Resna veza in žuranje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 30. Jul. 2008 11:47

jst sem bila pred to zvezo skor vsak vikend po žurkah čez teden ne ker pač imam resno službo,zdj sva z mojim par 5 mescov in po večini greva skupaj ven je pa tudi dan ko si on želi bit samo s svojimi pajdaši :D ...zaenkrat ni problema glede tega,tako se še jst dobim s svojimi kolegicami in sva oba zadovoljna :) ..si pa prej poveva želje in jih uskladiva..stara sva pa 23 in on 30
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 30. Jul. 2008 11:53

Midva sva skupaj skoraj dve leti in prav žurat hodva skupaj, drugače pa vsak s svojimi kolegi včasih na pijačo. Zdaj mi je fajn ker sta se moj in prijateljičin fant ful ujela in gremo skupaj kam, sam ravno žurat ne ful, bolj na kakšen izlet.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 30. Jul. 2008 16:38

js sem mnenja, da zarad vezanosti ne smeš pozabit na sebe... če si prej hodu vn pa žural to ne pomeni, da pol ko si v resni zvezi ne smeš/ne moreš... vseeno rabiš prijatelje, pa da se znoriš brez partnerja (seveda ne počneš vsega kar si počel, ko si bil še samski, ampak nedolžen flirt vsake toliko časa tudi ne škodi)... resna zveze ne bi smela bit neko omejevanje, pa odpovedovanje stvarem, ki ti velik pomenijo... tut če je to občasno žuranje samo s kolegi... če se maš rad, pa maš rad osebo s kero si v zvezi, pa če obstaja medsebojno zaupanje js ne vidim problemov...
js se temu, ko bom v nekem normalnem razmerju, ne mislim odpovedat... prav tako nimam nobenga namena tega zahtevat od fanta...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 30. Jul. 2008 19:19

Js nikoli nisem mela potrebe po žuranju.. Sicer odvisno je sploh kako sploh pojmujete to žuranje? Ker js se rada družim s frendi in frendicami in temu se ne mislim odpovedati, ker je preprosto nemogoče.. Nisem pa tisti tip človeka, ki bi cele noči žurala v diskotekah, bila pijana al karkoli.. To se tudi mojemu fantu ne bi zdelo primerno in verjetno bi ga zelo motilo.. Tudi on tega ne počne.. Gre samo s svojim društvom ven.. Skupaj žurat pa še nikoli nisva šla ven, vsak le s svojimi frendi.. Premalokrat se vidiva :(
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 30. Jul. 2008 23:45

-kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip

Kadar koli se mi zazdi (pa ni zdaj to vsaki vikend, ampak pač občasno). Isto on, pa nima noben nič proti. Poznam jaz njegovo družbo, on pa mojo tak da ni problema (včasih ga pa itak skupaj žuramo).

-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima

Dobra 4 leta. Jaz 20 on pa 22 :)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Jul. 2008 0:52

-kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip

Glede na to da imava skupno družbo, hodiva žurat skupaj.Imam sicer sama nekej kolegic ki ne spadajo pod skupno družbo, pa sodelavke pa tko, ampak z njimi ne hodimo žurat.smo vse malo preveč različne glede tematike lokalov in glasbe, tako da se ne ujamemo.Ujamemo se le na kakšnih doooolgih kavah in poznih pijačkah v nevtralnih lokalih.To je pa tudi vse.
sicer sem se pa pred resno zvezo nažurala do mrtvega, za dvjst let naprej, si res dala duška na žurerskem področju,obiskala od raznih festivalov (veliki partiji, soča reggie riversplash, metal camp,...) ki sploh niso bili v mojem žaru, se napila alkohola, nalupčkala z random fanti ali pač z že poznanimi, se nasmejala, nadelala pi*darij...Tko da mam za enkrat in za kar nekej časa dosti tega. :) Tud preglasna muska mi gre ubistvu že kar mal na živce, če ga mal nimam "pod kapo".

-koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima.

3,5 let sva skupej, jaz sem stara 22, on 23.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 31. Jul. 2008 7:56

Js sm se nažurala pred zvezo, zdej mi pa odgovarja mal bolj umirjen lajf. Diskotek ne maram preveč..grem rajš s kolegicami na kkšne pijačke,al se pa dobimo pr keri doma,pa mamo kao "filmski večer" al pa kej tazga. Moj tut ne hod velik ven..gre s frendi na pijačke, na kšne fuzbal tekme, drugo pa ne... če si pomoje odvečno energijo že dal ven, ti s fantom bolj ustrezajo kšne šetnjice zvečer, parkci, večerje itd :)
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 31. Jul. 2008 8:23

Jaz sem se tudi pred zvezo kar precej nažurirala-vsak vikend žurke,pjača non stop,......
pri bivšem sva žurala skupaj,ker sva imela skupne frende.ravno zaradi tega njegovega obnašanja na žurih in določenih zadev ki jih je tam delal,sva nehala.
s sedanjim skupaj žurava bolj poredko, ker sva rajši v družbi drug drugega (ker se ne vidiva velikokrat).včasih gremo skupaj ven z njegovimi frendi in se mamo noro fajn... drugače pa greva tudi sama s svojimi frendi včasih ven. Jaz ponavadi v lokal na dolge kavice s svojimi frendi,on pa na kakšno pivo s svojimi.
skupaj sva leto in pol. jaz jih imam 18,on pa 21.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Jul. 2008 15:24

kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip
Js ne grem žurat skoraj nikoli, ker se mi ne da. :D Če že kam grem, je to ponavadi kino s prijateljicami al pa kakšna pijačka. Fant tut ni ne vem kakšn strasten žurer, včasih gre na pijačo s kolegi.

koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima
Skupaj sva 2 leti in 1 mesec, js sem stara 19, on pa 20. :P
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 31. Jul. 2008 23:19

Midva tudi največkrat žurava skupaj, če se pa babe kdaj same zmenimo za kakšen tak večer, je pa tud super. On se pa tud ne brani kakšnega večera s kolegi. Skratka - nimava nekih posebnih omejitev glede tega, ker včasih res prov paše, da greš sam ven... Skup sva pa 3,5 leta. On je star 26, jst pa 24.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 01. Avg. 2008 5:36

Jaz sem se tudi dosti nažurala pred zvezo, tako da mi tudi ne pašejo kakšne hardcore variante žuranja (beri: alkohol, diskoteke, ponočevanje do zjutraj pa potem še kakšen after,...). No včasih mi še zapaše, samo je bolj težko izvedljivo, ker so kolegice tudi v resnih zvezah in jih je težko skupaj spravit za kakšen žur. Drugače pa se vidimo zelo veliko (skoraj vsak dan), kakšen kino, kavica (obvezno :P ), zvečer na kakšni pjači,... Ponavadi so tudi naši tipi zraven pa moram priznati, da bi mi večkrat pasalo, da smo same. Saj ne, da se ne bi razumeli ali pa kaj takšnega (moj je rekel, da ve čisto preveč stvari o mojih kolegicah kot bi si jih želel :lol: ), samo včasih pa paše tudi tipe poopravljati :wink:

Drugače on gre tudi s kolegi ven, sicer manjkrat kot jaz, enkrat na teden pa kar, včasih grem pa tudi jaz z njim. Me ne moti, edino takrat, ko me kliče popoldne pa reče da gre zvečer s kolegi ven,... Rada imam, da mi pove vsaj en dan prej, da jaz ne delam planov, da bom z njim (ker se drugače vidiva vsak dan). Skupaj sva pa malo manj kot eno leto, stara sem 20, on pa 26.
Uporabniški avatar
Ania*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ania* » 01. Avg. 2008 7:37

Hm.. Ko sva začela, sem bla vsak vikend zunaj.. On pa tudi.. Enkrat je šou s kolegi, jst s kolegicim in potem skupaj.. Zdaj pa že kar neki časa ne greva ven.. Edino pijačka v petek in soboto zvečer pa domov spat.. Ne da se nama več..

Starost ? Jaz 18, on 19.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Avg. 2008 12:20

kako pogosto ga hodite žurat same in kako pogosto počne to vaš tip

Žuram zelo mal, ker niti ni priložnosti.. torej žur recimo enkrat na 3 mesece.. približno.. drugač hodim recimo bolj na kakšne večerne drinkice, kakšne piknike v naravi (redko se poslužujemo alkohola, pirček, dva.. to je vse) to pa kar pogosto.. moj fant.. ne hodi žurat, ne gre niti z mano (razen ob redkih priložnostih), niti sam.. ma ene par hobijev, katerih se udeležuje 2× do 3× tedenjsko.. pa gre kkšn popoldan, ali večer na kavico, pa še to samo z posebnimi osebki, ker nerad leta po gostilnah, niti ne pije..

koliko časa sta skupaj, pa še vaša oziroma od tipa starost me zanima
skupaj sva pa leto in pol, moja starost se nahaja v avatarju, on pa je star 25 let..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 01. Avg. 2008 12:26

preden sem bla z mojim sem bila vsak petek zunaj, smo šli mal plesat pa tko, ne uno da bi bla pa kr vsakič z enim drugim. tega v bistvu nikol nism prakticirala, ker nism taka oseba in mislm da tud nikol ne bom.

zdj k sm pa z mojim mi pa ful ne sede več tok vn hodt, redko da grem tko kot včasih, če grem, grem skupaj s fantom pa s kolegi(cami)... :roll: moj fant pa še vedno hodi vn tko kot prej s kolegi, pa žurat pa tko tud ko mene ni zravn :D ampak me sploh ne moti :)
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 01. Avg. 2008 13:04

midva sma na začetku najine zveze hodla ven skoraj vsak vikend, večinoma skupaj včasih tudi vsak zase... potem pa so nama zaprli diskoteko v bližini v katero smo večinoma zahajali in najini izhodi so postajali bolj redki. pa tudi ne da se nama več tolk. zdaj grema raje na kake pijače z prijatelji, skupaj ali vsak za sebe, kak nama paše.
skupaj sma več kot 5 let in pol, stara 23 in 24.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov