Razred
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jagoda_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Maribor
Sem nahitro pobrskala pa nisem nikjer zasledila take teme. Je blo pa res hitro brskanje
Um v glavnem v razredu se nasplošno razumemo kr ok. Imamo pa problem z enim sošolcem, ki nas neprestano ( deklice) zbada,žali itd... Posledično mu sledijo vsi ostali sošolci, ampak kadar njega ni v razredu je vse super in ok nihče nobenga ne zbada prav vredu vzdušje je.
Npr sošolka ima majhno govorno napako in nemore izgovorit vredu R-ja, je skoraj neopazno jaz nebi opazla tega če je nebi začel ta sošolec zafrkavat. Npr kadar delamo vaje pri slovenščini vedno rečejo profesorci naj prebere ravno te besede z veliko R-jev seveda ga. profesor naivno pokliče sošolko naj prebere in je reva tarča posmeha. Druga sošolka si je kupla nove škornje z ravnim podplatom in so jo tolko zbadali da jih je mela obute samo 1x. Je grozno neprijetno ker se vsaka sošolka boji da če bo kaj rekla nazaj jo bodo zbadali še bolj, zato se tut nobena za nobeno ne postavi. Meni gre on zelo zelo zelo na živce,sicer me njegove izjave ne prizadenejo ker je pač taki moški attention whore in se res ne mislim sekirat zarad njega me pa moti ker kadar je v razredu vlada neprijetno vzdušje pa tut sošolke se precej sekirajo zarad njega. V bistvu se ga vsi bojijo in raje potegnejo z njim kod da bi zbadal njih. Ker pa je jagoda tak jezičen deklič =) in bi rada da imamo vseeno naše šolanje v kolko tolko lepem spomnimu bi ga rada zatrla, je pa problem ker nevem kako. Ni problem kadar branim sebe ker me pač ne prizadene mi pa sošolke vsakič ko se postavim za njih začnejo jamrat naj bom tiho ker jih bo potem samo še bol zbadal....any ideas ? ker vas je na forumu mali miljonček ima zagotovo katera/kater dobro idejo kako ustavit našega sošolca.
Um v glavnem v razredu se nasplošno razumemo kr ok. Imamo pa problem z enim sošolcem, ki nas neprestano ( deklice) zbada,žali itd... Posledično mu sledijo vsi ostali sošolci, ampak kadar njega ni v razredu je vse super in ok nihče nobenga ne zbada prav vredu vzdušje je.
Npr sošolka ima majhno govorno napako in nemore izgovorit vredu R-ja, je skoraj neopazno jaz nebi opazla tega če je nebi začel ta sošolec zafrkavat. Npr kadar delamo vaje pri slovenščini vedno rečejo profesorci naj prebere ravno te besede z veliko R-jev seveda ga. profesor naivno pokliče sošolko naj prebere in je reva tarča posmeha. Druga sošolka si je kupla nove škornje z ravnim podplatom in so jo tolko zbadali da jih je mela obute samo 1x. Je grozno neprijetno ker se vsaka sošolka boji da če bo kaj rekla nazaj jo bodo zbadali še bolj, zato se tut nobena za nobeno ne postavi. Meni gre on zelo zelo zelo na živce,sicer me njegove izjave ne prizadenejo ker je pač taki moški attention whore in se res ne mislim sekirat zarad njega me pa moti ker kadar je v razredu vlada neprijetno vzdušje pa tut sošolke se precej sekirajo zarad njega. V bistvu se ga vsi bojijo in raje potegnejo z njim kod da bi zbadal njih. Ker pa je jagoda tak jezičen deklič =) in bi rada da imamo vseeno naše šolanje v kolko tolko lepem spomnimu bi ga rada zatrla, je pa problem ker nevem kako. Ni problem kadar branim sebe ker me pač ne prizadene mi pa sošolke vsakič ko se postavim za njih začnejo jamrat naj bom tiho ker jih bo potem samo še bol zbadal....any ideas ? ker vas je na forumu mali miljonček ima zagotovo katera/kater dobro idejo kako ustavit našega sošolca.
-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
vem kako ti/vm je...pr ns je blo isto...k da bi našo zgodbo brala...ampak pač...ene so se probale brant,je blo še huj...druge smo vse skp sam preslišale in so ns s časoma pustil pr mer...tut jst sm bla že marsikej...od čarovnce do vesolčka...pa kaj...to je njihovo mnenje...pač tkrtk sm mogla bit z njimi v razredu tistih 8ur in to je blo to...dans pa teh osebkov niti na daleč več ne vidm tko da...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js sm tudi pomisnla da si OŠ
in drugi sošolci so tko ful brez osebnosti da potegnejo z njim in posledično tudi oni zafrkavajo?
take ljudi moreš sam nazaj zabit, sam če si drugi ne želijo/upajo tega, pol je itak vse skupi brezveze..
sicer pa mate itak samo še neki mesceu in boš vidla da bo hitro minilo (sploh pa če ga vsi ignorirate in se ne ukvarjate z njim - to spravi najbolj ob živce tiste k iščejo pozornost)
in drugi sošolci so tko ful brez osebnosti da potegnejo z njim in posledično tudi oni zafrkavajo?
take ljudi moreš sam nazaj zabit, sam če si drugi ne želijo/upajo tega, pol je itak vse skupi brezveze..
sicer pa mate itak samo še neki mesceu in boš vidla da bo hitro minilo (sploh pa če ga vsi ignorirate in se ne ukvarjate z njim - to spravi najbolj ob živce tiste k iščejo pozornost)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Jagoda_ - Komunikatorka
ja ma men je grozno da tolko časa preživim v šoli in so vsi slabe volje nič se ne hecamo pa nič...pač tak ne preveč fino vzdušje je....8h na dan pa je dosti da bi v takem slabem vzdušju bla nevem men se zdi groza mojga časa pa da mi ne bi blo fino, kaj pa vem =) i guess da sem tut jaz preveč naivna kr skos hočem vse lepo in prav
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
Jaz bi na vašem mestu poiskal njegovo najšibkejšo točko(vsak človek jih ima več) in potem bi ga na najhujše možne načine užalil. Kot užalil mislim res hudo užalil ----->nikoli te več ne bi upal zbadat in žalit, ker bi vedel, kaj ga čaka.
V takih primerih na žalost ni diplomatske rešitve.
Žalostno je, da se v 4. letniku gimnazije punce ne znate postavit za sebe.
V takih primerih na žalost ni diplomatske rešitve.
Žalostno je, da se v 4. letniku gimnazije punce ne znate postavit za sebe.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ojoj, v 4. letniku srednje šole to? Mi smo imeli take probleme v osnovni šoli! Veš kaj ti enkrat lepo kupi eno dudico pa jo temu sošolcu na mizo dej pa reči mu: "Malo si zgrešil, vrtec je tam pa tam, na to pa da ne boš jokal za mamico."
Sej štekam da so tipi bolj otročji od punc, ampak bit pri 18./19. bolj otročji od osnovnošolcev, lepo prosim no ... Ne se mu pustit, tukaj bi moral bit tarča posmeha on, ker se obnaša tako otročje pri teh letih!
Sej štekam da so tipi bolj otročji od punc, ampak bit pri 18./19. bolj otročji od osnovnošolcev, lepo prosim no ... Ne se mu pustit, tukaj bi moral bit tarča posmeha on, ker se obnaša tako otročje pri teh letih!
Let's swim to the moon .....
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Jaz sem bila tudi rahlo šokirana, da je v 4. letniku gimnazije možno kaj takega. Obnašanje na višku 10-letnika
Pa ni mi jasno kako se ne vsi zberete na kup in ne držite skupaj proti njemu. Pa ja se znate vsaj vsi skupaj mu postaviti po robu.
Sicer pa.. zakaj ga ne enostavno vsi ignorirate in se delate kot da ga ni? Mogoče bi se počutil zato izpostavljenega in se zamislil.. (čeprav glede na njegovo stopnjo zrelosti ne bi bila optimistična glede tega ampak vseeno).
Morda bi nehal s tem.. vsaj postopoma.
Pa ni mi jasno kako se ne vsi zberete na kup in ne držite skupaj proti njemu. Pa ja se znate vsaj vsi skupaj mu postaviti po robu.
Sicer pa.. zakaj ga ne enostavno vsi ignorirate in se delate kot da ga ni? Mogoče bi se počutil zato izpostavljenega in se zamislil.. (čeprav glede na njegovo stopnjo zrelosti ne bi bila optimistična glede tega ampak vseeno).
Morda bi nehal s tem.. vsaj postopoma.
-
Jagoda_ - Komunikatorka
ja pa sej tut meni se zdi otročje in bedno sam kak ga naj jaz sama izoliram verjetno mu je ravno za to kar si jaz mislim tak kot je meni za njega. Sam še zmeraj dobi vse pohvale in obilico smeha z strani sošolcev in jaz se pač zmeri sekiram za ostale, sploh če vem kak super funkcioniramo kadar njega ni
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Focn mu stisni.
Vdaril te tako ali tako ne bo nazaj. Ga boš utišala za celo življenje.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Yazmeen napisal/-a:miteq napisal/-a:Focn mu stisni.
Ni za bit prepričan v to Eni ne gledajo na spol
Še boljše, če jo vdari nazaj. Bo vsaj izgubil vso spoštovanje pred sošolci.
Res, proti takim kekcem ne zaleže nobena verbalna obramba. Treba ga je prizemljit in mu pokazat kdo je šefe. On sigurno ni. Torej, focn.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov