Resna veza in žuranje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 01. Avg. 2008 13:10

z zdejšnim fantom sva skupej šele dobr mesc in niti ni blo neke posebne priložnosti za žuranje, sem pa šla enkrat sama zvečer pa za 14dni na morje (tko da dejansko sva skpej bla prbližn 14 dni :) )

pred njim sem pa imela zvezo z 22 letnim fantom (jst 20) pol leta in sva šla v vsem tem času skupej žurat samo 2x, sicer pa vedno vsak zase. ker sta kroga družb v kartera zahajava čist preveč različna, da bi se lahko ujel. in men se je to zdel čist fajn, ker sva pa ostali čas, kt sva ga preživela skupej, maksimalno izkoristla za stvaari, kt sva jih rada počela, samo mdva, sama, brez kolegov. in to žuranje nikol ni bil problem, sva si zaupala in nisva bla ljubosumna. s tem fantom zdj si tazga odnosa ne predstavljam, ker je preveč ljubosumen in so že pijače s kolegi problem :? jst pa človk, kt tko rada žuram... hehe
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 01. Avg. 2008 13:13

huh ... z bivšim (on je bil 24) nisva hodila skorej nikamor tko po žurih, edino, če sva šla kam z njegovimi frendi. Jaz sm šla v enem letu in pol zevze ven sama trikrat (res premalkrat). Zdej ne jebem 5% in grem ven, ko mi paše. Zakaj bi tipi hodil, jz pa doma čakala? No go :D
Miš112
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miš112 » 01. Avg. 2008 14:00

se strinjam.. naj me zuramo in naj bodo tipi doma :P

sicer pa mama mi2 z mojim to fajn pošlihtan..bistvo je v tem, da si zaupaš.

LP miš
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 01. Avg. 2008 14:02

Midva pa več al manj skupi hodva ven...itak se mava najboljš takrat, ko sva skupi. Na drinko al pa kavo čez dan greva pa itak tud vsak s svojimi.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 01. Avg. 2008 16:56

jz ga žuram tko 1x na mesec sama, on še mnj zard šihta. drgač greva dostkrat skupi.

skupi sva pa 2 let pa 5 mesceu, stara sva pa jz 19 on pa 24.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Avg. 2008 14:22

skupaj sva skorj 5 let.
Žurat ga sicer hodva večinoma skupj, drgač je pa tut tko da gre kdaj on s svojimi kolegi pa js s svojimi.
Stara sva pa 20 let, oba.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 02. Avg. 2008 21:10

jst sm pa zdej u eni čudni situaciji.. z enim mama neki, ubistwu bl nč resnga še.. ampak po njegowih besedah sodeč ma tud kr dost resne namene..
jst pa tud wrjetn da, sam sm rekla da hočem da se use odwija počasi ker pač nočem bit zopet razočarana.. in se preweč nawezat..
uglawnem tip od mene pričakuje da bom ful manj hodila na partije kot zdj.. kr se wedn boji za mene pa to.. ampak js po drugi strani res sm rekla da nism še priprawljena usega skup pustit..
hočm še par let uno maximalno užiwat, dokler se da.. in zadne čase grem pač na use kar me wleče.. ampak on res ne šteka..
tk da sm že zarad tega u taki dilemi a pa bi se obnesla taka zweza al ne.. sm mu že powedla pa je reku da sej me ma tok rad, da bi že nekot potrpu..
sam kok bit z nekom k weš da je tist nekdo doma slabe wolje kadar ti s frendi zuni žuraš.. pa tud noče it zrawn, on je dal to use že skos.. sicr pa hodi sam še po priwatkah, tud po 3 dni zawlečejo.. tko da ni lih on tut ne tok "pridn"..
uglawnem čist bedna scena :?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 02. Avg. 2008 21:28

-kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip
same žurat ko sem sama brez njega...drugače pa vedno z njim
-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima.
skupja sva skoraj dve leti(no v jeseni bova)sva 2 leti razlike...večpa ne povem hehe
:wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Avg. 2008 21:30

Moj bivši je bil 6 let starej od mene + straight edge in me je to pač na njemu ful motil, sam ne spet tok d ne bi šlo. Vedno sm si želela, da bi skupi enkrat noro zadensala nekje, pa se ni potrudu... medtem ko sm jst šla 1x na njegov koncert, k je bil screamo al neki :D no ja, pač sva bla drgačna, totaln kontrast. haha enkrat sva clo uizi zaplesala, k sva mela nek preblisk. to je blo lepo ja =)
Tko da nvem, mene je to pač motil, ampak zveza je tekla in ni zrd tega razpadla. Ponavad je blo še ql k sm jst pač pijana prhajala pa sm mela enga treznega, k me je lahko pelu, karkol. Se sliš izkoriščevalsko sam ja :D Ampak ni pa znal skrivat tega, da ga je zlo motila trava, glede pijače me je pa še opogumlju. Tko da ne gledat zdej tega kot en problem, pa itak ko si v zvezi pa če maš rada fanta, boš dostkrat raj z njem k pa na partyjih. Tko da boš nakonc itak mela zmerno mero vsega če znaš.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 02. Avg. 2008 22:04

to maš praw, po eni strani bi mela nekoga, da se mau umirim tud pa to.. sam on je isti pač, sam da on mal bl na easy pa z manjšim krogom ljudi..
sam me mori pač da je ljubosumn pol na use pa to :) ahh bo že, kot sm rekla počasi pa bo use kul ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 02. Avg. 2008 22:18

mi2 z mojim imava tako rečeno "dogovor", če se temu lahko tako reče. kadar gre on feštat grem tudi jaz in obratno, to obema ustreza... kolikokrat se to zgodi je težko reči, ker včasih je to 1-2 na mesec, včasih pa večkrat. tako, da tega ne bi definirala.
jaz sem stara 20 let, on je star 22, skupaj sva pa skoraj 5 let (oktobra bo :) ).
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Avg. 2008 17:39

Jz ne vem zakaj človek v resni zvezi ne bi mogu žurat
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 18:10

Pu
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 05. Avg. 2008 18:15

keri napisal/-a:-kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip

Žurava bolj ali manj skupaj, ker se jaz zelo dobro razumem z njegovo družbo in avtomatsko padem v vse načrte. Pa tudi obema paše žurati eden z drugim in greva velikokrat tudi sama. Greva pa tudi včasih vsak posebej, ponavadi na isti večer. :)

keri napisal/-a:-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima.

Skupaj sva dobro leto, stara sem 23 on pa 25 let.
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 05. Avg. 2008 23:18

Dejstvo je, da žuranje s prijateljicami ne bo nikoli isto, kot je žuranje s partnerjem, ampak po drugi strani pa, če je recimo žur v neki diskoteki, kjer se noro pleše.. kaj je lepšega, kot plesati s svojim partnerjem. Poznaš njegove gibe, veš kdaj te bo pohodil in kdaj ti njega,....

In tudi '' napiti '' se je prav fajn skupaj, da se potem lahko drug dan smejiš.

Seveda pa popolnomo podpiram tako moške kot tudi ženske večere. Prijateljev se pač ne sme '' zanemarjati ''.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov