Pred nekaj dnevi sem se razsla s fantom s katerim sva bila skupaj skoraj 10 mesecev. Na zacetku je bilo vse super,res sva se ujela,iskrice so letele povsod. Predvsem on je bil zelo zainteresiran zame,na vsak nacin se hotel dobiti,tudi prvi poljub je kmalu padel in tudi kar hitro mi je izpovedal svoja custva.
Zadnjih nekaj mesecev je bilo veliko prepirov predvsem zaradi tega,ker sva se premalo videla in nasplosno sem imela obcutek,da ne pocneva vseh stvari tako kot drugi pari. Velik problem se mi je zdelo tudi to,da doma sploh niso vedeli zame,da me ni predstavil prijateljem. Veckrat sva se skregala a sva se vedno pomenila in je bilo bolje do naslednjega prepira.
Nekaj dni nazaj,ko sva se spet skregala pa me je popolnoma dal na stran,ni odgovarjal na smse,zbrisal me je s facebooka. Ko sem nekako ga uspela prepricati,da se dobiva mi je kot argument za konec navedel,da premalo cuti do mene,da je bilo na zacetku fajn,nekaj novega,potem pa samo se kreganje in da ni posteno do mene ce on ne cuti toliko in mi ne more dati to kar zelim. Da imava prevec razlicne cilje,potrebe in da je to bolje zame,ker se on ne more vec pretvarjati. Ko mi je to govoril je bil zelo hladen,v oci me skoraj ni mogel pogledati.Sploh nisem vedela s kom se pogovarjam,takega ga se nisem videla.
Vem,da je konec in da ne morem nic popraviti,vendar vseeno ne morem razumeti,kako se je to zgodilo. Zakaj sva bila potem sploh skupaj,ce mu ni bilo do mene. Zakaj sem potem cutila,da me ima rad,ko pa mi je govoril tako lepe besede,se salil o skupnem staranju itd. Je bil res tako dober igralec? Ali samo custveno zavrt clovek,ki ni sposoben zveze. Tudi za prejsno zvezo je namrec rekel,da mu to ni bilo to,da ga je bivsa pustila,ker ni pokazal custev. Tudi sam je veckrat poudarjal,da je zelo hladen clovek,da vcasih ne zna pokazati ljubezni,tudi doma so imeli za moje pojme povrsinske odnose.
Trenutno sem zelo zmedena in razocarana,ne vem kako naj si to zvezo razlozim,da cimbolj na "zdrav" nacin to predelam in ga prebolim. Bolecina je neznosna,saj sem res mislila,da je on pravi. Zdaj pa sploh ne vem kje sem bila vse te mesece,da nisem opazila vsega tega?
Vsakega mnenja/nasveta bom zelo vesela, ali pa ce ima kdo podobno situacijo,bom zelo vesela,ce jo deli.