Resna zveza ali samsko življenje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
purple_rain napisal/-a:Pa men tudi ni jasno zakaj se kao ne bi dal žurat v resni zvezi? Ker..divje žuranje v samskoti pomeni tud divje menjanje fantov?
..al se že staram in ne razumem več tega?
Kdo bi vedu..
Mislim da gre za mentaliteto, ki vlada - če si v zvezi, si (ponavadi) bavtomatsko bolj zadržan: tako do pitja, kot predvsem do spoznavanja novih ljudi (moških še posebej - če si ženska). Ko si samski nimaš za sao nikogar, si veliko bolj odprt do druženja, spoznavanja ljudi, delanja norij. Torej => kao boljši žuri ko si samski.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Dekle, malo je trapasto, da na forumu sprašuješ, katera bi bila pravilna odločitev. Vsaka uporabnica se bo na svojevrsten način postavila v tvojo kožo (objektivno), nobena pa ni na tvojem mestu oz. v tvoji situaciji.
Sama se moreš odločiti, kaj ti več pomeni oz. česa si bolj želiš. Gre se zate in tvoje življenje.
Sama se moreš odločiti, kaj ti več pomeni oz. česa si bolj želiš. Gre se zate in tvoje življenje.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:
Pa men tudi ni jasno zakaj se kao ne bi dal žurat v resni zvezi? Ker..divje žuranje v samskoti pomeni tud divje menjanje fantov?
..al se že staram in ne razumem več tega?
Kdo bi vedu..
Ja to tudi mene zanima... Js ne vem zakaj kao ne moraš žurat, pit, se družit s kolegi... če si v resni zvezi?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni se zdi, da menjavanje fantov tukaj tudi ni prvi plan. bolj recimo žuranje v diskaču, flirtanje, spoznavanje novih fantov, mogoč tu in tam kak bol dirty ples na plesišču, tud dosti za hec.. pač da spet dobi potrditev še od drugih tipov, da je privlačna ter oh in sploh bejba. tudi če vse te stvari strogo gledano niso varanje, jaz osebno dvomim, da bo katerikoli resen tip pri 30 toleriral svoji neizživeti 22letnici tako obnašanje. sploh ker v kakem manjšem kraju govorice izjemno hitre potujejo in se bojo modelu vsi smejal za hrbtom, kako se je njegova začela obnašat, kako na polno spoznava nove tipe in z njimi žura, pa čeprav samo na prijateljski način ipd.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kje naj pa v manjšem kraju punca spozna koga novega? (ali samo js poznam praktično vse v razponu let 20-35 v radiju 5 km)
Kaj šele kakšni diskači v manjših krajih.
Če ima pač željo po dirty dancing-u, verjetno res bolje da neha razmerje. No, isto če ima občutek, da ne sme žurat če ima fanta (ne vem sicer al ji fant to ne "dovoli" al karkoli že je).

Če ima pač željo po dirty dancing-u, verjetno res bolje da neha razmerje. No, isto če ima občutek, da ne sme žurat če ima fanta (ne vem sicer al ji fant to ne "dovoli" al karkoli že je).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^^ portorož recimo. in vsa obalna mesta.
nisem z manjšim krajem mislila zdaj zgornjo kungoto
kar se pa govoric tiče, niti v lj se ne more človek skrit, kaj šele kje drugje. dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje, tako vsaj pravijo

kar se pa govoric tiče, niti v lj se ne more človek skrit, kaj šele kje drugje. dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje, tako vsaj pravijo

- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ma prav vzorec opažam.
Punce 16-21: "resne zveze" po najstniško, cele ponosne, da imajo starejšega jebacha, ki mu pravijo "moj fant"
22-25: te imajo filing, da bodo zamudile pol lajfa, če ne bo sprobale par lokalnih jebachev, se "nažurale"
26+: "kje je kakšen kvaliteten tip za resno zvezo z mano?"
Po moje v ta vzorec paše 80 % punc.
Bottom line, 22 je much premlada punca za neko zelo resno zvezo. Tega bi se moral zavedati vsak tip, ki zahakla tako mlado.
Punce 16-21: "resne zveze" po najstniško, cele ponosne, da imajo starejšega jebacha, ki mu pravijo "moj fant"
22-25: te imajo filing, da bodo zamudile pol lajfa, če ne bo sprobale par lokalnih jebachev, se "nažurale"
26+: "kje je kakšen kvaliteten tip za resno zvezo z mano?"
Po moje v ta vzorec paše 80 % punc.
Bottom line, 22 je much premlada punca za neko zelo resno zvezo. Tega bi se moral zavedati vsak tip, ki zahakla tako mlado.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nehvaležno vprašanje, najbrž smo bli že vsi kdaj v podobni koži, jaz se držim tega, da v takih situacijah ne preračunavam in ne gledam na prihodnost.
Prepričaj se, da ni samo faza. Najdet nekoga, ki ti bo ustrezal je pa loto.
Aja, pa mogoče se motim ampak deluješ mi kot dekle, ki je po tem, ko je dobila fanta spremenila lifestyle, nehala ven hodit, se malo dobiva s prijatelji, malo žura itd. itd. Za neko dolgoročno zdravo vezo je to definitivno bad idea in se mi zdi, da se tega naučimo vsi z leti.
Prepričaj se, da ni samo faza. Najdet nekoga, ki ti bo ustrezal je pa loto.
Aja, pa mogoče se motim ampak deluješ mi kot dekle, ki je po tem, ko je dobila fanta spremenila lifestyle, nehala ven hodit, se malo dobiva s prijatelji, malo žura itd. itd. Za neko dolgoročno zdravo vezo je to definitivno bad idea in se mi zdi, da se tega naučimo vsi z leti.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Mene pa je bolj zmotil to da je napisala da je navajena vse dobit v lajfu. Meni to deluje kot kaka razvajenost, kaj pa vem...
Džekijev vzorec bi pa kar držal, mogoče se meja premakne kaj navzdol, tam od 19-25 mislijo da kaj zamujajo, od 15-19 so vesele da majo tipa (po možnosti starejšega). Ker dejstvo je da punce začnejo že zelo zgodaj...
Ali je ženska pri 22-ih premlada za zvezo al ne, ne bi znala objektivno odgovorit. Pomoje je vse odvisno od njenih želja, katarkerja, okoliščin... Možno pa da se tut motim.
Džekijev vzorec bi pa kar držal, mogoče se meja premakne kaj navzdol, tam od 19-25 mislijo da kaj zamujajo, od 15-19 so vesele da majo tipa (po možnosti starejšega). Ker dejstvo je da punce začnejo že zelo zgodaj...
Ali je ženska pri 22-ih premlada za zvezo al ne, ne bi znala objektivno odgovorit. Pomoje je vse odvisno od njenih želja, katarkerja, okoliščin... Možno pa da se tut motim.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
*LittleBug* napisal/-a:Zadnjih 6 mesecev se kar ne morem odločiti kaj bi rada, po eni strani si želim nazaj žura in starih prijateljev, po drugi pa resne zveze in vse kar pride z njo.
Škoda mi je ljudi, ki si želijo svobodo in zvezo hkrati, ampak pri njih ta dva koncepta ne gresta skupaj.
Če tako razmišljaš in si svobode ne želiš, ni problema. Imaš zvezo.
Če tako razmišljaš in si zveze ne želiš, tudi ni problema. Imaš svobodo.
Ampak če tako razmišljaš in si želiš oboje, si pa v situaciji, v kateri se nahajaš zdaj.
Pogovori se s tipom. Povej mu, da želiš določene stvari doživet. Da ti je vajin trenutni način življenja všeč, ampak da ti določeni elementi življenja manjkajo. Mogoče ima tudi on take pomisleke in mu bo to všeč. Se lahko kaj dogovorita.
Če mu ne bo všeč, pa vsaj veš, pri čem si, in tudi on bo vedel, kaj se s tabo dogaja.
*LittleBug* napisal/-a:Je pa tudi res, da je moj fant res tak kot bi si ga vsaka samo želela, je zvest, dobro situiran, vsi ga imajo radi. Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?
To veš po tem, da ni težav. Da se s partnerjem razumeta, da si ti srečen z njim, in da je on srečen s tabo.
*LittleBug* napisal/-a:V 3 letih se mu še vedno nisem povsem odprla in mu povedala določenih stvari o sebi. Težko govorim o sebi in raje zadržim zase.
Kako dobro se potem sploh poznata, po teh treh letih?
*LittleBug* napisal/-a:Samo premišljujem in meljem kako bi bilo, potem pa spet dilema: Ali bom res našla nekoga, ki me bo imel tako rad in mi bo zvest?
Če imaš take lastnosti, da te bo nekdo hotel v zvezi, potem verjetno ja. Če ne čakaš prav predolgo, preden začneš spet iskat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]