Resna zveza ali samsko življenje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Joj no, a še bolj otročje ne gre odreagirat?
Ni nikomur v breme, vsaj opaziti ni, ker se mamo vedno čist super fino fajn. Itak pa hodiva kdaj tudi vsak s svojo družbo žurat, ampak zadnje čase že tako ali tako ne hodiva pogosto ven. Nisva eden tistih parov, ki se v družbi nonstop kličeta po ljubkovalnih imenih, sva tam kot da drugih ne opaziva ipd., tako da s svojo skupno navzočnostjo nikogar ne ogrožava, brez skrbi. 

- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jetta-ful dobro si naposala da z ničemer nismo zadovoljni, danes. Tukaj je glavni problem, to je izvir vsaj 90% težav mladih, pa če so ti v zevzi ali pa ne...
Kaj se sekiraš na reakcijo *male*, ona pač more pokomentirat v svojem stilu... Kaj manjka iti skupi ven s partnerjem? Sej se res vsak par ne obeša cel večer en po drugem, ne lubčka non-stop in ne kliče en drugega hanak banek (ali pa kako se že kličejo po ljubkovalnih imenih).
Kaj se sekiraš na reakcijo *male*, ona pač more pokomentirat v svojem stilu... Kaj manjka iti skupi ven s partnerjem? Sej se res vsak par ne obeša cel večer en po drugem, ne lubčka non-stop in ne kliče en drugega hanak banek (ali pa kako se že kličejo po ljubkovalnih imenih).
- Latika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
Midva tudi večkrat greva skupaj ven, pa ni nobenih problemov. Meni se zdi bolj bedno, da so nekateri pari ves čas doma, in če povabiš enega, ne gre zaradi drugega, če povabiš oba, pa jima tudi ni za it nikamor.
Vsakemu svoje, čeprav je meni čist kul it žurat tako sama s kolegico (imam "ločeno" družbo, kdaj grem z eno kam ven, kdaj pa z drugo, nimam grupe prijateljic) kot tudi z mojim in skupno družbo.
And guess what, še nihče se ni pritožil, da bi bila komu odveč. Kvečjemu se imamo samo še bolj fajn skupaj, ker nisem ena tistih babnic, ki svojega dragega ne pustijo samega ven z družbo in za vsako ceno hočejo biti prisotne. Nimam potrebe po nadzorovanju mojega, ker mu zaupam in poznam njegove prijatelje. Če želi iti sam na pir in imeti moške/službene debate, naj gre. Četudi želi, da grem takrat s sabo, ponavadi ne grem, ker ne bi zamudila nič zanimivega. Če me pa povabi zraven žurat ali pa kar tako, mi je pa itak luštno bit zraven, ker so sami intelektualci in se vsak dan kaj novega naučim.
In valda, da se ni treba odločit ali za zvezo ali za samski stan. Saj se da brez problema združit oboje.

And guess what, še nihče se ni pritožil, da bi bila komu odveč. Kvečjemu se imamo samo še bolj fajn skupaj, ker nisem ena tistih babnic, ki svojega dragega ne pustijo samega ven z družbo in za vsako ceno hočejo biti prisotne. Nimam potrebe po nadzorovanju mojega, ker mu zaupam in poznam njegove prijatelje. Če želi iti sam na pir in imeti moške/službene debate, naj gre. Četudi želi, da grem takrat s sabo, ponavadi ne grem, ker ne bi zamudila nič zanimivega. Če me pa povabi zraven žurat ali pa kar tako, mi je pa itak luštno bit zraven, ker so sami intelektualci in se vsak dan kaj novega naučim.

In valda, da se ni treba odločit ali za zvezo ali za samski stan. Saj se da brez problema združit oboje.

-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
no glede tega kako je zabavno če gresta fnt in punca skp žurat
jz pa moj greva tud kr pogosto greva seveda tud sama vsak s svojo družbo (recimo da je rezmerje 50/50)
ampak se najini prjatli še nikol niso prtožval čez naju k smo bli zuni? jz se nikol ne obešam po njem kdr nisva sama pa ni važn a greva žurat na kavo na izlet al pa karkoli če je še kdo zravn noben nobenmu ne teži nikol kdr so drugi zravn ker vem da men ni ušeč če se kolegi pred mano obešajo po puncah fantih in zato tud jz tega ne delam
tko da mislm da se kr da žurat tud s tipom
jz pa moj greva tud kr pogosto greva seveda tud sama vsak s svojo družbo (recimo da je rezmerje 50/50)
ampak se najini prjatli še nikol niso prtožval čez naju k smo bli zuni? jz se nikol ne obešam po njem kdr nisva sama pa ni važn a greva žurat na kavo na izlet al pa karkoli če je še kdo zravn noben nobenmu ne teži nikol kdr so drugi zravn ker vem da men ni ušeč če se kolegi pred mano obešajo po puncah fantih in zato tud jz tega ne delam
tko da mislm da se kr da žurat tud s tipom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]