Razvajena kokoška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Mene pa zdele razjedajo dvomi o tem kje je meja da je ženska razvajena? Kako to jamlete ve?
danes me je kolega popolnoma napadel da nej bom tih dokler zivim doma in na stroske staršev, čes da sm ena navadna razvajena kura k jo zanima samo kako lepo bo oblecena in kam bo sla na pocitnice...
jez sm pa ustala odprtih ust mislm halooo... a razvajena sm zato kr imam redno sluzbo in sluzim svoj denar ki ga zapravm kokr mi sede, ker dam tudi nekaj doma za stroske, ker uporablam očetov avto,....., valda da me tudi v tem času k se bliža poletje z polno paro zanima tudi kam bom sla na zasluzn dopust!!
meni se zdi to popolnoma normalno! kako nato gledate ve
danes me je kolega popolnoma napadel da nej bom tih dokler zivim doma in na stroske staršev, čes da sm ena navadna razvajena kura k jo zanima samo kako lepo bo oblecena in kam bo sla na pocitnice...
jez sm pa ustala odprtih ust mislm halooo... a razvajena sm zato kr imam redno sluzbo in sluzim svoj denar ki ga zapravm kokr mi sede, ker dam tudi nekaj doma za stroske, ker uporablam očetov avto,....., valda da me tudi v tem času k se bliža poletje z polno paro zanima tudi kam bom sla na zasluzn dopust!!
meni se zdi to popolnoma normalno! kako nato gledate ve
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
mogoč pa je kolega ko ti je ti reko le ljubosumen na vse kar se ti dogaja...
men se zdi normalno da daš neki od plače staršem- ostalo pa porabiš zase, saj tudi zase delaš...
men ni v tem res nič razvajenega! razvajena bi bla če bi ti oče kupo avto in ti plačo počitnice...
men se zdi normalno da daš neki od plače staršem- ostalo pa porabiš zase, saj tudi zase delaš...
men ni v tem res nič razvajenega! razvajena bi bla če bi ti oče kupo avto in ti plačo počitnice...
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
- Gost
Jaz sem razvajena. Do sedaj mi je vse, kar sem si zaželela ali zamislila šlo od rok. Če mi ne gre, sem užaljena, jezna ali žalostna. Ljubim stvari, ki so vedno in povsod urejene po moje.
Kokoš pa nisem
Kokoš pa nisem
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Proklete razvajene kokoši. Vse bi vas poslal v kakšen kamnolom v Sibirijo, da dobite malo karakterja.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
kinna napisal/-a:razvajena bi bla če bi ti oče kupo avto
men je tut oče kupu auto, pa sm daleč od razvajenosti. je tako, da mamo pri hiši 3 aute, k ga usak rabi.jz ga rabim za v šolo, pa drug let za u lj, k se bom vozila in ne bom za bus dajala, pa zdj se je pokazala ena ful ugodna ponudba za ta autič in je pač ga mi kupu. zavarovanje sm pa sama plačala, oz ga še odplačujem no, k trenutno sm dnarless.
drugače pa jst niti omenila nism nkol da bi rada avto, kr vem da je z njim sam strošk in bi blo bolš k bi ga šele po končanem faxu kupla, in me je fotr presenetu k mi je prnesu kluč za 8. marec in reku: lej mami sm kupu rožco, teb dam pa ta kluč. men pa nč jasn.
-
nikaragua - Kofetarica
stem se tut jez strinjam in sm dejansko zacela razmislat da so ljudje lubosumni ker vidijo samo kako imajo starši denar (brez da pomislijo da ga je bilo treba zasluzit) in pac stvari, ki jih imamo hčerke (pač otroci). vsaj jez se ob takih izjavah pocutm zlo uzaljena kajti nikoli noben nevid da sm se tut jez mogla zlo potrudt in si zasluzt vsako zadevo. pa nej bo to se tok malenkostna.
ljudje pa vidjo samo v kasnm avtu se okol furas, kajsne cunje nosis,... noben pa nevid druge slabse plasti tega vsega....pa se mi zdi da ti tut noben nevrjame ce jim hoces dokazat kontra!
ljudje pa vidjo samo v kasnm avtu se okol furas, kajsne cunje nosis,... noben pa nevid druge slabse plasti tega vsega....pa se mi zdi da ti tut noben nevrjame ce jim hoces dokazat kontra!
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
eh tle bojo spet eni širokoustni kar se tiče meje razvajenosti. kva pa js vem kje je ta meja... jst recimo ne dobim nč dnara za cunce pa to od starih, kr si vse sama prslužim, pa se bo hitr nekdo najdu, k bo reku kko si lah to use prvoščim. konc koncev tud če bi me financiru ne vem kdo, se to drugih ne tiče. dost preveč nekateri upajo posegat v intimo. avta nimam, kr mi ga niso kupl tko k sestri recimo (čeprou se je takrt 2. avto pri hiši rabu, ampak sm bla vedno nahruljena k sem omenla zakva pa jst ne dobim še svojga). vozm se z enim al drugim k ga rabm, ampak ne dost. sam če kdaj kam skočm na pijačo al pa šoping (kr nimam usega pri roki). tud za stanovanje si bom mogla krit sama stroške (niti € mi naujo dal doma), razen na račun za hrano kej mal, tako smo se zmenil, da mi vsaj neki prmakneta, kr štipendije nimam in je nikol ne bom mela kr ne izpolnjujem pogojev za nobeno razpisano štipendijo. edin kar mi doma dajo dnar je za kakšno kavo pa to, redko kdaj mi babica da 20 €, drgač sm pa bl k ne brez keša (razen k delam, zdej trenutno ne). tko da tud ne pričakujem od nikogar nč.
je pa zanimiv kako hitr lahk nekomu deluješ "kokoš" k ma polno rit usega, ozadja pa ne poznajo. zame je razvajen/a tist/a, k ma avto k so mu ga kupl starši, sploh če takoj k je naredu izpit, ma svoj flat (al usaj u najemu pa mu use stari plačujejo najemnino), ne dela praktično nč, pa živi luksus. evo to je moj pogled na to!
je pa zanimiv kako hitr lahk nekomu deluješ "kokoš" k ma polno rit usega, ozadja pa ne poznajo. zame je razvajen/a tist/a, k ma avto k so mu ga kupl starši, sploh če takoj k je naredu izpit, ma svoj flat (al usaj u najemu pa mu use stari plačujejo najemnino), ne dela praktično nč, pa živi luksus. evo to je moj pogled na to!
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Zame je razvajenost bolj to, ko imaš družbo, se vsi zmenijo, da grejo do določene destinacije z vlakom, ker je bolj avanturistično potem se pa eden najde in reče "jst se z vlakom ne vozim, gremo z avtom ali pa nič!". To, da so starši kupili otroku avto, ker si to lahko privoščijo, pa ni čisto od nobenega stvar in to ni razvajenost, ampak samo luksuz. Od osebe je odvisno ali bo zaradi tega razvajena ali ne. Otroku lahko starši kupijo najnovejšega mercedesa, ampak, če bo on za to, da gre s prijatelji tudi z vlakom kam (pa čeprav bi lahko šel z avtom), potem ni razvajen.
Ljubosumneži deklarirajo osebe, ki se jim npr. avto podari, za razvajene, ker sami nimajo sredstev zanj. V kapitalizmu je pač tako, eni imajo več, drugi manj, še zmeraj pa imamo vsi po eno glavo in se vsak, če se le hoče, lahko izoblikuje v zrelo, nerazvajeno osebo
Ljubosumneži deklarirajo osebe, ki se jim npr. avto podari, za razvajene, ker sami nimajo sredstev zanj. V kapitalizmu je pač tako, eni imajo več, drugi manj, še zmeraj pa imamo vsi po eno glavo in se vsak, če se le hoče, lahko izoblikuje v zrelo, nerazvajeno osebo
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
^^ Se pridružujem tvojemu mnenju. Sama ne izhajam iz pretirano premožne družine, smo neka "zlata sredina" za slovenske razmere, pa ne tretiram za razvajence tiste, ki jim starši lahko omogočijo lasten avto ali kaj drugega. Če si lahko to privoščijo oz. tudi otroku nudijo ves luksus, ki ga premorejo, zakaj pa ne. Ni nujno, da so otroci zato slabi oz. gledajo zviška vse, ki nimajo toliko kot oni. Tisto je že stvar vzgoje. Sicer je pa mejo razvajenosti težko določit oz. je relativno. Za nekoga, ki doma živi zelo skromno, ker si ne morejo privoščiti dosti stvari, bo razvajen že nekdo, ki so mu starši kdaj pa kdaj kupili kaj lepega, pa čeprav drugače ni živel luksuza.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Zame je razvajena tista ali tisti, k ne dela nč, keša dobi kolkr hoče, tastarim se to zdi normalno, zapravi pa več kot tastari, za vse jih ej treba prost in se jim zdi zze ful velik ce enkat na mesec odnesejo smeti. Vozijo ksn hud avto k je očetov al pa jim ga je on kupu, hvaljo se z njim pa kazejo, kokr da so si ga res tezko prgaral in jih ne vids oblecene v majice ki so cenejše od 30€.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
nikaragua napisal/-a:ljudje pa vidjo samo v kasnm avtu se okol furas, kajsne cunje nosis,... noben pa nevid druge slabse plasti tega vsega....pa se mi zdi da ti tut noben nevrjame ce jim hoces dokazat kontra!
Zakaj bi sploh komu hotela kaj dokazat? Ljudje, ki te poznajo, vedo, kakšna si. Z ostalimi se pa nima smisla ubadat.
Človeška fovšija je brez meja in če se boš celo življenje ukvarjala s tujim mnenjem, se lahko kar nehaš trudit za uspeh in greš živet pod most, pa še tam ti bo brezdomec pod sosednjim mostom verjetno fovš, ker imaš ti bolj raven teren in ti manj zamaka.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni marsikdo reče da sem razvajena, samo zato ker se s starši dobro razumem in ker se kljub temu da sem že odrasla oseba veliko družim ter pogovarjam z njimi.
Velikokrat mi marsikdo vrže naprej da sem očkova punčka; samo zato ker grem rada kam z njim in ker sva tako dobra kolega.
(res je da mi dajejo denar, če ga potrebujem, ampak si ga služim tudi sama- kolikor mi pač znese delat. Poleg tega resno študiram, in tudi pomagam doma če je treba. In velikokrat sem že slišala od staršev, da mi raje oni dajo denar, kot pa da brez izobrazbe delam nekej za tiste 3 evre in ne končam faksa.)
Razvajen je zame tisti, ki samo čepi doma, ne hodi v šolo, ne dela, in ne zna razmišljat ter delovat po svoje, ampak samo čaka da mu bo vse prinešeno k riti...
Velikokrat mi marsikdo vrže naprej da sem očkova punčka; samo zato ker grem rada kam z njim in ker sva tako dobra kolega.
(res je da mi dajejo denar, če ga potrebujem, ampak si ga služim tudi sama- kolikor mi pač znese delat. Poleg tega resno študiram, in tudi pomagam doma če je treba. In velikokrat sem že slišala od staršev, da mi raje oni dajo denar, kot pa da brez izobrazbe delam nekej za tiste 3 evre in ne končam faksa.)
Razvajen je zame tisti, ki samo čepi doma, ne hodi v šolo, ne dela, in ne zna razmišljat ter delovat po svoje, ampak samo čaka da mu bo vse prinešeno k riti...
-
nikaragua - Kofetarica
jullia_ napisal/-a:nikaragua napisal/-a:ljudje pa vidjo samo v kasnm avtu se okol furas, kajsne cunje nosis,... noben pa nevid druge slabse plasti tega vsega....pa se mi zdi da ti tut noben nevrjame ce jim hoces dokazat kontra!
Zakaj bi sploh komu hotela kaj dokazat? Ljudje, ki te poznajo, vedo, kakšna si. Z ostalimi se pa nima smisla ubadat.
Človeška fovšija je brez meja in če se boš celo življenje ukvarjala s tujim mnenjem, se lahko kar nehaš trudit za uspeh in greš živet pod most, pa še tam ti bo brezdomec pod sosednjim mostom verjetno fovš, ker imaš ti bolj raven teren in ti manj zamaka.
mene je prizadelo dejstvo da mi je to rekla oseba, ki me pozna in s katero sm bla svoje cajte kr dost skupaj, potem sm pa zacela doma delat po cele dneve in nism mela več časa ga tok velik bluzit z njem.
ful me je prizadel ker je govoriu stvari ki jih nism rekla nikoli in jih tudi nikoli nebi. kajti nikoli nikoli se nebi hvalila z stvarmi k jih imam omogočene on je pa dlih to rekel. da mi bi kej tazga reku kr tm en se tut mal nebi sekerala, zdej sm se pa kr mal zamisla
ali je dejansko mozno da fousarija pride tako delc da gres celo obrekovati nekoga k mu pac gre bolje kokr tebi? in to prijatelja... vsaj jez sm ga mela za prijatelja....
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
razvajenost... ja ja. jaz osebno poznam le eno punco, ki bi z vidika denarja lahko rekla razvajena. sma ful dobri prijateljici in to, da je ona razvajena mene nič ne briga (dokler se ne meče ven).
- starši ji plačujejo zelo draga potovanja. komplet vse. (mene bi to bilo sram. ne bi nikoli rekla staršem za denar za potovanje. grem s svojim kešom. če mi ati kak evro primakne se ne upiram. ampak to je "za sladoled".) > isto za morje in kakršnekoli oddihe.
- delat prek študenta se ji ne da.ima fax. (jaz delam redno prek študenta in sma sošolki na faxu.)
- oblečena je približno za 300€+, vsak dan.
- avto so ji kupili starši (in ga sploh ne rabi)
- uiber draga kozmetika, kremice (npr. tuš za oči za 55 €)
- vse se ji zdi poceni.
no in podobne zadevice. razvajenka pač. ampak super punca. le njen fant bo moral imeti kar nekaj pod palcem.
- starši ji plačujejo zelo draga potovanja. komplet vse. (mene bi to bilo sram. ne bi nikoli rekla staršem za denar za potovanje. grem s svojim kešom. če mi ati kak evro primakne se ne upiram. ampak to je "za sladoled".) > isto za morje in kakršnekoli oddihe.
- delat prek študenta se ji ne da.ima fax. (jaz delam redno prek študenta in sma sošolki na faxu.)
- oblečena je približno za 300€+, vsak dan.
- avto so ji kupili starši (in ga sploh ne rabi)
- uiber draga kozmetika, kremice (npr. tuš za oči za 55 €)
- vse se ji zdi poceni.
no in podobne zadevice. razvajenka pač. ampak super punca. le njen fant bo moral imeti kar nekaj pod palcem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov