Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst mam tud vcasih take pomisleke...K zacnem razmislat pa k poslusam sosolke k ga toook zurajo pa spoznavajo razlicn folk pa uzivajo mladost jst sm pa skos samo z lubijem .
Full ga mam rada pa vse samo zdi se mi da je se full prehmal za tako zvezo kokr jo mam, da bom mela za to vse se cas in da zdj zamujam mladost...In potem ko pride do ksnga prepira mi takoj vse dol pade in mu dam konc. Pol me on pros da naj pridem nazaj in na koncu sva oba objokana pa si govoriva da bova za skos skupi. Skupi sva 1 leto pa sm mu to ze ene 5x nardila .
Sploh ne vem kako to da mu je se vedno tok do mene k sm tako zmedeno bitje
Full ga mam rada pa vse samo zdi se mi da je se full prehmal za tako zvezo kokr jo mam, da bom mela za to vse se cas in da zdj zamujam mladost...In potem ko pride do ksnga prepira mi takoj vse dol pade in mu dam konc. Pol me on pros da naj pridem nazaj in na koncu sva oba objokana pa si govoriva da bova za skos skupi. Skupi sva 1 leto pa sm mu to ze ene 5x nardila .
Sploh ne vem kako to da mu je se vedno tok do mene k sm tako zmedeno bitje
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ne, jst na to po enem letu odkar sva skupi še nism pomisnla.
Mene fant nikol ne razjezi ... Včasih pride do kašnega nestrinjanja med nama, ampak nč pretiranega. Z njim mi je vedno tok lepo, da se tega sploh opisat ne da. Pa tut če samo sedim zravn in ga gledam mi je najlepš spljoh. Ne zamenjam ga za nič na svetu, pa skupi nama je vsak dan bolj popolno.
Mene fant nikol ne razjezi ... Včasih pride do kašnega nestrinjanja med nama, ampak nč pretiranega. Z njim mi je vedno tok lepo, da se tega sploh opisat ne da. Pa tut če samo sedim zravn in ga gledam mi je najlepš spljoh. Ne zamenjam ga za nič na svetu, pa skupi nama je vsak dan bolj popolno.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Traxie napisal/-a:samo zdi se mi da je se full prehmal za tako zvezo kokr jo mam, da bom mela za to vse se cas in da zdj zamujam mladost...
Evo točn iz tega razloga, sem pa jest prvega res resnega tipa dobla "šele" pr 20-ih, ker vem da preh nebi bla sposobna neke blazne resnosti.
Moraš dat svojo mladost skozi, tiste norčije, simpatije, kako avanturo (pa ne mislim kle, da se z vsemi po vrsti dol daješ - sploh ni point v sexu) žuranja itd. ne pa, da maš pr recimo 15-ih že resnega tipa in se vse vrti le okoli njega ... jest vem, da če ga nebi mal prežurala (pa je razlika v žuranju, ko si samski in tistem, ko si vezan ), počela norčij itd. dons nebi mogla bit s svojim sedanjim fantom pa nevem, če bi ga lahko mela na isti način tok velik rada
Aja pa valda, da ti včasih vse dopi*di in to s fantom vred (sploh, če je kaka kriza) pa si misliš, da če bi šu lah nekam daleč stran in stran od vseh bi blo bolj...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
jap...mam take momente. Ubistvu... sva pred kratkim končala in sva spet skup, čeprou se jst več ne počutim tko kt prej. Ko sva začela je itak biu prvi tedn tok sweet pa vse...zdj je pa itak use po starem...pa sam še na žiuce mi gre...Tko, da zdej še bol o tem razmišljam.
Ampak sm mau zmedena...k mogoč je pa to vpliu mojga fotra, k mi skos pere možgane... k se fant & fotr full sovražita in pol si fotr uzame urco na dan za njegove "ti si prelepa, ti si prepametna, on je bedn, on je to, on je tisto..."
Tko, da zadnje čase mam kr dost takih momentou.... Npr...mal prej sm ga poklicala, da mu povem, da ga mam rada...pol me je pa tko razjezu, da bi ga najrajš brcnla tm kje ga najbl boli
Ja, ja...I know. My love life sux
Ampak sm mau zmedena...k mogoč je pa to vpliu mojga fotra, k mi skos pere možgane... k se fant & fotr full sovražita in pol si fotr uzame urco na dan za njegove "ti si prelepa, ti si prepametna, on je bedn, on je to, on je tisto..."
Tko, da zadnje čase mam kr dost takih momentou.... Npr...mal prej sm ga poklicala, da mu povem, da ga mam rada...pol me je pa tko razjezu, da bi ga najrajš brcnla tm kje ga najbl boli
Ja, ja...I know. My love life sux
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Sej je res zanimivo. Imam dve prijateljici, vsake tri smo približno stare 21let, vse si želimo resne zveze, zavidamo puncam z resnimi fanti, no ena si je nakopala enga na grbo, pa ne ve kaj naj zdaj z njim, ker ni čist najbolj taprav. REs smo klapa, ni kej. Tri stare samske vešče. Po svoje si ful želim met fanta, bit znjim, ga klicat, se z njim družit, ker sem tako naveličana novih in novih obrazov, da se marsikdaj zgodi, da sem zaradi tega prav grdo nesramna do njih. Enostavno si želim stabilnosti, stalnosti, konstante v svojem življenju. In potem srečam kakšno punco, ki ima fanta že dlje časa in potem mi reče, da nič ne zamujam in da še sama ne vem kak mi je fajn, ker nimam fanta, da sem itak še mlada in da naj uživam vsako minuto. Pol pa vedi kaj bi blo boljš.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Večkrat razmišlam kako bi mi blo če bi on mene zapustu (pač-moja paranoja ), o tem da bi pa jst njega zapustila pa nikakor ne!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
mala@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
And I thought I'm the only one...
Ja, hudo je, ko tako razmišljaš, še posebej, če veš, da te ima on neskončno rad in bi ga s tem zelo prizadela, ko bi izvedel, da razmišljaš, ali sta za skupaj...
Vem, kako zgleda nedolžna pavzica (jap, 1-mesečna se je sprevrgla v pravo nočno moro in še zdajle, po 4-ih mesecih ni vse tako, čeprav priznam, da se počasi vrača), vseeno pa večkrat zapadem v dilemo, še posebej ko vidim kakšnega res njami njami - je pa res, da mi varanje čedalje manj pada na pamet. Po moje, da je to kar dober pokazatelj.
LP mala@
Ja, hudo je, ko tako razmišljaš, še posebej, če veš, da te ima on neskončno rad in bi ga s tem zelo prizadela, ko bi izvedel, da razmišljaš, ali sta za skupaj...
Vem, kako zgleda nedolžna pavzica (jap, 1-mesečna se je sprevrgla v pravo nočno moro in še zdajle, po 4-ih mesecih ni vse tako, čeprav priznam, da se počasi vrača), vseeno pa večkrat zapadem v dilemo, še posebej ko vidim kakšnega res njami njami - je pa res, da mi varanje čedalje manj pada na pamet. Po moje, da je to kar dober pokazatelj.
LP mala@
-
cateyes - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2005
bunnyka napisal/-a:cateyes napisal/-a:- ko pozabi kdaj imam rojstni dan
Auc..kak to lahko pozabi
Še na svoj rojstn dan bi pozabu, če ga drug ne bi spomnl!
Kva pa vem! Pozab enostavno! Če mu zjutri rečem, da ma zobošintarja ob enih, bo 100% pozabu!
-
Brinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2005
- Kraj: Piran z okolico
Mene je pa poleti moj z eno izjavo ful prizadel in takrat so se moja čustva do njega ful ohladila. Prej sem bla ful zagreta, pa ful mi je pomenil. Takrat pa sem mu že hotla večX reči, da je konec...
Na kocu sva se na nek način izvlekla iz krize in je vse kot na začetku... Tudi jaz se zdaj dosti bolje počutimv zvezi. NAnek način mi jepadla zavesa iz oči. Nisem verjela, da je možno da prideva iz krize... Ampak očitno je...
Na kocu sva se na nek način izvlekla iz krize in je vse kot na začetku... Tudi jaz se zdaj dosti bolje počutimv zvezi. NAnek način mi jepadla zavesa iz oči. Nisem verjela, da je možno da prideva iz krize... Ampak očitno je...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
:runterdrueck:
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov