Rezanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js zase lahko rečem, da vem, za kaj je šlo, kašne občutke sm ob tem dožiulala in na kašn način mi je teh par prask "pomagal".
Ni šlo za beg pred realnostjo, ne za navidezno reševanje težau, še mnj za pozornost okolice. Use skp sm tist moment preprosto "rabla", to nardila in šla naprej, kokr se je takrat to pač dal.
Tega ne dožiulam kt norost al pa otročarijo, za psihiatra bi bla marsikera druga zadeva bl primerna kt ta.
Če pa bi to postala praksa u hudih urah, beg od težau, modna muha, bolestno iskanje pozornosti, takrat vem, da ne bi s takim tonom in preprostostjo govorila o tem. Najbrž sploh ne bi govorila.
Ni šlo za beg pred realnostjo, ne za navidezno reševanje težau, še mnj za pozornost okolice. Use skp sm tist moment preprosto "rabla", to nardila in šla naprej, kokr se je takrat to pač dal.
Tega ne dožiulam kt norost al pa otročarijo, za psihiatra bi bla marsikera druga zadeva bl primerna kt ta.
Če pa bi to postala praksa u hudih urah, beg od težau, modna muha, bolestno iskanje pozornosti, takrat vem, da ne bi s takim tonom in preprostostjo govorila o tem. Najbrž sploh ne bi govorila.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
purple : sej, to že. pa tud bi razumela, da so to že psihične težave nekoga, če to redno dela. ampak naša avtorica pa se mi vseeno ne zdi tako obupana...če priznam : tudi mi smo v mladih letih probali, ampak je bilo mogoče 2x, iz radovednosti "kaj pa to je takega", ampak potem vidiš, da nima nobenega smisla. rajši drugega na gobec, se bo bolš počutla

-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
kajira napisal/-a:keepsake napisal/-a:lah verjameš da ne govorim kr tko neki v tri krasne, ampak sem se tud sama posluževala tega kar en lep čas
in ja, tek reši marsikej, motenih družinskih razmer sicer ne, ampak tega ne reši niti rezanje niti terapija
zakaj pa si tako proti psihoterapiji?
a je res tko izpadlo?

ne, samo hotla sm rečt da to da grem jez na terapijo ne bo nč pomagal pr zjebanih družinskih razmerah doma (ker sta ponavadi glavna krivca starša)

je pa zanimivo kolk se vas je soočal s tem.
jez še zmer pravim, treba je sam najt eno drugo obliko 'sprostitve', pa zlavfa.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
js sama sicer tega nism nikol poskusla, kr se bojim krvi ampak se je pa moja sošolka v osnovni rezala po nogah, rokah, trebuhu. in to sam zato, kr jo je fant pustiv. na srečo se ji na nogah in trebuhu ne pozna, na rokah se ji pa kr poznajo brazgotine. je pa rekla da ji je ful žal in da je spoznala da to te pač trenutno ''reši'' pred težavami, da trajnega učinka pa nima. edin brazgotine se ji bojo poznale skoz.
drgač se pa js tud strinjam z ostalimi, da je bolš poiskat kake druge načine, da spraviš to vn iz sebe.
drgač se pa js tud strinjam z ostalimi, da je bolš poiskat kake druge načine, da spraviš to vn iz sebe.
So give me your forever.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js rezanja nbom nikoli razumela.. sm že mela grozna obdobja k sm se tela vržt pod prvi avto in take bolane, samo da bi se šla rezat.. a ni to malo neumno? rezanje pa ja ne reši problemou.. še več ti jih nrdi
no ja, rezanje mi tudi nikoli ni pršlo na pamet zto kr mi nrdi slabo že k zagledam kapljico krvi, zravn mlake bi me najbrž pobralo
poznam pa eno k se je rezala (je mela tudi dosti drugih (psihičnih) težav) in enkrat si je celo urezala ime od enga tipa s kerim je bla.. am.. 3 mesce?!

no ja, rezanje mi tudi nikoli ni pršlo na pamet zto kr mi nrdi slabo že k zagledam kapljico krvi, zravn mlake bi me najbrž pobralo

poznam pa eno k se je rezala (je mela tudi dosti drugih (psihičnih) težav) in enkrat si je celo urezala ime od enga tipa s kerim je bla.. am.. 3 mesce?!

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
[vanessa] napisal/-a:js rezanja nbom nikoli razumela.. sm že mela grozna obdobja k sm se tela vržt pod prvi avto in take bolane, samo da bi se šla rezat.. a ni to malo neumno? rezanje pa ja ne reši problemou.. še več ti jih nrdi![]()
ja tole je blo pa pr nas ful ''popularno'' v enem 8 razredu osnovne, ko so si skor vse v roke, noge vrezovale s šestilom imena fantom s katerimi so ble, al pa so ble v njih zalublene

So give me your forever.
-
cimet - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
vrezovanje imen al česa v roko je vzbujanje pozornosti... v tistem trenutku, ko si besen (vsaj jst se nebi rezala če bi bla žalostna... takrt sm bl nemočna) ti ne pade na pamet da bi nevem kaj ustvarju ampak sam da bi si prizadejal tisto bolečino...
jst sm se v bistvu že zdavni enkrat mal porezala ker se je sošolka in me je zanimal kako je to, zakaj ona to dela... pol naslednič sm se pa ko sm bla jezna... enkrat sm se res ful, mogla bi it šivat.. sam pač nism vedla. in mam zdej eno grdo brazgotino.
zdej je pršlo pa do te točke, da mi paše bolečina, tist občutek ko te roka svinjsko peče. še bolš je pa žganje, torej segreješ kovino nad ognjem in si prtisneš na kožo.
sliš se dokaj debiln, ampak vsakmu pašejo različne stvari...
jst sm se v bistvu že zdavni enkrat mal porezala ker se je sošolka in me je zanimal kako je to, zakaj ona to dela... pol naslednič sm se pa ko sm bla jezna... enkrat sm se res ful, mogla bi it šivat.. sam pač nism vedla. in mam zdej eno grdo brazgotino.
zdej je pršlo pa do te točke, da mi paše bolečina, tist občutek ko te roka svinjsko peče. še bolš je pa žganje, torej segreješ kovino nad ognjem in si prtisneš na kožo.
sliš se dokaj debiln, ampak vsakmu pašejo različne stvari...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
keepsake napisal/-a:a je res tko izpadlo?
ne, samo hotla sm rečt da to da grem jez na terapijo ne bo nč pomagal pr zjebanih družinskih razmerah doma (ker sta ponavadi glavna krivca starša)
je pa zanimivo kolk se vas je soočal s tem.
jez še zmer pravim, treba je sam najt eno drugo obliko 'sprostitve', pa zlavfa.
ja, to je res, da najverjetneje pri zjebanih razmerah ne bo pomagalo. moras pa pri tezjih tezavah najprej k strokovnjaku, sele potem se lazje lotis drugacnih oblik sprostitve. vsaj ce sklepam iz lastnih izkusenj, ne bi mogla npr. direkt zacet laufat, ampak se tezave zscnejo resevat postopoma, saj na samem zacetku take motivacije nisi sposoben. ko sem bolj ali manj prisla k sebi sem zacela tudi laufat in moram priznat, da ima tek res zdravilen ucinek.

- ursekk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2008
oky sj je res de si tkrt neki ful žalostn pa nwmeš ka bi sam s sabo ampk uredu...
ene je pustu tip al pa punca pa so šli si pol pisat jegou ime po cem telesu ( pol usi pugruntajo de so naredl največjo napako pa se kesajo)
mislm djte mau premislt predn začnete!!!!

-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Sam glejte punce jaz sem se tudi pred 4leti rezala na polno,sam zdaj 4leta ne več,ker mi je brez veze,takrat ko sem se rezala vsaj pomoje sem bila v takih letih,sam vsakmu je enkrat žal,meni je tudi zdaj full močno žal,ker sem se rezala.Hodim v službo in tam so mene prašali,če se režem ker so videli črte na rokah.In sem rekla,da ne da sem to delala pred 4letami.In še zdaj kdaj pride kakšen dan da mi reče kakšen spdelavec pa tudi če v zajebanciji kako se je treba rezat da se do konca,sam ni dober občutek pa čeprav je v zajebanciji..je zajebano to ko te vsak tatretji praša če se režem in pol pride vmes še kakšen ko ne razume,da se ne več.
- Black_Flame
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2008
sej sva se sam zajbavale s prjatlco
tebe aes sva zajbavale k mi tiste bedne ZS-je pošilaš lea sj ti nebio blo treba zares uzrt - zj sm si pa bruke nrdila 

- Black_Flame
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2008
aj pa ti si maša u resnic pa najebala boš
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov