Resna veza in žuranje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*ka!a* napisal/-a:Tkole je ... Mogoče sem čudna/drugačna, ampak žurat ne hodm, nisem hodila pred zvezo, niti zdej... če gremo že vn, gremo v bližnji lokal na pjačko in to je večalimanj vse. Torej, ne hodva žurat, ker nimava potrebe po tem in nikoli mu nisem prepovedala, da bi hodil ven.. Če bi hotel iti, naj gre, naj se zabava, me to ne moti, vendar ne hodi, žural je v času faksa .
Skupaj sva skoraj 3 leta ( 2,10 let ), moj fant je str 24, jest pa 18.
Evo, pri nama je čisto isto! Včasih še mi sicer zapaše kam it, ampak čedalje manj (pa ne zaradi zveze, nikakor zaradi tega), razen na izi žuranja (še boljše je, če greva skupaj mal ven). Glede starosti sva pa podobno kot vidva. Jaz sem 18, on pa 23.
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
keri napisal/-a:Punce, tiste ki ste v resnih vezah in tiste, ki ste bile v njih - me zanima nekaj:
-kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip
-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima.
Sem firbčna, a?
hehe midva sma z mojim skup 2 leti in v teh dveh letih sma bla skupaj veni mogoče kakih 3,4 krat.. jaz grem rajši sama ven s kolegicami kot z njim, on pa kontra s kolegi mama zmenjeno da ne hodima skupaj ven, ponavadi pa grema ven oba 2x na mesec,ampak jaz grem ven na ptuj, on pa v radlje kr je iz tistih krajev jaz pa sem iz okolice ptuja.. oba sma stara 18 let
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
g00fy_qa napisal/-a:Kje ste, žurerke?
Jaz sem v trenutni zvezi 8 mesecev, pred tem sem bila v drugi skoraj tri leta. Tisto so bila najbolj žurerska leta mojih prijateljic, jaz pa sem šla z njimi ven mogoče 1x na dva meseca. Po končani zvezi sem ugotovila, kako napačno sem ravnala in da bi morala takrat delati to, kar sem JAZ hotela. Ta stavek je na kožo pisan moji prijatelci - al kaj pač češ, se bo že 1x z glavo v zid zaletavala (stara pa je tudi 18).
Zato sedaj žuram skoraj vedno ko mi zapaše, tako rekoč vsak vikend gremo plesat, med tednom na kakšno pijačo ali dve, v kopališče... Prijatelje usklajujem s fantom; sicer ne 50:50, a skušam biti pravična do obeh strani in predvsem do svojih želja.
S fantom greva večkrat ven, vendar večinoma nikoli na žure, saj on posluša povsem drugačno glasbo od mene in tudi pleše ne rad. Jaz pa grem na zabavo predvsem zato, da se naplešem, družim z ljudmi, spoznavam nove. Zame žur ne vključuje partnerske intime, ki pa je prisotna vedno, ko je partner poleg mene. Jaz v žur nujno vključujem čas za mene, ko se me nihče ne dotika.
Se zelo strinjam s tabo (saj sem v isti situaciji kot ti) v večini skoraj vse... ali z zadjim stavkom pa si me trofila - tudi jas mislim tako.
Stara pa sem 19, pa mam tipa nekje 4 - 5 mescev.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kar pogosto. žurat recimo 2krat na mesec, vmes so še kaka večerna druženja pri frendih. žurava bolj ali manj skupaj. na začetku zveze sva res vse povsod hodla skupaj, zdej sva se že malo navadla, da sva lahko tudi malček drug brez drugega in greva tudi kdaj vsak zase zvečer ven. ampak ne prav žurat, bolj na kako pivo, dve, tri. itak imava skupno družbo, enak okus za glasbo, tako da to sploh ni problem.
drinke s frendicami seveda opravljam sama, prav tako on svoja moška druženja, ampak to ni ravno žur.
tudi v srednji šoli smo bili bolj ali manj mešana družba, tako je tudi zdaj. zdej smo od tiste družbe ostale bolj ali manj samo še ženske, ki pa smo svoje tipe pretkano spoznale med sabo, da se zdej super razumejo in smo vesela pisana druščina
meni je fajn hodit ven s tipom. itak vsak po svoje malček mingla, ampak mi je vseeno kul ta občutek da je nekje okoli mene, da ne bom šla sama boga domov (posebno če kaj spijem se pol ful smilim sama sebi in se mi zdi pot domov celo romanje, če ne že križev pot)
-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima
dobre 2 leti. oba sva stara 26.
kar pogosto. žurat recimo 2krat na mesec, vmes so še kaka večerna druženja pri frendih. žurava bolj ali manj skupaj. na začetku zveze sva res vse povsod hodla skupaj, zdej sva se že malo navadla, da sva lahko tudi malček drug brez drugega in greva tudi kdaj vsak zase zvečer ven. ampak ne prav žurat, bolj na kako pivo, dve, tri. itak imava skupno družbo, enak okus za glasbo, tako da to sploh ni problem.
drinke s frendicami seveda opravljam sama, prav tako on svoja moška druženja, ampak to ni ravno žur.
tudi v srednji šoli smo bili bolj ali manj mešana družba, tako je tudi zdaj. zdej smo od tiste družbe ostale bolj ali manj samo še ženske, ki pa smo svoje tipe pretkano spoznale med sabo, da se zdej super razumejo in smo vesela pisana druščina
meni je fajn hodit ven s tipom. itak vsak po svoje malček mingla, ampak mi je vseeno kul ta občutek da je nekje okoli mene, da ne bom šla sama boga domov (posebno če kaj spijem se pol ful smilim sama sebi in se mi zdi pot domov celo romanje, če ne že križev pot)
dobre 2 leti. oba sva stara 26.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
jaz grem s kolegi nekje 1x na teden, al je to petek al sobota, vseeno. zna se zgodit, da kaki vikend spustim, ampak redko, zdaj ko sem spet v zagonu
on pa ne hodi več, sploh. al pa res redko, da govorimo že o x krat na leto.
leto pa pol, on 23, jaz 20.
zdaj pa še to mene zanima, če še katera raje vidi, da gre sama ven in ne s fantom? tak se počutim nesramno, ko to govorim, samo če pa res. ker se mi zdi, da so pol kolegi tudi bolj sproščeni, če sem sama z njimi, pač govorijo kakšne bolj predrzne stvari ali pa me objemajo, se dotikajo, itd., če pa je fant zraven pa valda, da tega ni.
jaz grem s kolegi nekje 1x na teden, al je to petek al sobota, vseeno. zna se zgodit, da kaki vikend spustim, ampak redko, zdaj ko sem spet v zagonu
on pa ne hodi več, sploh. al pa res redko, da govorimo že o x krat na leto.
leto pa pol, on 23, jaz 20.
zdaj pa še to mene zanima, če še katera raje vidi, da gre sama ven in ne s fantom? tak se počutim nesramno, ko to govorim, samo če pa res. ker se mi zdi, da so pol kolegi tudi bolj sproščeni, če sem sama z njimi, pač govorijo kakšne bolj predrzne stvari ali pa me objemajo, se dotikajo, itd., če pa je fant zraven pa valda, da tega ni.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
ma ponavadi gremo skupaj, na pa lih vedno. zdej nevem kaj se prav steje za zur. dosti krat hengamo s kolegi, al gremo na koncerte ne gremo pa vec tolko v tipo kms.
cca 3 leta.
mene zanima, če še katera raje vidi, da gre sama ven in ne s fantom?
jst grem raje z njim, ker mi ni vsec da me ostali folk objema. oz grem raje s folkom ki vem da mi ne misli tezit.
ma ponavadi gremo skupaj, na pa lih vedno. zdej nevem kaj se prav steje za zur. dosti krat hengamo s kolegi, al gremo na koncerte ne gremo pa vec tolko v tipo kms.
cca 3 leta.
mene zanima, če še katera raje vidi, da gre sama ven in ne s fantom?
jst grem raje z njim, ker mi ni vsec da me ostali folk objema. oz grem raje s folkom ki vem da mi ne misli tezit.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
sama grem s kolegicami žurat včasih 1x na mesec, včasih 4x na mesec, včasih manj včasih več. kakor je na voljo čas in kakor se lahko uskladimo, isto to počne fant
supaj sva leto in pol, stara sva 23 in 26 let
ja, velikokrat greva skupej s fantom vn. ali grem z njim in njegovimi frendi, ali gre on z mano in mojimi frendi, ali pa gremo vsi skupej. pa morm rečt da mi včasih ful sede da greva skup ven, včasih mi pa valda bol paše met večer zase s svojimi best frendicami ga ne moti če grem sama ven, in tut mene ne moti če gre on sam ven, tko da nobenih problemov
sama grem s kolegicami žurat včasih 1x na mesec, včasih 4x na mesec, včasih manj včasih več. kakor je na voljo čas in kakor se lahko uskladimo, isto to počne fant
supaj sva leto in pol, stara sva 23 in 26 let
ja, velikokrat greva skupej s fantom vn. ali grem z njim in njegovimi frendi, ali gre on z mano in mojimi frendi, ali pa gremo vsi skupej. pa morm rečt da mi včasih ful sede da greva skup ven, včasih mi pa valda bol paše met večer zase s svojimi best frendicami ga ne moti če grem sama ven, in tut mene ne moti če gre on sam ven, tko da nobenih problemov
You make me smile, please stay for a while
- Candy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
Nimam tipa in vem da sem stara komaj 16 let ampak moram povedati svoje mnenje.
Zakaj bi morala fant in punca hodit usak posebej na žur? Mislim saj je ok če gresta posebej npr. na kakšen rd kjer fant/punca nepozna slavljenca, ali se mu/ji neda iti, in podobni primeri. Ali pa da sta stara pod dvajset.
Ampak če hodista ali se ju ne jemlje kot celoto?
*moje mnenje*
Zakaj bi morala fant in punca hodit usak posebej na žur? Mislim saj je ok če gresta posebej npr. na kakšen rd kjer fant/punca nepozna slavljenca, ali se mu/ji neda iti, in podobni primeri. Ali pa da sta stara pod dvajset.
Ampak če hodista ali se ju ne jemlje kot celoto?
*moje mnenje*
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
kot celoto?
ja kakor kdo. eni so potem res kot rit in srajca in se je nemogoče zmenit z enim, brez da bi še drugi zraven prisvetil. ali pa ne moreš enemu nič povedat brez da bi ta ne povedal še drugemu.
za moje pojme precej nadležno. jaz tega res ne maram. sem samostojna oseba in imam rada oboje, tako skupne kot samostojne izhode.
ja kakor kdo. eni so potem res kot rit in srajca in se je nemogoče zmenit z enim, brez da bi še drugi zraven prisvetil. ali pa ne moreš enemu nič povedat brez da bi ta ne povedal še drugemu.
za moje pojme precej nadležno. jaz tega res ne maram. sem samostojna oseba in imam rada oboje, tako skupne kot samostojne izhode.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
ja, lih to bi se spodoblo. za na random žure pa itak potem sede da greš kdaj posebej. se mi zdi da je to ful srednješolsko mišljenje - če imaš fanta/punco, moraš nujno povsod it z njo/njim. se spomnim srednje šole in kolegice, ki je nikoli nismo mogl dobit same. zmer je bil še njen tip zravn. na žuru, na kavi, na kosilu, povsod!
You make me smile, please stay for a while
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne vem,mi se družimo skupno. fantje in punce. z izjemo dekliških fantovskih večerov, kjer gre navadno za druženje doma in ne haranje po mestu.
če smo pa skupaj na zurih, itak babe malo bolj skupaj tičimo, tipi enako. i glih dav parih sedimo za mizo in se pogovarjamo samo v paru ali z levim in desnim sosedom.
če smo pa skupaj na zurih, itak babe malo bolj skupaj tičimo, tipi enako. i glih dav parih sedimo za mizo in se pogovarjamo samo v paru ali z levim in desnim sosedom.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ne hodiva žurat, ne jaz, ne on, ne skupaj ... kakorkoli. Mislim, da sva to enostavno prerasla. Oziroma ... se naveličala tega. Da greva ven pomeni koncert, kavo, pivo, piknik, družabni večer. Odvisno od priložnosti greva skupaj ali vsak zase, gotovo pa jaz ne hodim z njim na kave z njegovimi kolegi in tudi on ne hodi z mano, kadar grem jaz na kavo s svojimi. Se pa vsi poznamo in se včasih družimo skupaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov