LZ, midva imava precej različne prioritete v žvljenju. ti, kolikor te poznam, živiš da izkoristiš lajf, uživaš, probaš čim več. jaz pa imam svoj točen cilj, želim ga doseči, ostalo me ne briga in če ne vem kakšne priložnosti za mnoga potovanja, seks z nevemkok ženskam zamudim, se ne bom sekiral. mislim, da nimam nobenih problemov, razen z občasno (čustveno) osamljenostjo, kjer mi pa neke kratkotrajne romance ne bojo pomagale. sem pač drugačen od večine mladih, in to sem sprejel.
marijanana, načinov je več, ampak vprašanje tuki je zanesljivost in cilj. zveza od avtorice je razpadla - jaz sem povedal svoje mnenje zakaj in ker imam občutek, da ji ni do tega, da bi z vsakim tipom preživela 6 - 12 mesecev potem pa ga zamenjala, povedal kako si jaz predstavljam način parčkanja za zvezo ki bo trajala precej dlje od tega.
kaj je po tvoje sploh definicija uspešne zveze?
jaz uspešno zvezo razumem kot tako, kjer sta oba med sabo povezana in srečna za zelo dolgo časa. in način spoznavanja, ki se mi zdi najbolj zanesljiv za tako zvezo, je tak, kot sem ga povedal - da gre za poglobljeno spoznavanje, ki NE temelji na kratkotrajni zaljubljenosti in nagonih.
mislim da sem povedal svoje

kdor se ne strinja z mano, se pač ne. vsak ma svoje mnenje, moje je tako. kdor na podlagi napisanega misli da sem nek verski fanatik je pa pač idiot z ZELO omejeno sposobnostjo razumevanja, žal drugega ne morem rečt.
btw, celjanar, bolj si želim da punca mene, ne obratno

vseen lepo da misliš na moje fetiše.