Resna zveza ali samsko življenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 28. Avg. 2010 14:01

purple_rain napisal/-a:Pa men tudi ni jasno zakaj se kao ne bi dal žurat v resni zvezi? Ker..divje žuranje v samskoti pomeni tud divje menjanje fantov? :?
..al se že staram in ne razumem več tega? :D
Kdo bi vedu..

Mislim da gre za mentaliteto, ki vlada - če si v zvezi, si (ponavadi) bavtomatsko bolj zadržan: tako do pitja, kot predvsem do spoznavanja novih ljudi (moških še posebej - če si ženska). Ko si samski nimaš za sao nikogar, si veliko bolj odprt do druženja, spoznavanja ljudi, delanja norij. Torej => kao boljši žuri ko si samski.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 28. Avg. 2010 15:00

Dekle, malo je trapasto, da na forumu sprašuješ, katera bi bila pravilna odločitev. Vsaka uporabnica se bo na svojevrsten način postavila v tvojo kožo (objektivno), nobena pa ni na tvojem mestu oz. v tvoji situaciji.

Sama se moreš odločiti, kaj ti več pomeni oz. česa si bolj želiš. Gre se zate in tvoje življenje.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Avg. 2010 15:23

purple_rain napisal/-a:
Pa men tudi ni jasno zakaj se kao ne bi dal žurat v resni zvezi? Ker..divje žuranje v samskoti pomeni tud divje menjanje fantov? :?
..al se že staram in ne razumem več tega? :D
Kdo bi vedu..

Ja to tudi mene zanima... Js ne vem zakaj kao ne moraš žurat, pit, se družit s kolegi... če si v resni zvezi?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 15:32

meni se zdi, da menjavanje fantov tukaj tudi ni prvi plan. bolj recimo žuranje v diskaču, flirtanje, spoznavanje novih fantov, mogoč tu in tam kak bol dirty ples na plesišču, tud dosti za hec.. pač da spet dobi potrditev še od drugih tipov, da je privlačna ter oh in sploh bejba. tudi če vse te stvari strogo gledano niso varanje, jaz osebno dvomim, da bo katerikoli resen tip pri 30 toleriral svoji neizživeti 22letnici tako obnašanje. sploh ker v kakem manjšem kraju govorice izjemno hitre potujejo in se bojo modelu vsi smejal za hrbtom, kako se je njegova začela obnašat, kako na polno spoznava nove tipe in z njimi žura, pa čeprav samo na prijateljski način ipd.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2010 15:38

^^ Kje naj pa v manjšem kraju punca spozna koga novega? (ali samo js poznam praktično vse v razponu let 20-35 v radiju 5 km) :D Kaj šele kakšni diskači v manjših krajih.

Če ima pač željo po dirty dancing-u, verjetno res bolje da neha razmerje. No, isto če ima občutek, da ne sme žurat če ima fanta (ne vem sicer al ji fant to ne "dovoli" al karkoli že je).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 16:52

^^ portorož recimo. in vsa obalna mesta. :D nisem z manjšim krajem mislila zdaj zgornjo kungoto :)
kar se pa govoric tiče, niti v lj se ne more človek skrit, kaj šele kje drugje. dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje, tako vsaj pravijo ;)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 28. Avg. 2010 17:08

purple_rain napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?
"Dokler se to sprašuješ, že ni pravi".

:zustimm:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Avg. 2010 18:20

Ma prav vzorec opažam.

Punce 16-21: "resne zveze" po najstniško, cele ponosne, da imajo starejšega jebacha, ki mu pravijo "moj fant"

22-25: te imajo filing, da bodo zamudile pol lajfa, če ne bo sprobale par lokalnih jebachev, se "nažurale"

26+: "kje je kakšen kvaliteten tip za resno zvezo z mano?"

Po moje v ta vzorec paše 80 % punc.

Bottom line, 22 je much premlada punca za neko zelo resno zvezo. Tega bi se moral zavedati vsak tip, ki zahakla tako mlado.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Avg. 2010 18:36

Džeki napisal/-a:Po moje v ta vzorec paše 80 % punc.

95% je bolj realna cifra.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 28. Avg. 2010 18:41

Nehvaležno vprašanje, najbrž smo bli že vsi kdaj v podobni koži, jaz se držim tega, da v takih situacijah ne preračunavam in ne gledam na prihodnost.

Prepričaj se, da ni samo faza. Najdet nekoga, ki ti bo ustrezal je pa loto.

Aja, pa mogoče se motim ampak deluješ mi kot dekle, ki je po tem, ko je dobila fanta spremenila lifestyle, nehala ven hodit, se malo dobiva s prijatelji, malo žura itd. itd. Za neko dolgoročno zdravo vezo je to definitivno bad idea in se mi zdi, da se tega naučimo vsi z leti.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Avg. 2010 21:34

Ne vem kako naj vemo, če še sama ne veš kaj bi rada. Zdi pa se mi, da še nisi pripravljena na resno vezo. Z 19imi leti, ko si stopila v vezo si spustila tista leta, ki bi jih morala preživeti sama in za katerimi ti je zdaj žal.
Nivea
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Avg. 2010 21:37

Mene pa je bolj zmotil to da je napisala da je navajena vse dobit v lajfu. Meni to deluje kot kaka razvajenost, kaj pa vem...
Džekijev vzorec bi pa kar držal, mogoče se meja premakne kaj navzdol, tam od 19-25 mislijo da kaj zamujajo, od 15-19 so vesele da majo tipa (po možnosti starejšega). Ker dejstvo je da punce začnejo že zelo zgodaj...
Ali je ženska pri 22-ih premlada za zvezo al ne, ne bi znala objektivno odgovorit. Pomoje je vse odvisno od njenih želja, katarkerja, okoliščin... Možno pa da se tut motim.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Avg. 2010 21:45

Pri 22 ni nujno, da je premlada, odvisno od osebe. Večina se mi zdi, da še ni najbolj zrela. Sploh pa ne za 8 let starejšega tipa s katerim je ona začela pri 19ih.
Nivea
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Avg. 2010 21:53

*LittleBug* napisal/-a:Zadnjih 6 mesecev se kar ne morem odločiti kaj bi rada, po eni strani si želim nazaj žura in starih prijateljev, po drugi pa resne zveze in vse kar pride z njo.

Škoda mi je ljudi, ki si želijo svobodo in zvezo hkrati, ampak pri njih ta dva koncepta ne gresta skupaj.

Če tako razmišljaš in si svobode ne želiš, ni problema. Imaš zvezo.

Če tako razmišljaš in si zveze ne želiš, tudi ni problema. Imaš svobodo.

Ampak če tako razmišljaš in si želiš oboje, si pa v situaciji, v kateri se nahajaš zdaj.

Pogovori se s tipom. Povej mu, da želiš določene stvari doživet. Da ti je vajin trenutni način življenja všeč, ampak da ti določeni elementi življenja manjkajo. Mogoče ima tudi on take pomisleke in mu bo to všeč. Se lahko kaj dogovorita.

Če mu ne bo všeč, pa vsaj veš, pri čem si, in tudi on bo vedel, kaj se s tabo dogaja.

*LittleBug* napisal/-a:Je pa tudi res, da je moj fant res tak kot bi si ga vsaka samo želela, je zvest, dobro situiran, vsi ga imajo radi. Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?

To veš po tem, da ni težav. Da se s partnerjem razumeta, da si ti srečen z njim, in da je on srečen s tabo.

*LittleBug* napisal/-a:V 3 letih se mu še vedno nisem povsem odprla in mu povedala določenih stvari o sebi. Težko govorim o sebi in raje zadržim zase.

Kako dobro se potem sploh poznata, po teh treh letih?

*LittleBug* napisal/-a:Samo premišljujem in meljem kako bi bilo, potem pa spet dilema: Ali bom res našla nekoga, ki me bo imel tako rad in mi bo zvest?

Če imaš take lastnosti, da te bo nekdo hotel v zvezi, potem verjetno ja. Če ne čakaš prav predolgo, preden začneš spet iskat.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 28. Avg. 2010 23:01

ajoj...po mojem resne zveze nimajo nič z leti. Gre za karakter človeka, nekatere žeske so lahko bolj resne in pametne pri 16, kot nekatere pri 29. In sploh ni nujno da imajo vse ženske potrebo sprobat različne tiče.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]