Razred
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Se strinjam z zgornjo izjavo,čez nekaj mesecev jih neboš več vidla,mi smo meli tud bolj take otročje fante,k so zajebavali za vsako malenkost itd.,pa si se sekiral sam te to ni pripeljalo nikamor,bodi brez skrbi vse skupaj bo minilo.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
žalostno, da v četrtem letniku gimnazije folk ni tolk razvit in tolk samozavesten, da bi se postavu zase, pa rajš vidjo, da jih nekdo vlač po zobeh in se dela norca iz njih. Fak, kam grem današnja družba...v k****...mislm sej ni čudnga, hmal bo država z nami delala kot z lutkami (če ne že), če so vsi take reve, da se ne znajo pstavt zase. Mislm moja generacija v gimnaziji je bla v četrtem letniku že tolk dorasla, da smo se spoštoval in mel za frende, ne pa da smo drug druzga v drek rinl....jao
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
*hox* napisal/-a:A se hecaš?
V 4. letniku (to ste stari 18, 19) se pustite tko zafrkavat enmu sošolcu?
ja tak folk je zdj u 4. letniku..za znort.. na naši šoli se take prjav socialni delavki al pa razredničarki al pa ravnatelci pa pol opomine pa ukore talajo..pač kakršnokoli nasilje je pr ns najhuje obravnavano..
tko da, zatožte ga pa boste vidl kaj bo..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
LitLe.pink.girL - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2009
- Kraj: my imaginary WorLd
*hox* napisal/-a:A se hecaš?
V 4. letniku (to ste stari 18, 19) se pustite tko zafrkavat enmu sošolcu?
sam res
ŽivLjenje je Treba uživatii!
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Najbolš da take ignoriraš pa se ne obremenjuješ z tem.
____AniMaLisTik____
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Jaz vem da imam sošolko x ko jo druga sošolka y non stop je*e v glavo hodi za njo in jo non stop žali hotela sem ji pomagati ampak je samo še slabše,v šoli je povedala socialni delavki,razredničarki in rekla nama "ahh to so še otroci bo že minilo".Ampak to sošolko x lahko hitro prizadaneš in se lahko še začne jokati.Kaj lahko narediš v takem primeru?
-
lesnik - Komunikatorka
Jaz vem da imam sošolko x ko jo druga sošolka y non stop je*e v glavo hodi za njo in jo non stop žali hotela sem ji pomagati ampak je samo še slabše,v šoli je povedala socialni delavki,razredničarki in rekla nama "ahh to so še otroci bo že minilo".Ampak to sošolko x lahko hitro prizadaneš in se lahko še začne jokati.Kaj lahko narediš v takem primeru?
-
lesnik - Komunikatorka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]