Razred

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Jan. 2009 5:21

Halo, nasilje ne bo ničesar rešil.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 14. Jan. 2009 10:01

ja... zdj če se spravte na takega umskega paraplegika niste nič boljši od njega. Sistem v naravi je pač tak, če ti kaj ne paše to ODSTRANI in se NE UKVARJAJ VEČ!

Torej umik in je mer oz. ignoriranje. Saj bolj k on nabija v vas, verjetno tudi vi bolj nabijate vanj in ma še večje veselje... upam, da ti je to jasno :)

Pa ne sekiraj se, bo že "krog" poskrbel, da bo dobu z palco tam kjer je najbolj ranljiv.
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 14. Jan. 2009 10:45

To mate pa otročjega sošolca. Se strinjam z Maped 100 ignorirajet ga.
Pa tista sošolka naj obuje tiste škornje in naj jih ponosno razkazuje okrog, če jo bo pa zafrkaval ga pa naj pač presliši. Sam ne se sputit na njegovo raven, ker pol boste glih tak otročje ve izpadle.
Držte se punce saj ste dost velke :D
Sicer pa za vsako rit šiba raste in vse se enkrat vrne.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 14. Jan. 2009 10:46

Mah sploh ga ne poslušite.Kdaj k ga ne bo u razredu mal rečte svojim sošolcem.Sej ko njega ni se baje dobr razumete.A k je pa on u razredu vas pa tud drugi sošolci zajebavajo??S takimi se sploh nimaš pogovarjat ker je to sama hinavščina.Če ne morš njemu trkat na vest dej pa drugim k jih vleče s sabo.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 14. Jan. 2009 11:15

/\/\4t3j napisal/-a:Jaz bi na vašem mestu poiskal njegovo najšibkejšo točko(vsak človek jih ima več) in potem bi ga na najhujše možne načine užalil. Kot užalil mislim res hudo užalil ----->nikoli te več ne bi upal zbadat in žalit, ker bi vedel, kaj ga čaka.

V takih primerih na žalost ni diplomatske rešitve.

Žalostno je, da se v 4. letniku gimnazije punce ne znate postavit za sebe. :lol:

Bedarija. Zakaj bi žalil ljudi in se s tem spustil na njihov bedast nivo? Ignoriraj. Take ljudi najbolj prizadane, ko opazijo, da ga oseba, ki jo žali, ne jemlje resne. Sploh se ne oziraj na njegovo mnenje. Že to, da je sošolka nehala nositi čevlje zaradi njega, je butasto. Jaz bi jih nalašč skos nosila. Kaj pa njega briga ... Povsem jasno je, da ima človek probleme, ki jih rešuje na najbolj beden in pomiljujoč način-s poniževanjem drugih. S tem izraža svojo moč, ki jo očitno na drugačen način ne zna. Morda mu lahko tudi to poveš. Ko ti naslednjič začne težit, mu samo povej, da ti je popolnoma vseeno kakšno je njegovo mnenje o določeni stvari in da naj svoje probleme rešuje drugače. Potem pa samo ignoriraj. Ne splača se ukvarjati s tako šibkimi osebami kot je ta ...
Žalostno je samo to, da ga VSI prenašate in mu nihče nič ne reče. Pa vse v razredu tako zelo prizadene njegovo žaljenje?
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 14. Jan. 2009 11:25

Mi smo imeli podobnega sosolca v gimnaziji. Vedno glasen, zafrkaval je vse po vrsti in vsakemu je rekel karkoli mu je padlo na pamet. Resitev? Nazaj ga zabijes, pa ne z neko hudo zalitvijo ampak najdes neko podroje kjer je on slabsi in zacnes na njegov racun stresat sale. Tale nas sosolec je recimo imel slabe ocene in masikdaj ni vedel stvari ki spadajo v splosno razgledanost pa sem mu rekla: "Dej ti pa ne bit glasen ko niti ne ves kje se Crno morje nahaja!" al pa kej podobnega. Druga stvar je pa bla da je imel ta doticni punco in je bil res tezka copata pa sem mu kdaj rekla: "Ja zdej si frajer ko pa tvoja pride si pa tiho ko miska ker pred njo ne upas nic rect."

Take stvari so pomagale pri nas. Razmisli kake sibke tocke ma ta tvoj sosolc pa ga cist elegantno zabij nazaj. Na njegov nivo se pa ne spuscat.

Good luck!
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 14. Jan. 2009 11:25

Mi smo imeli podobnega sosolca v gimnaziji. Vedno glasen, zafrkaval je vse po vrsti in vsakemu je rekel karkoli mu je padlo na pamet. Resitev? Nazaj ga zabijes, pa ne z neko hudo zalitvijo ampak najdes neko podroje kjer je on slabsi in zacnes na njegov racun stresat sale. Tale nas sosolec je recimo imel slabe ocene in masikdaj ni vedel stvari ki spadajo v splosno razgledanost pa sem mu rekla: "Dej ti pa ne bit glasen ko niti ne ves kje se Crno morje nahaja!" al pa kej podobnega. Druga stvar je pa bla da je imel ta doticni punco in je bil res tezka copata pa sem mu kdaj rekla: "Ja zdej si frajer ko pa tvoja pride si pa tiho ko miska ker pred njo ne upas nic rect."

Take stvari so pomagale pri nas. Razmisli kake sibke tocke ma ta tvoj sosolc pa ga cist elegantno zabij nazaj. Na njegov nivo se pa ne spuscat.

Good luck!
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 14. Jan. 2009 16:30

brunett napisal/-a:Mi smo imeli podobnega sosolca v gimnaziji. Vedno glasen, zafrkaval je vse po vrsti in vsakemu je rekel karkoli mu je padlo na pamet. Resitev? Nazaj ga zabijes, pa ne z neko hudo zalitvijo ampak najdes neko podroje kjer je on slabsi in zacnes na njegov racun stresat sale. Tale nas sosolec je recimo imel slabe ocene in masikdaj ni vedel stvari ki spadajo v splosno razgledanost pa sem mu rekla: "Dej ti pa ne bit glasen ko niti ne ves kje se Crno morje nahaja!" al pa kej podobnega. Druga stvar je pa bla da je imel ta doticni punco in je bil res tezka copata pa sem mu kdaj rekla: "Ja zdej si frajer ko pa tvoja pride si pa tiho ko miska ker pred njo ne upas nic rect."

Good luck!

Ja sej tko tud jst delam :) sam fora je d pol on najde tvoje šibke točke ... pa se ti ne da kregat ane mislm ni se vredno kregat
moj nasvet: ignoreri ga sam stran pejte :) pa tud ce je sred ure, rečš če se lahk presedš in to je to:)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Jan. 2009 16:37

miteq napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:
miteq napisal/-a:Focn mu stisni.

Vdaril te tako ali tako ne bo nazaj. Ga boš utišala za celo življenje.

Ni za bit prepričan v to :? Eni ne gledajo na spol :)

Še boljše, če jo vdari nazaj. Bo vsaj izgubil vso spoštovanje pred sošolci. :D

To ti mislš. :D
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 14. Jan. 2009 17:47

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 14. Jan. 2009 20:00

Težko verjamem, da so fantje pri tej starosti še tako prekleto otročji, da zbadajo punce in se jim posmehujejo...Kot že veliko drugih, ti tudi jaz svetujem, da jih preprosto ignorirate in se zanje ne zmenite...Tudi jaz sem imela take probleme, pa se je z ignoranco vse bolj ali manj rešilo :wink:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 14. Jan. 2009 20:44

Vem kako je v situacijah, ko pridejo problemi s sošolci/sošolkami - jaz in druge sošolke smo se med samo vsa leta grdo gledale, enkrat ene, drugič druge :roll: in vedno, ko je bil kakšen problem je najbolj pomagalo to, da ko je katera kaj zafrkavala osebo x, se ji je ta nasmehnila in odšla naprej. Kmalu so se vse naveličale tega, ker je bilo dolgočasno, tako da ti tudi v tem primeru to priporočam :wink: (sicer pa ne vem, kako se lahko tako obnašajo fantje pri 18 letih - mene bi bilo sram :wink: )

ps: nasilje pomeni, da te je oseba že totalno znervirala, da si mu dala focn ali kaj takega, zato bo imel še večjo željo po zafrkavanju.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 14. Jan. 2009 22:36

4. leta že to prenašate?? Joj dobri ste, men bi se že glava odprla :)
Pri nam smo mel tut enga takga sošolca, ki je nonstop neki opravljal se smejal folku v glavo itd. Recimo pri meni ga je motila moja rit..ne vem zakaj, ampak motila ga je. Js pa vedno kadar je bil v bližini sm se mu naguzila pred nos (namerno :) ) da je še mal bolj občudovau to moj lepo rit :D Tko rečen zjeb*** sm ga nazaj, ker je tip pol dojeu, kaj js u bistvu počnem in mu je blo reees reees gadno, sploh ker se je šele pol zavedou da sm js ves čas vedla :) Ostali so ga pa tko mal napadl...sam sj se je umiru pol.
Drgač pa nismo mel neki ful problemou ker smo bli zakon razred :)
Live your life like you want
kumrovska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kumrovska » 14. Jan. 2009 23:47

*Zakaj bi iskala njegove šibke točke, čas raje posveti kakšnim bolj pametnim rečem.
*Razlika je, ali ima dejansko podporo v razredu s strani sošolcev ali samo navidezno, ker z njim ne rabijo opravkov in se ga tako "znebijo". Če je to slednje, potem sploh ni panike. Če si res tako zavzeta za to da bi se vsi dobro počutl in te njegovo pikanje ne prizadene, pojdi do njega in mu povej da se obnaša kot osel in da naj preneha s tem, če želi da se bo kdo spomnu na njega, ko boste čez 10 let razpošiljal vabila na obletnico, ker dejstvo je da človeka s takim obnašanjem pač ne rabiš dlje kot za 5 minut v življenju. Torej, če imaš podporo sošolcev/sošolk se mu upri, ker si pač prisiljena sedet v istem razredu kakor on in ti tega ni potrebno prenašati.
Mogoče se bo človek zamislil nad svojim početjem, ko v razredu ne bo imel več podpore in ljudi ki bi delil neumestne šale z njim.

Ljudje, ki to počnejo (tudi starejši od 18 ali 19let) imajo probleme s svojo samopodobo in si s takim načinom želijo postaviti zid. Tko se branijo pred morebitnim vpadom neodobravanja, nesprejemanja ipd.

Vzemi ga resno in mu razloži da ne bo prišel daleč s takšnim obnašanjem (morda ti bo za takšen in drugačen nasvet čez nekaj let hvaležen).

*Seveda če bo to nato izkoristil in s tem pridobil novo temo na katero te bo zbadal, pri tem ga bodo pa sošolci podpirali, ti žal lahko rečem da ne boš pridobila ničesar. Takih stvari se moraš lotiti previdno in preudarno.

Pa veliko sreče :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Jan. 2009 15:28

*hox* napisal/-a:Osnovna šola?

Take je treba samo zatret nazaj. Mene so zafrkavali, da sem "špeglarka", ker pač nosim očala in sem jim 1x lepo nazaj odvrnila "ja, pa kaj" in so vsi sam utihnl.

A s tem "ja, pa kaj" si jih ful zatrla? :D No, jaz sem drugače že od nekdaj taka, da povem kar si mislim in če mi kaj ni po godu oz. če nekomu drugemu kaj na meni ni ok, jasno in glasno povem, da če me kdo ne prenese ali ga kaj na meni moti, ima prosto pot, da gre vstran oz. me ignorira, ker se jaz tudi ne spuščam na nivo kretenov ali žensk, ki niso vredne počenega groša. :wink: Ignoriranje najbolj boli in se človek vsaj zamisli, če ne spremeni. Saj nimam jaz problema sama s sabo, ampak tisti, ki se ukvarja z mano kljub temu, da mu (kao - ali pa res) grem na živce. Čeprav me (ravno zaradi moje obrambe) ni nikoli nihče podjeb***l.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov