Črnolaske - negativen karakter?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
netline napisal/-a:Leseya napisal/-a:Joj kakšne imate nekateri ! Da bi zaradi črne barve las bila ženska bolj negativna kot pozitivna oseba ????
Ne. V bistvu sem mislil ravno obratno.... da negativne osebe bolj privlači črna barva.
Heh, štos stoletja. Mogoče to velja za kakšno metalko (če že govorimo striktno o ženskem spolu kakor opažam pri tvojih "dognanjih"), za ostale črnolaske pa ne. Nekaj povsem drugega je, če gre za kakšne osebnostne motnje, ko človek vidi v vsem samo slabo, ampak like I said - to nima nobene povezave z barvo las.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
azijke pa črnke so po večini vse črnolaske....pa majo prav zanimiv karakter
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
~NIA~ napisal/-a:meni črnolaske nekako niso všeč. barva mi zgleda preveč umetna, nenaravna (kot peroksidno blond naprimer). tko da, nevem, nekih negativnih energij pomojm da ne oddaja, lasje mi zgledajo mi pa čist cheap.
da o metalcih ne govorimo - nikol, NIKOL (niti za maškare) nebi šla vn oblečena v übr metalca/ko. kr če mi je ker stil obupn, mi je pa ta metalski (in pa seveda črno-pinky rave) - neke dolge čupe črne, oči namazane kot da so se ličl brez ogledala ('smokey eyes', yeah!) pa tisti plašči, potrgane kavbojke, bulsi, razne pasje ovratnice in drugi železni dodatki pa pol majca od 'najljubše skupine' (ki je ženskam ponavad 2št. prevelika).. o BAD!
aja zdej sm že ot
Ti si pa kar krepko zašla iz epicentra teme. Nekatere črnolaske res izgledajo umetno, ampak to bolj v primeru, če so pretirano blede ali pa pretirano posolarjene. Iste primerke poznam v vlogi rjavolask in blondink (in ohja, tudi rdečelask). Meni je črna barva normalna kot vse ostale - v ničemer ne izstopa (ne vizualno in ne kar se tiče povezovanja glede negativnosti osebe s takšno barvo las). Nekaj posploševat pa je brezveze.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
~NIA~ napisal/-a:meni črnolaske nekako niso všeč. barva mi zgleda preveč umetna, nenaravna (kot peroksidno blond naprimer). tko da, nevem, nekih negativnih energij pomojm da ne oddaja, lasje mi zgledajo mi pa čist cheap.
Sama sicer nisem črnolaska, ampak mi ta barva ne deluje cheap, če je oseba v obraz lepa (obrazne poteze) in nasploh lepi lasje. Lepa je lahko tako črnolaska kot tudi peroksidna blondinka, vendar je malo takih, ki jim to paše. Cheap lahko izgleda tudi rjava barva, preveč posončen ali napudran obraz, če ima punca preveč kg in se ne zna primerno oblečt pa se v premajhno št. tlačjo al pa razkazuje svoj dekolte. To je men cheap.
-
Vanity_Fair - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
haha in pol ti NIA govoriš o tem kaj je cheap, medtem ko bi za kaj takega prej veljala ti s svojim stilom oblačenja pri tvoji postavi se spomnim iz teme slike uporabnikov ko si slike limala. no comment
hmm pa resno te sprašujem a je to bil pust slučajn al si se tko na en normalen dan oblekla? tole še za pust ni, razen če se bejba našemi v... hm, k****?
sorry sam če maš ti čist kontradiktorno mnenje glede na to kakšna si sama pol ne morš rečt za druge da so cheap.
pa brez zamere, that`s just my opinion
hmm pa resno te sprašujem a je to bil pust slučajn al si se tko na en normalen dan oblekla? tole še za pust ni, razen če se bejba našemi v... hm, k****?
sorry sam če maš ti čist kontradiktorno mnenje glede na to kakšna si sama pol ne morš rečt za druge da so cheap.
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Črna barva sama po sebi pa res ni poceni. Sploh če ima ženska kratko frizuro, se mi zdi črna takšna udarna barva. Moja mami se je dolgo na črno barvala, pa ni izgledala niti malo lajdrasto
Druga stvar so pa slatke male z dolgimi črnimi grivami, narisanimi obrvmi in po polovici obraza razmazanim lipglossom. Ampak tam pa res ne morete barve las krivit za cheap videz
Druga stvar so pa slatke male z dolgimi črnimi grivami, narisanimi obrvmi in po polovici obraza razmazanim lipglossom. Ampak tam pa res ne morete barve las krivit za cheap videz
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Vanity_Fair napisal/-a:haha in pol ti NIA govoriš o tem kaj je cheap, medtem ko bi za kaj takega prej veljala ti s svojim stilom oblačenja pri tvoji postavi se spomnim iz teme slike uporabnikov ko si slike limala. no comment
če si spregledala,je se mi zdi bla Nia to lani za pusta.res misliš , da bi šlo urejeno dekle, kot je ona, taka na cesto?
In ne razumem, zakaj si se spravila takoj na tak osebni nivo in prvlekla neko sliko za katero sploh nevem na kakšen dogodek je bila posneta?in niti na eni njeni sliki nisem opazila, da bi bla cheap.prou fajn dekle je.
Aha pa še to.Če se ji zdi črna barva chepa, se ji pač zdi.Men se tud zdi cheap peroksidirana blond cheap, po možnosti z desetcenti narastka in mastno glavo.Ampak to je pač samo naše mnenje.Sigurno pa se ne bom šla na osebno nivo kregat z nekom, ki bo reku da rjava barva zgleda cheap.ja prav, pa zgleda cheap.
ene ste si zadevo kukr smislm čist narobe uzele.ko se pravi vice o blondinkah je verjetno hahahahihihi use zanimivo, ko se pa reče kšno izven ustaljenih stereotipou, je pa cela štala.
jst človeka presojala ne bom po barvi ki jo nosi na glavo (in slikah iz maškar ), lahko pa povem, da mi črna barva ni ušeč na laseh.Prvič grdo zgleda na lasišču kjer je prhljaj, ker se potem ta še stokrat bolj vidi, masnoča se mi zdi da se tud bolj vidi na črnih laseh in pa barva res ne paše usakemu.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 22. Feb. 2009 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Mislim da clovekovega karakterja ne moremo soditi po barvi njegovih las..ne mormo zdj rect..ker je pa ena punca crnolaska-je pa taka pa taka..ce je ena blontna je pa taka pa taka..Ljudje smo si razlicni,tako vizualno kot po karakterju,ampak se zdalec barva lase ne pove karakterja neke osebe..Lahko cloveka presodimo po obnasanju,se zdalec pa ne bo barvi las..
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Sem naravna temnolaska, že 5 let pa črnolaska Po karakterju pa ravno obratno, kot je bilo prej napisano Živahna, zgovorna, optimistična, niti malo cheap al kako že Menim da niso cheap...prej kake blonde z 10 centi narastka pa z obupnimi odtenki rumene barve Drugače pa poznam blondinke, ki so dosti bolj zafrustrirane. Sama nisem niti malo metalka, pa sem črnolaska, ker vem da mi paše in ne bom pacala po svoji glavi neke blond farbe, da ja ne bi delovala kako že?Cheap?Zafrustrirano?
Eh to je pa too much....človek ne ve al bi se smejal al jokal
Eh to je pa too much....človek ne ve al bi se smejal al jokal
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mogoče pa je le kaj malega na tem-vsaj po mojih zdajšnjih izkušnjah. Ne vem, kolk so črnolaske negativno naravnane, si pa veliko pogosteje skočim v lase s temnolaskami, kot s svetlolaskami. Črnolaske znajo bit prav pasje.
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]