Rebound zveza na daljavo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Maj. 2011 8:08

CaliLove* napisal/-a:Mnoge pa seveda tudi propadejo, ce oba nista za tako zvezo.
Oz. če je nekdo pač samo rabil prit v državo. :D
..ne, sej ne vem kako je res s tem, verjetno je večji nadzor nad takimi "pari"? :gruebel:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Maj. 2011 16:40

Džeki napisal/-a:
incognito napisal/-a: Glede na to, da je moj fant kar 4000 km stran na otoku sredi Atlantika

Ja, to je pa sigurno zelo resna zveza. :D

ja ti otoški fantje so pa itak zgodba zase... :D :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Maj. 2011 19:29

purple_rain napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:Mnoge pa seveda tudi propadejo, ce oba nista za tako zvezo.
Oz. če je nekdo pač samo rabil prit v državo. :D
..ne, sej ne vem kako je res s tem, verjetno je večji nadzor nad takimi "pari"? :gruebel:

To sem mislila na splosno za zveze na daljavo, ne samo za ZDA. Drugace pa je nadzor velik in ce zveza ni prava, mas zelo malo moznosti, da ti uspe pretentat sistem. Najprej imas razgovor za vizo, nato v ZDA za green card, nato cez 2 leti spet, da ti obnovijo green card, in na vseh teh razgovorih moras predloziti dolocene dokaze o tem, da je zveza prava (ki jih tisti pari, ki ne zivijo skupaj, nimajo). Lazje je prit v ZDA ilegalno, kot pa prek poroke z drzavljanom.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Maj. 2011 21:46

CaliLove* napisal/-a:Zakaj pa ne? Vsak ima svojo definicijo resne zveze in ni nujno, da je tvoja enaka njeni. Zate pa se za koga je verjetno pogoj, da se vidita najmanj x-krat na teden in sta oddaljena najvec yy kilometrov, da sta lahko v resni zvezi, drugi smo pa malo bolj potrpezljivi in nam razdalja ne predstavlja ovire, da se z nekom lahko mocno povezemo in imamo uspesno zvezo.

Kako dobro sploh poznaš nekoga, ki je na tisoče km stran in ga tu pa tam vidiš?

Meni to niso zveze, to je igračkanje. Sem vesel zate in za tvojega, ampak po mojem mnenju sta vidva v resni zvezi od takrat, ko skupaj živita.

Eno je tu pa tam sestajati se, drugo je ljubimkati, tretje je deliti življenje in bivati v skupnem gospodinjstvu. Ni naključje da gre marsikateri par narazen kmalu za tem, ko se preselita v skupno stanovanje.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 31. Maj. 2011 3:24

Po tvoje se torej resna zveza zacne takrat, ko par zacne ziveti skupaj? Res da si vsak pod resno zvezo predstavlja nekaj drugega, ampak dvomim, da bi se vecina v tem strinjala s tabo. Poznam kar nekaj parov (v Sloveniji), ki pred poroko niso ziveli skupaj, po poroki pa so se preselili skupaj. Do poroke toraj niso bili resni?

Zame je resna zveza takrat, ko sta oba zvesta drug drugemu, ko oba jasno vesta, kaj lahko drug od drugega pricakujeta in ta pricakovanja vkljucujejo skupno prihodnost, ne glede na to, koliko casa lahko prezivita skupaj. Torej resna zveza se zacne takrat, ko se konca igrackanje.

Ja res je, da partnerja resnicno spoznas sele, ko zacnes ziveti z njim, ampak to ne pomeni nujno, da pred zivljenjem v skupnem gospodinjstvu z njim nisi bil resen v namenih z njim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov