Res prijateljica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
ne ne to niso bili tisti smsi vsake 5 min..pač nevem sem ji napisala kaj se mi je zgodil kej al pa tko pa kr nič al pa šele pol odpisala ko je šel...vem sama da to ni prava frendica...ampak meni je tako težko jo skenslat..čeprov vem da me ni vredna ... obnaša se do mene glih tko kot da ji nisem nič zakaj mi pol govori da me ma rada pa da ji velik pomenim.. ko ji rečem če ji ni kul biti z mano je pa užaljena!??? mislim ka pa naj še nardim razen kensl...
Nič ni nemogoče....
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Absolutno te ni vredna oz. si te ne želi imet za prijatlco zato jo skenslaj čeprav bo verjetno težko. Enostavno nehaj se ji oglašat pa te bo mogoče tud začela pogrešat. Očitno ma dovol drugih prijateljic al pa je rada sama in tebe noče met ob sebi.
Najbolje in najlažje zate bo seveda, če si najdeš kako drugo prijateljico zato kr v lov. Probaj kr na random kontaktirat znanke, al pa probaj poiskat čist novo prijateljico preko kakih portalov al pa kakih skupnih interesov. Je lažje kot si misliš.
Najbolje in najlažje zate bo seveda, če si najdeš kako drugo prijateljico zato kr v lov. Probaj kr na random kontaktirat znanke, al pa probaj poiskat čist novo prijateljico preko kakih portalov al pa kakih skupnih interesov. Je lažje kot si misliš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
ah veš če jo bom nehala klicati dvomim da bo sploh opazila , ali pa bo samo enkrat čez čas vprašala če je kaj narobe. Jaz sem mislila se z njo še pogovorit ampak pomojem ne bom ker res nimam več energije za njo. Še tole kar me je zdaj razjezilo spet... imela je neko kolegico sta se vmes nehale družit in seveda je ta moja kolegica čez njo res ogromno pljuvala itd.. no danes mi flegma napiše da se že spet tri mesce družijo. Kaj naj si mislim res ne vem več? Jaz bom počas sprejela da me ni res vredna in da je to samo neka glumica ki laufam jaz za njo njej je pa dobesedno vseeno kaj pa kako je z mano. Glede tega da me ne mara v svoji družbi sem ji to že rekla naj mi pove če jo motim , je vse zanikala. Je pa res da sem tako spet jezna nanjo da bi ji vse kar si mislim zmetala v obraz potem pa zaključim njeno zgodbo. Vsi so mi govorili že dolgo nazaj naj jo pustim (dost folka se z nje norca dela) ampak sem jim rekla da men je pač kul in sem jo vedno branila. Zdej mam pa d**k
Nič ni nemogoče....
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Če jo direkt vprašaš, če jo moti tvoja družba, bo itak vse zanikala, to res ne moreš pričakovat, da bo kr potrdila. To, da jo moti, ti itak kaže nebesedno.
Dobrota je sirota pravijo. Ti si bla dobra do nje, mogoče tud, ker se ti je smilila in si se ob tem tud zato dobro počutla ampak nekateri ljudje si pač ne zaslužijo dobrote. Move on.
Dobrota je sirota pravijo. Ti si bla dobra do nje, mogoče tud, ker se ti je smilila in si se ob tem tud zato dobro počutla ampak nekateri ljudje si pač ne zaslužijo dobrote. Move on.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov