Resna zveza ali samsko življenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 28. Avg. 2010 8:29

Dragi moji! Spet se obračam na vas, ker bi si želela določeno število mnenj glede moje situacije. Zadeva je sledeča. S fantom sva skupaj 3 leta, on je 8 let starejši od mene. On 30, jaz 22. Zadnjih 6 mesecev se kar ne morem odločiti kaj bi rada, po eni strani si želim nazaj žura in starih prijateljev, po drugi pa resne zveze in vse kar pride z njo. Nenehno premišljujem o tem kako bi bilo, če bi bila spet samska. Brez obveznosti, svobodna... Je pa tudi res, da je moj fant res tak kot bi si ga vsaka samo želela, je zvest, dobro situiran, vsi ga imajo radi. Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje? Sama mislim, da sem oseba, ki nenehno nekaj išče, vse dobi in nikoli ni z ničemer zadovoljna. V 3 letih se mu še vedno nisem povsem odprla in mu povedala določenih stvari o sebi. Težko govorim o sebi in raje zadržim zase.
Samo premišljujem in meljem kako bi bilo, potem pa spet dilema: Ali bom res našla nekoga, ki me bo imel tako rad in mi bo zvest?
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2010 8:35

ne vem če boš, jaz ga še nisem.

če čutiš, da se moreš zgonit, se zgoni. zdej maš še čas. on pa je že star in ga boš dobro zajebala.

potem pa ko ti bo dovolj samskosti in žuranja in si boš spet zaželela zveze, je ne boš dobila. zakaj? ker boš videla kaka je situacija tam zunaj s tipi.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Avg. 2010 8:47

Kako naj veš, da je to to za celo življenje? LOL, tega nikoli ne moreš vedeti. In v lajfu ne boš dobila vedno, kar hočeš v tistem trenutku, ko se ti bo zahotelo.

Glede na to da se moraš še malo zgonit in sprobat druge tipe, je po moje edino pošteno, da to tipu poveš in na pošten način končaš vezo. Itak si za resno zvezo še prezelena.Tipje 30, kar pomeni, da je zdaj v najboljših letih, da začopati kakšno 26-28 letnico, ki si resne zveze res želi in je vanjo pripravljena tudi vlagati.

Mogoče boš čez ene 4 leta, ko si boš želela resne veze, spoznala še boljšega, primernejšega. Mogoče pa boljšega več nikoli ne boš srečala. V življenju ni nič ziher, posledice svojih odločitev pa nosimo sami.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Avg. 2010 8:53

glede na to, da si v zvezo šla pri 19ih, te razumem, da maš občutek, da zamujaš nevemkaj.. saj v bistvu res. ampak vseeno doživljaš prijetne stvari na drug način (vkolikor imata dobro poštimano zvezo).

odločit se morš itak sama ;) to, če boš spet dobila takšnega tipa, je pa vprašanje za vedeževalko :D čist možno, da ga neboš točno takrat, ko si boš nenadoma spet zaželela ustaljenega življenja z eno osebo.. mogoče ga neboš nikoli. mogoče pa se ta tvoj trenutno sanjski tipčič izkaže čez 2 leti kot goljuf oz. pač nestanoviten? tukaj se ti odpira miljon enih dilem in če se boš ukvarjala z vsako posebej, neboš nikamor prišla.. počni tako, kot čutiš in se zraven zavedaj, da v vsakem primeru lahko pride do določenih (negativnih) posledic..
tveganje je nevarna igrica, a se ti lahko neprimerno obrestuje ;)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 28. Avg. 2010 8:56

delusional napisal/-a:ne vem če boš, jaz ga še nisem.

če čutiš, da se moreš zgonit, se zgoni. zdej maš še čas. on pa je že star in ga boš dobro zajebala.

potem pa ko ti bo dovolj samskosti in žuranja in si boš spet zaželela zveze, je ne boš dobila. zakaj? ker boš videla kaka je situacija tam zunaj s tipi.

Kakšna se pa teb zdi situacija s tipi? Men so grozni vsi po vrsti, ni noben več normaln...

Dobr ga bom zajebala :) je smešno ampak grdo si to napisala. Pa rada ga mam halo ni to, it u štacuno po kilo kruha! :D
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 28. Avg. 2010 9:00

:D
Men je pa smešno to, da praviš, da ga imaš rada, po drugi strani pa, da ne veš, a je to to, da razmišljaš, da bi ga pustila.
Punca razmisli, kaj čutiš.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2010 9:05

ti maš zdej še nek nemir v sebi in moreš videt še en cel kup (mlajših) tičev. je cela horda hudih jebačev tam zuni za sprobat.

pol čez par let boš pripravljena met zadnjega. boš znala določene stvari bolj cenit in kolege in alkohol boš prerasla. pač dozoriš.
moreš pa tega pustit, ker neko zadrževanje in strah, da ne boš našla boljšega, te ne bo ustavlo...
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 9:52

Te čisto razumem. Sicer garancije, da je nekdo pravi za celo življenje ti ne bo dal nihče. Žuraš je bolje, da zdaj kot, da te to prime čez 20 let, ker si pri 20ih to izpustila.
In vem kako je, ko si želiš biti samski, obenem pa ugotoviš kakšne dobre priložnosti zamudiš ravno zaradi tega, ker je nekoč pretehtala želja po svobodi. S tem se srečujem tudi sama, da mi zaradi tega, ker se odločim za samskost uide kakšen fant, ki bi ga bila marsikatera druga zelo vesela, oziroma ga je potem vesela, ker išče dalje. Ja, ja že poročeni so eni, ki jih nisem hotla in res občudovanja vredni fantje.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 28. Avg. 2010 11:31

Preveč izbire mamo plus povsod nam povnejo glave s tem, da ni nč narobe, če si sam, ženske smo dons neodvisne, izobražene.... Da je treba uživat in da takoj, ko ti nekdo neki narobe reče oz.nardi je to že znak za to, da ga zapustiš. Dons je bit mati samohranilka čist neki običajnega, to je itak vsaka ta tretja...
...Look but dont touch
Touch but dont taste
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 11:38

Preveč izbire, a dobre zelo malo. Zdaj pa odvisno kakšne kriterije imaš. Če imaš nizke ne bo priložnosti dovolj, če imaš visoke jih bo manj. Ne vem zakaj bi bilo narobe, če si sam. Pri tvoji letih se mi sploh zdi bolj normalno bit sam kot v vezi. Ne gre se za samohranilstvo, ker za otroka se odločiš z nekom s katerim si običajno želiš tudi živeti. To je le izhod, če veza ne gre. Sploh ne vem zakaj o tem razmišljaš pri teh letih.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 28. Avg. 2010 12:02

Ko sem js mela v zvezi občutek, da se moram "zgonit", ampak sem obenem mela tipa še zmeraj rada in je bila dilema skoraj identična tvoji, se je ne koncu izkazalo, da zveza sploh ni bila "taprava stvar" in je bil to vzrok za take pomisleke. Nekje notri čutiš, da bi blo bolje končati. Sklepam po tem, da ko sem bila enkrat spet samska, ni bilo nobenega "gonjenja" okoli, ampak precej mirno samsko življenje. Piješ in žuraš pa lahko tudi ko si v resni zvezi.

Najhuje je pa vztrajat z nekom samo zato, ker se ti zdi, da kasneje ne boš našla druge/prave ljubezni in raje izbereš varno gnezdece pri zdajšnjem tipu, čeprav mogoče s pomisleki.
I'm just saying.
Because I can.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 12:11

kot je tanada rekla. piješ, žuraš in si s prijatelji lahko tudi v resni zvezi. nekateri si dovolijo tudi sexat okoli v resni zvezi. :eek: načeloma je pa to stvar dogovora. povej mu, kako se počutiš, pa bosta skupaj našla najugodnejšo rešitev za vaju. konec je skrajna rešitev. sploh, če ga res imaš še vedno rada :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Avg. 2010 12:58

tak bom rekla, te čisto razumem, stara sm enako kot ti, moj tip pa približno isto kot tvoj. Tut sama imam kdaj pomisleke ali je to to, se pravi moja dokončna izbira. Noben ne ve ali boš spoznala boljšega ko si boš to želela. Noben ne ve ali boljši sploh obstaja (je to itak relativno). Moj občutek je da je na trgu (mislim če že rečemo tržna vrednost pol je beseda trg kr na mestu) ogromno tipov, ampak malo dobrih in kakovostnih, se pravi zvestih pa tak naprej. Vsaka ima svoje kriterije. Glede na to da si začela z njim pri 19-ih , verjetno pred njim nisi bila z dosti drugih in zato pač ne moreš vedit kak je z drugimi. Se strinjam z tistimi, ki so napisali da ceniš nekaj šele po tem, ko vidiš kaki so drugi, takrat začneš cenit določene stvari.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 13:16

Tananda napisal/-a:Najhuje je pa vztrajat z nekom samo zato, ker se ti zdi, da kasneje ne boš našla druge/prave ljubezni in raje izbereš varno gnezdece pri zdajšnjem tipu, čeprav mogoče s pomisleki.
I'm just saying.

Res je.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Avg. 2010 13:37

delusional napisal/-a:on pa je že star in ga boš dobro zajebala.
"Dobr zajebala"? Res ji to predlagaš? Da bo ja še več teh tvojih obupancev "tam zunej"? Kulj si ti..

Pa men tudi ni jasno zakaj se kao ne bi dal žurat v resni zvezi? Ker..divje žuranje v samskoti pomeni tud divje menjanje fantov? :?
..al se že staram in ne razumem več tega? :D
Kdo bi vedu..

Še vedno pa hočem verjet:
*LittleBug* napisal/-a:Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?
"Dokler se to sprašuješ, že ni pravi".

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov