starše tem bolje je in čim manj, ko se družiš z njimi, manj se vtikajo v tvoje življenje.

To pa ni pravilo. Če se zavedajo, da mladi rabijo svoj mir, ti ga dajo, če imajo kaj v glavi.

Če se stalno vrtiš okrog njih, potem sklepajo, da ti paše njihova družba in potem se jih ne rešiš.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 24. Mar. 2009 22:28

.....
Zadnjič spremenil keri, dne 28. Okt. 2009 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Mar. 2009 22:29

ana27 napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:

Če se stalno vrtiš okrog njih, potem sklepajo, da ti paše njihova družba in potem se jih ne rešiš.

Foxy-lady moj post ni letel nate, ampak na post od ane27.

Pa tud ana27 kje je keri napisala, da bi se stalno dobivala z njimi? Sej gre sam za eno kosilo. Tale teme ja zdj že mal zašla, ene kr pišete da se hoče avtorica teme kar naprej dobivat s starši in tipom..
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Mar. 2009 22:29

Pa saj se morajo poznat. Ne prirejam pa nekih praznovanj skupaj s starši ali pa skupnih izletov.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 24. Mar. 2009 22:31

ana27 napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:

To pa ne bi vedla, ker takšnih izkušenj nimam. Odvisno je od tebe, kje postaviš meje in če se vrtiš okoli njih. Če živiš skupaj, pa je čisto druga zgodba in nimam kaj več za povedati, ker tega nisem in ne bom doživela.

Tudi meni ni jasno, kako to, da partner ne pozna staršev. Nikakor si ne morem zamišljati in ne predstavljati. Če pa sta že 2 leti skupaj, potem pa bi se tudi jaz malo zamislila.

Jaz bi že iz spoštovanja do svojega partnerja šla tu pa tam do njegovih staršev, pa čeprav mi njihova družba mogoče ne bi bila všeč ali pa bi mislila, da me ne marajo.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 24. Mar. 2009 22:31

keri napisal/-a:In to njegovo obnašanje se mi zdi čisto pubertetniško.....isti je njegov kolega...s punco sta skupaj 4 leta. On zavrača njene, ona pa je vsak dan pri njem. Najbolj smešno mi pa je, ker jo pride iskati kakih 500 metrov stan od bajte,da ja ne bi slučajno srečal njenih...in vse to me spominja na najstništvo, ko smo se dobivali čimdlje od svoje bajte, da stari niso videli, s kom sem prišla al pa šla ven... :roll:

moje mnenje

meni se zdi to kar si napisala povsem pubertetniško...ne vem no...zase vem oz za mojo familjo vem, da bi hotli vedet s kom se potikam okoli...

pri skorej 23...mam svoj avto in vse...ma vedno povem mami oz tatu s kom grem...smo pač navajeni tako...

drugače pa...js sm njegove spoznala k sva bla skupi slaba 2 mesca (pa prej ku so ga spoznali so neki vedli o njemu...ker sm jim js povedla...ker se mi je pač zdelo tako prav)...on pa moje isto...po šestih skupnih mescih sva šla pa narazen...ne moji, ne njegovi ne vejo zakaj...ker vem, da bi moj tata znorel če bi vedu...pa tudi njegovim ne bi blo lih najbolj prijetno (če se lahko tako izrazim)
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Mar. 2009 22:32

ŽuŽa napisal/-a:Pa tud ana27 kje je keri napisala, da bi se stalno dobivala z njimi? Sej gre sam za eno kosilo. Tale teme ja zdj že mal zašla, ene kr pišete da se hoče avtorica teme kar naprej dobivat s starši in tipom..

To pa nisem jaz rekla, da se ona hoče, ampak da bi se nekateri starši stalno dobivali z mladimi, če bi jim to dopuščali. Moja kolegica se druži samo še s fantovimi in svojimi starši, zato ker oni tako hočejo. Ostale se vedno dobivamo na kavi,... ona pa nikoli več, zato ker s taščo na pohod, k maši,... pa saj ona hodi s fantom ne z njegovimi starši.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Mar. 2009 22:34

^^no ja to je ekstremen primer zgleda.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Mar. 2009 22:39

No saj zato pa pravim, lepo je da se poznajo, ne pa da pustiš, da te okupirajo, ti pa se z vsem sprijazniš, ker se jim bojiš zamerit.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]