Rezanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
sam prepričat se moreš da ni smiselno...
in ti bo ratalo... če je meni k sm taka trma da jo lahk sam iščeš
in ti bo ratalo... če je meni k sm taka trma da jo lahk sam iščeš

- Piaation
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Vem, kako je to. In žalostno je, da se šele po daljšem obdoju, ko tega ne počneš več začneš zavedat, da je bla to ena velika neumnost. Je pa treba pogledat z vidika nekoga, ki to počne in se potrudit razumet, kje tičijo vzroki za to početje: človek, ki se mu zdi, da ga nihče ne razume in se včasih počuti kot da je drugačen, pač svojih frustracij, resničnih problemov (največkrat s samim sabo), morda v tem vidi najboljšo rešitev. Jaz osebno sem to nehala početi, ko sem si dodobra pospravla svoje "podstrešje" in začela razumevat, da ne glede na to da se mi zdi, da ni ob meni nikogar, ki bi mi želel prisluhnit, so!!! So, ampak ne znajo odreagirat situaciji primerno zaradi tega, ker stvari pač ne razumejo (če si vesel, srečen tega res ne moreš poštekat). Bistveno je, da pridobiš na samozavesti, da se začneš spoštovati in da sečetudi te spet "zgrabi" da bi naredla nekaj takega, poskusiš malce samoobvladati, ker na koncu boš posledice itak nosla sama. Verjemi mi pa, da ni vredno, da zaradi kregarije s starši ali s fanti iznakaziš sebe in se potem več let ob pogledu na svoje roke tepeš po glavi.
Samo glavo gor, tako kot je ena izmed mojih predhodnic rekla, ZLAUFAJ SE DO ONEMOGLOSTI, potem pa pojdi novim avanturam naproti. Verjemi, lažje ti bo....
Samo glavo gor, tako kot je ena izmed mojih predhodnic rekla, ZLAUFAJ SE DO ONEMOGLOSTI, potem pa pojdi novim avanturam naproti. Verjemi, lažje ti bo....

- xxx_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
no...zdei mi pa kr nekak uspewa. k se spet hocm rezat pomislm na tiste moje brazgotine, k jih je opazl ze full folka...in se kr nekak zadrzim...kr mam tist obcutk da tega ne smem wec narest. pa zdei wem da sm bla neki casa res u nekaksni depresiji. sam mi je ze neki iskrenih besed od tapravih frendou pomagal. pa tud tale forum...k sm widla da nimam sam jst teh tezaw, pa da se da pridt wn iz te krize in sm kr nekak dobila nazaj tist upanje da mi bo nekrat uspel.
...pa zdei se welik bols pocutm...upam da bo zdei skoooz tko. *se trudm*

-
xxx_girl.... čestitam :bussi:
vidiš... da se če se sam u to prepričaš..
vztrajaj še naprej in ti bo uspelo...
vidiš... da se če se sam u to prepričaš..
vztrajaj še naprej in ti bo uspelo...

- plezalec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2006
- Kraj: V tvojih hlacah ................ Penis: v desnici
Kok je to men dalec. Zdej sploh ne morem verjet, da k sm bil najstnik sm dejansko bil prpravljen hodt s takimi puncami in pozret take bedarije. Hvalite boga, da pumpa tipe s hormoni v puberteti.xxx_girl napisal/-a:fiocodineve napisal/-a:xxx_girl.....
jst sm se tud rezala.... zarad biušega fanta..... ampak ne z namenom da bi se ubila ... pol pač misliš na tisto bolečino od rezanja in ne na tisto drugo.... pol mi je pa na srečo se uspelo prepričat da ni smiselno kar delam..... posledice so sam te da se mi po roki mal pozna... ampak tud to počasi zginja....![]()
k zdravniku lahk greš tud sama..... če ze mama noče it..... mislim, da te ne bojo nč prašali..... čeprav nimam izkušenj s temi zdravniki....![]()
vso srečno ... :bussi:
jst se tud ne rezem z namenom da bi se ubila, ampak cist zarad wsakodnevnih tezav s tastarimi, pa zarad enga tipa k niswa skupi pa tko naprej. wem da je cist nesmiselno to delat, ampak je tezko nehat. ja..pa cist tko je kokr si opisala...pol ne cuts wec nortanje bolecine ampak to k si se rezow. pa morm ti prow cestitat k ti je uspel.![]()
-
amm... tko ti bom rekla... k sm se jst rezala. nism tega celmu svetu razlagala al pa komu morila s tem. niti fantu ne. tko da. niti vedu nebi 

- xxx_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
plezalec napisal/-a:Kok je to men dalec. Zdej sploh ne morem verjet, da k sm bil najstnik sm dejansko bil prpravljen hodt s takimi puncami in pozret take bedarije. Hvalite boga, da pumpa tipe s hormoni v puberteti.xxx_girl napisal/-a:fiocodineve napisal/-a:xxx_girl.....
jst sm se tud rezala.... zarad biušega fanta..... ampak ne z namenom da bi se ubila ... pol pač misliš na tisto bolečino od rezanja in ne na tisto drugo.... pol mi je pa na srečo se uspelo prepričat da ni smiselno kar delam..... posledice so sam te da se mi po roki mal pozna... ampak tud to počasi zginja....![]()
k zdravniku lahk greš tud sama..... če ze mama noče it..... mislim, da te ne bojo nč prašali..... čeprav nimam izkušenj s temi zdravniki....![]()
jst se tud ne rezem z namenom da bi se ubila, ampak cist zarad wsakodnevnih tezav s tastarimi, pa zarad enga tipa k niswa skupi pa tko naprej. wem da je cist nesmiselno to delat, ampak je tezko nehat. ja..pa cist tko je kokr si opisala...pol ne cuts wec nortanje bolecine ampak to k si se rezow. pa morm ti prow cestitat k ti je uspel.![]()
...aia pa jst tem stwarem neb rekla bedarije!

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
xxx_girl napisal/-a:plezalec napisal/-a:Kok je to men dalec. Zdej sploh ne morem verjet, da k sm bil najstnik sm dejansko bil prpravljen hodt s takimi puncami in pozret take bedarije. Hvalite boga, da pumpa tipe s hormoni v puberteti.xxx_girl napisal/-a:fiocodineve napisal/-a:xxx_girl.....
...aia pa jst tem stwarem neb rekla bedarije!
t dejanskoniso bedarije sam pač nekateri, ki ne vedo kako je to, na to tako gledajo.
Jtz mislem, da za rezenje moreš res tarpet, jz sem na ta način sproščala svoje živce, ker sem drugač miselna, da me bo razneslo. Hvala bogu pa se nikol nisem rezala do krvi, tko da kakšnih hudih ran nimam
-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
tudi meni se je to dogajalo kar nekaj časa, preprosto kadar sem se počutila slabo, žalostno, depresivni sem v roke vzela olfa nožek in si v roke naredila par zarezic da je tekla kri in počutila-no mislila sem-da se počutim bolje. Obiskovala sem tudi psihiatra ki mi je na začetku pomagal, potem pa se mi je zdelo da me že on sam počasi spravlja ob pamet
-
psihjatr je verjetno res najbolš ... če si sam ne moreš pomagat...
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
tut jst sm to prakticirala.. Zdej vem, da je to bolano, ampak par let nazaj, ko sem bla depresivna, sem vzela olfa nož, brivico, škarje (karkol ostrega sem mela pri roki) in sm potegnla čez celo roko... Z vsako kapljico krvi je moja bolečina odtekala... Počutla sm se bolje.. sej se je zacelilo, ampak brazgotine imam še vedno in zmer kadar jih pogledam, me spomnejo na bolečine... Zdej pa rajš prižgem cigaret, spijem čaj in mal poklepetam na forumu 

-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
tud jzt ne delam zdj več tega, ampak k se spomnem nazaj vem da k sm hodla k psihiatru mi je sam še bol devu občutek d sm nora, newem no mogoče nism mela pravega izbranega vem samo da so z menoj delal kot da ne bi imela 100 pik!!!!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov