Resna zveza ali samsko življenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Avg. 2010 0:10

Nikoli nisem srečal 16-letnice, ki bi bila zrelejša od povprečne 29-letnice.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 0:15

Džeki napisal/-a:Nikoli nisem srečal 16-letnice, ki bi bila zrelejša od povprečne 29-letnice.

nixie je primerjala izbrane z izbranimi, ne izbrane s povprečnimi.

Sem že srečal zelo zrele 16-letnice, ki bi se lahko kosale s precej starejšimi. Mogoče celo s povprečno 29-letnico.

(Povprečje se pogosto nahaja zelo nizko...)
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 29. Avg. 2010 1:09

Veš kaj kovanec vrži. Če pade cifra postani samska, drugače pa ostani v zvezi. :D
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 29. Avg. 2010 7:25

IloveCoffee napisal/-a:Nehvaležno vprašanje, najbrž smo bli že vsi kdaj v podobni koži, jaz se držim tega, da v takih situacijah ne preračunavam in ne gledam na prihodnost.

Prepričaj se, da ni samo faza. Najdet nekoga, ki ti bo ustrezal je pa loto.

Aja, pa mogoče se motim ampak deluješ mi kot dekle, ki je po tem, ko je dobila fanta spremenila lifestyle, nehala ven hodit, se malo dobiva s prijatelji, malo žura itd. itd. Za neko dolgoročno zdravo vezo je to definitivno bad idea in se mi zdi, da se tega naučimo vsi z leti.

Ja samo to je problem, preveč stvari sem spremenila in čist zamenjala družbo, žuram praktično ne več... Prej sm pa non stop nekje, mela full prijateljev. Zgleda, da mi je to neki časa ustrezal, zdj ne več. Tle mi pišete, da nej sprobam več tičov, ampak men ni do tega, če mam nekoga rada, pa tut nikol mi sex ni nevem kaj pomenu. Sej je lepo bolš, k s kerim koli drugim, sam ni mi pa to nevem kaj.
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 29. Avg. 2010 7:44

Sama boš morala pretehtati kaj ti več pomeni. Verjamem, da je oboje lepo. Odloči se ali upaš tvegat fanta za samsko življenje.
Opažam, da je za ene to precej mamljivo. Nekatere se sploh odločijo za vedno biti samske.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 10:56

*LittleBug* napisal/-a:Ja samo to je problem, preveč stvari sem spremenila in čist zamenjala družbo, žuram praktično ne več... Prej sm pa non stop nekje, mela full prijateljev. Zgleda, da mi je to neki časa ustrezal, zdj ne več. Tle mi pišete, da nej sprobam več tičov, ampak men ni do tega, če mam nekoga rada, pa tut nikol mi sex ni nevem kaj pomenu. Sej je lepo bolš, k s kerim koli drugim, sam ni mi pa to nevem kaj.

Zakaj pa potem sploh gojiš neko dilemo med resno zvezo in žuranjem? Zakaj ne moreš imeti obojega v zmernih količinah?

Vtis imam, da si se navzela nekega zapečkarstva, ki ti ne paše, zdaj pa misliš, da moraš razbit zvezo, da bi lahko spet živela bolj družabno. Pa živi družabno zdaj, saj ni problem tega počet v zvezi. A te partner drži na vrvici in ti preprečuje, da bi se družila s prijatelji?
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 29. Avg. 2010 11:07

^^ se strinjam
Ni mi jasno zakaj nekateri mislijo da morajo izbirati med svojim življenjem in fantom. Saj ni treba da potem posvetiš ves svoj čas in energijo njemu. Da se biti v vezi in ISTOČASNO imeti prijatelje, iti kam brez tipa, imeti svoje hobije,....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Avg. 2010 16:15

Alwaleed napisal/-a:Škoda mi je ljudi, ki si želijo svobodo in zvezo hkrati, ampak pri njih ta dva koncepta ne gresta skupaj.

Se strinjam.

Sploh ne razumem te dileme - a naj pustim fanta, ker se mi žura?
A to, da greš žurat, pomeni konec zveze? A te bo tip pustil, če boš preplesala noč in prišla domov ob 6ih zjutraj (s postankom pri Konkurenci, valjda :D )?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Avg. 2010 15:52

*LittleBug* napisal/-a:Dragi moji! Spet se obračam na vas, ker bi si želela določeno število mnenj glede moje situacije. Zadeva je sledeča. S fantom sva skupaj 3 leta, on je 8 let starejši od mene. On 30, jaz 22. Zadnjih 6 mesecev se kar ne morem odločiti kaj bi rada, po eni strani si želim nazaj žura in starih prijateljev, po drugi pa resne zveze in vse kar pride z njo. Nenehno premišljujem o tem kako bi bilo, če bi bila spet samska. Brez obveznosti, svobodna... Je pa tudi res, da je moj fant res tak kot bi si ga vsaka samo želela, je zvest, dobro situiran, vsi ga imajo radi. Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje? Sama mislim, da sem oseba, ki nenehno nekaj išče, vse dobi in nikoli ni z ničemer zadovoljna. V 3 letih se mu še vedno nisem povsem odprla in mu povedala določenih stvari o sebi. Težko govorim o sebi in raje zadržim zase.
Samo premišljujem in meljem kako bi bilo, potem pa spet dilema: Ali bom res našla nekoga, ki me bo imel tako rad in mi bo zvest?

Ne vem zakaj ne more it to eno z drugim....se vedno si lahko v resni zvezi in hkrati zuras, hodis okoli in se imas fajn (vcasih sama s svojimi proijateljicami, vcasih z njim). Razen seveda, ce zate zur in podobne stvari pomenijo samo osvajanje, in menjavanje tipov ko po tekocem traku. Ce skratka ves, da ce bos sla sama ven, mu ne bos mogla ostat zvesta.....v nasprotnem primeru ne vidim problema, zakaj ne bi mogla sama hodit ven kdaj, pa zurat s prijateljicami.
S prijateljicami lahko obdrzis stike v vsakem primeru: si v vezi ali ne.

kaj on je pa tak zapeckar da se mu vec nikamor ne da? Tebi se pa ovitno potem res zdi, da zamujas stvari, sploh ce so tvoje prijateljice se vse samske?
Just asking....
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Avg. 2010 21:57

haha jullia, dobr si napisala :razz:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 01. Sep. 2010 6:34

purple_rain napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?
"Dokler se to sprašuješ, že ni pravi".

S tem se pa ne strinjam. Saj lahko to še postane.. Jaz tudi ne bi bila kar tako prpričana ali je to to ali ne.. Sicer pa, nisem ga še srečala, bom takrat povedala :)

Žuranje lahko kombiniraš z zvezo, če je le ta dovolj zrela. Tako da bi se jaz na tvojem mestu vprašala, ali sem srečna v tej zvezi ali si želim novih, svežih izkušenj in vse skupaj "ni več to"?

p.s.: samsko življenje je drgač super za žuranja, itd., ampak ne pričakuj da boš potem ko sem boš spomnila bit v resni zvezi, kar padla vanjo - napaka :) današnji tipi so.. saj ne vem kako naj jih opredelim, čudni pač, bi se od njih pričakovalo da so drugačni.

ampak vseeno boljše to, kot vztrajati v zvezi v kateri ti ni za bit, zato da nisi sam.. kdor ti je namenjen, se bo že našel ob pravem času :wink:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 01. Sep. 2010 7:20

dons je ze tok mal normalnih vez. se tok tezi je najdt nekoga normalnga, da bi sploh biu v vezi z njim. vsi bi radi neki bluzili po svoje, bli hkrati "svobodni" in v vezi, vsi bi radi mel use svoje, bli popolnoma samostojni in neodvisni, noben se ni pripravljen prilagajat, sprejemat kompromise ne nc...

pogresam veze kokr jih majo nasi starsi, al pa stari starsi, k so skupi po 20 in vec let, pa se se vedno drzijo za roke, se vedno se majo radi, ne glede na probleme k so jih mel, pa jih se zmer majo...se vedno so pripravljeni en druzga gledat in marsikej pozret za voljo ljubezni k jo cutjo en do druzga.

*glede avtorice teme...ce se sprasujes ce je to to, to ponavadi pomen, da to ni to. nekak tko je blo v mojem primeru - sva bla 3,5 leta skupi, pa je fant k bi si ga vsaka punca zelela. pa men ni blo to to, neki sm pogresala, neki mi je manjkal, k sm se zacela sprasevat a je to to sploh, sm vedla da je cas, da grem stran.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 01. Sep. 2010 8:02

Ampak vedno nekaj najdeš. Jaz pri vsakem premišljujem a je to to. Kar nihče ni pravi.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 01. Sep. 2010 8:41

@zeljka

Danes živimo hiter tempo, vrednote so se spremenile, napumpani smo s tem, da smo vsi svobodni, neodvisni individumi, da si zalužimo najboljše v življenju in da lahko z trdim delom dosežemo vse itd. Poleg tega, se je v zahodnem svetu vse premaknilo za ene +10 let. In kaj je najhujše pri vsem tem - recimo jaz (pa sigurno še marsikdo drug) v tem ne vidimo problema.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 01. Sep. 2010 8:46

Kar se tiče žuranja in resne veze. Jaz se strinjam, da ni problem žurat in bit v vezi, ampak, da to uspe na dolgi rok moraš imet stvari zelo razpucane - oba partnerja.

...ker...po eni strani kle vse to pišete, čez 14 dni bomo pa brali temo v smislu "moj fant že 3 vikende zapored žura s kolegi in mi ne pošlje SMS-ja, ker se ga je preveč napil" :cry:

Če nimaš stvari res pošlihtanih boš žurala, žurala... slej ko prej ti bo pa manjkalo to, k bojo samske kolegice okol osvajale klene fante.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov