Rezanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz si zadnje čase vedno ko sem slabe volje in imam občutek, da bi si lahko nekaj naredila, umislim nov piercing ali tatoo. To mi močno pomaga, saj še en teden čutiš rahlo bolečino (kot pri rezanju), le da se pri piercingih ne poznajo brazgotine.
Tako, da namesto, da bi se vsake tri mesece rezala, grem raje na vsake tri mesece nov piercing dat. Me pa prav zanima kaj bo, ko mi bo zmanjkalo mest za piercinge in tatooje
Tako, da namesto, da bi se vsake tri mesece rezala, grem raje na vsake tri mesece nov piercing dat. Me pa prav zanima kaj bo, ko mi bo zmanjkalo mest za piercinge in tatooje

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Kaj vi ste res to delali?? OMG... Js na kej takega nikol v življenju še pomisla nism.... No, vsak ma svoj način! Upam da ste zdej nehale s tem za vedno in ste pridne pupike...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Sicer tega nisem nikoli delal, ampak se mi pa zdi veliko večji nesmisel mešanica stresanja jeze, arogantnosti, sebičnosti, egoizma, sovraštva, itd. na druge, kot pa rezanje svojega telesa.
S prvim veliko bolj škodiš svetu, kot z drugim.
Kljub temu pa je obisk psihiatra ali psihologa zaradi take težave priporočljiv in nikakor se ne bi smela tega sramovati.
S prvim veliko bolj škodiš svetu, kot z drugim.
Kljub temu pa je obisk psihiatra ali psihologa zaradi take težave priporočljiv in nikakor se ne bi smela tega sramovati.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
---
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 29. Maj. 2007 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- xxx_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
no jst sm pa zdLe prebraLa use toLe se enkrat..pa mi je zdei res ze full dobr. pac zacela se je sola pa nove obveznosti. tko da k sm pod stresom se ne rezem...pac se probam zadrzat in mi uspewa. sprjazlna da so stwari take kakrsne so pa da se navjo kr tko spremenile. dost so mi pa pomagale sam besede prjatlow k so mi rekl da me majo prevec radi da bi pustil da bi se naprej to delala. in to se mi je nekak usedl u srce in od tkrt naprei se skori nikol nism wec rezala. mi je pa gadno zdei k mam brazgotine in to skrivam pred sosolci pa sosolkami..pa ce kdo uprasa kwa je to newem kwa bi rekla.
sam pac tko je...mogla se bom sprjaznt pa nehat sramovat tega kar sm pocela

-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ne delat tega, res..
ne splača se.. men se še zdej vidi na roki, pa sm to sam 1x nardila.. pa mi je še zdaj žal.. škoda sam sebe uničevat
ne splača se.. men se še zdej vidi na roki, pa sm to sam 1x nardila.. pa mi je še zdaj žal.. škoda sam sebe uničevat
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
Poletna - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
js sm mela tud en čs vrezan v roki...ampak črko eno osebe k mje full pomenla...pa kasnej še dve začetnce neke besede...to sm nardila k sm mela zlo slb obdobje u lajfu. ampak to niso ble kšne hude rane, sam vrezan mal...
takt hočš fizično bolečino, samo d ne čutš tok psihične. saj pr men je blo tko.
nekateri pa to seveda počenjo ker iščejo pozornost in se hočejo delat NEVARNE. pointless.
vsekakor čudno dejanje. ampak je mrksej za tem...lp
takt hočš fizično bolečino, samo d ne čutš tok psihične. saj pr men je blo tko.
nekateri pa to seveda počenjo ker iščejo pozornost in se hočejo delat NEVARNE. pointless.
vsekakor čudno dejanje. ampak je mrksej za tem...lp
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
- Black_Flame
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2008
Jst sm se začela, rezat pred, enim mescem, to poskušam skriti, vendar je ena moja sošolka vseeno opazila, in sem se ji zlagala, da me je opraskal morski prašiček (je posumla)na naši šoli, to jemlejo, kot nekaj smešnega in neumnega, zato se bojim, da bi me imeli za neumno,če se to razve! še bolj pa se bojim, da za to izvejo, moji starši, ki zaničuijejo ljudi, ki se režejo. Včasih mi to pomaga, da se zbudim, da se počutm malo bolj ˝alive˝ . navzven kažem dobro voljo in tudi v osnovi sem bolj na free, ampak , če se ne zarežem, postanem slabe volje, vse me skrbi in začnem se obremenjevati, kar nekam tesnobno se počutim. Nevem niti zakaj to delam, vse se je začelo zaradi slabih odnosov v družini in nočnih, mor zaradi katerih me včasih grabi panika, potem se pa grem porezat, da se je osvobodim. Zanima me kko vi gledate nato, kakšni se vam zdijo ljudje, ki to počnejo? jim lahko še vedno rečejo normalni? meni se to ne zdi tak velik problem, se pa bojim, kaj bodo rekli drugi in kako bi razočarala ljudi ki so mi blizu. Zakaj te potem vsi obravnavajo, kot nekega izmečka? 

-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Black_Flame napisal/-a:Zanima me kko vi gledate nato, kakšni se vam zdijo ljudje, ki to počnejo? jim lahko še vedno rečejo normalni? meni se to ne zdi tak velik problem, se pa bojim, kaj bodo rekli drugi in kako bi razočarala ljudi ki so mi blizu. Zakaj te potem vsi obravnavajo, kot nekega izmečka?
Jest mislim, da ljudje so normalni in jih nimam za nobene izmečke, vendar mislim, da potrebujejo pomoč. Ne me narobe razumeti. Jest verjamem, da si ti čisto ok in to da si povedala, da se režeš je že en dober znak, da o tem razmišljaš.
Praviš, da so krivi odnosi v družini, pa si poskusila s kakšno drugo stvarjo, ki bi te naredila bolj živo. Vpiši se mogočev plesno skupino, ali se začni ukvarjati s športom..počni nekaj, kar te bo osrečevalo in dopolnjevalo.
Najrž si misliš, da kaj je to takega, ko se pa samo alo režeš. Uničuješ sebe in škoda bi bilo, da bi kdaj prekoračila mejo. Najbrž si mlada in vse je še pred tabo.
Problemi v družini znajo biti zelo težki in boleči, pa vseeno poskusi, da boš v tem našla nekaj dobrega. Mogoče boš potem v svoji družini, ki si jo boš ustvarila lažje reševala konflikte in težave.
Glavo pokonci. Prekini z rezanjem in začni s kakšno stvarjo, ki te bo bolj napolnila z energijo in ki bo pozitivna tudi za tvoje telo

-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Black_Flame napisal/-a:jim lahko še vedno rečejo normalni? meni se to ne zdi tak velik problem
Ne, to niso "normalni" ljudje. In ja, to je velik problem. Kje pa si še videla, da se ob nezmožnostjo sposasti se s problemi življenja začneš kar rezat po rokah. To ni zdravo ali normalno, in je zato resnično potrebno poiskati pomoč.
Ne si zatiskat oči, da to ni neka velika stvar. Večina ljudi tega ne počne, ampak se na drug način soočijo s problemi v življenju. Samopoškodbe niso način reševanja težav. Zato si priznaj, da imaš probleme - zmigaj svojo rit in se spravi h kakšnemu strokovnjaku. Naj te ne bo sram. Mlada si še.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
eh, tak človek ni nujno da potrebuje pomoč in psihologe in terapijo in nevemkaj... Treba je samo en klik v glavi narest in poiskat eno manj škodljivo obliko sproščanja (tek, glasba, magari boksarska vreča...)
Vedno več brazgotin imaš po rokah, bolj ti je jasno da stvar nikamor ne pelje, kljub temu da je to eden najbolj instantnih in učinkovitih ventilčkov za vso slabo voljo, žalost in jezo.
Vedno več brazgotin imaš po rokah, bolj ti je jasno da stvar nikamor ne pelje, kljub temu da je to eden najbolj instantnih in učinkovitih ventilčkov za vso slabo voljo, žalost in jezo.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
lah verjameš da ne govorim kr tko neki v tri krasne, ampak sem se tud sama posluževala tega kar en lep čas
in ja, tek reši marsikej, motenih družinskih razmer sicer ne, ampak tega ne reši niti rezanje niti terapija

in ja, tek reši marsikej, motenih družinskih razmer sicer ne, ampak tega ne reši niti rezanje niti terapija

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov