Resna kriza s staro mamo mojega fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Feb. 2013 18:18

Očitno rabi nasvete v smislu kje naj trenira med dvema ognjema, da se bo znala izogniti letečim predmetom.
The world is as you are.
anix3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a anix3 » 18. Feb. 2013 18:20

Zadnjič spremenil anix3, dne 18. Feb. 2013 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 18. Feb. 2013 18:20

Da ni bil tale meteor v Rusiji cevelj njene babice, ki je prisel nazaj v atmosfero.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 18. Feb. 2013 18:22

anix3 napisal/-a:Če me bo sedaj imel kdo za malo noro tudi prav..ampak povem tako kot je...nebom se odrekla tolikim izkušnjam in tako vredu fantu zaradi ene babice niti slučajno!
sicer pa ona poveljuje tako da že celo življenje krade živce ljudem, iz hiše je ne moremo vreči saj je po zakonu ko je bilo prepisano posestvo dobila pravico živeti v hiši s souporabo prostorov do konca življenja, če ne bi bilo za vsem tem takšne odgovornosti bi bila že zdavnaj na svoje ali pri meni.
Razlog, da tudi jaz se sprašujem to..kadarkoli sem poskušala izvedeti je bil odgovor samo 'ni važno'!
Obračam se na forum, res zato ker bi rada izvedela kakšne izkušnje ali pa nasvete, menda za to je tukaj forum?!

Ja kaj si pa drugega dobila kot nasvete? Vsak ti je napisal kar si misli in kako bi na tvojem mestu postopal. Problem je le v tem, da očitno nisi dobila odgovora kakršnega bi si želela (ne vem kaj bi naj to bilo, a sigurno vključuje obstoj zveze) in zato moraš odreagirati tako nezrelo? Nisem se naslajala nad tvojo nesrečo in nad tem, da si končala na antidepresivih, čeprav mi slednje ni logično, glede na to, da s to babico ne živiš skupaj in te je že nekdo z dovolj distancirane točke spravil s tira do te mere. Samo svoje mnenje sem povedala in predlagala kaj bi naredila sama na tvojem mestu.

Pa na koncu si vse skupaj napisala tako, da boš kmalu začela še opravičevati dejanja babice in govoriti "taka pač je, to moram sprejeti v paketu s fantom, če ne želim razhoda". Če se ne motim, pa si temo odprla z drugim namenom, ali ne?

Well, I`m done here. Srečno razreši situacijo, če boš želela spremembe ali pa boš še dalje na antidepresivih in poslušala zmerjanje babice, ki sploh ni tvoja.

emanuela, iz opisanega sodeč se s to babico ne da shajati v nobenem primeru, ker je sama napisala, da je bila prijazna z njo in ni dosegla niti mirovnega stanja, da bi vsaj za silo shajale, če že ne moreta biti prijazni druga z drugo. What else she can do? Tukaj je njen fant na vrsti, da stopi na oder.

EDIT: in če mi gre kaj na živce, so to avtorji tem, ki vprašajo za nasvet, ko ne dobijo želenega, pa zbrišejo vse poste in se iz teme sploh ne da razbrati kaj je bil namen teme. Wtf? A psihiatru tudi rečeš naj izbriše vsa dokazila o jemanju medikamentov in vse zapiske v zvezi s tvojimi problemi? Ne razumem tega, res ne, ker itak gre za anonimnost, poleg tega tudi če ne bi šlo - a ne stojite za tem kar poveste/napišete??
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Feb. 2013 18:43

Ma takim čevelj ali dva okrog betice ne škodita. :mad:
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov