Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 08. Dec. 2004 14:37

cebelica napisal/-a:Vsem, ki ste neodločne in ki ne veste kaj bi s svojo vezo, predlagam: naredite pavzo oz. naredite konec.

Iz lastnih izkušenj. Tudi v meni so se porajali dvomi in ko se je tega nabralo, sem enostavno naredila konec. V tisem obdobju, ko sva bila narazen, sem ogromno razmišljala o sebi, njemu o naju. In prišla do zaključka, da se imava rada in da hočem biti z njim za vedno.

Enostavno, to morate predelati v svoji glavi. Razmišljajte o tem. Pri tem pa seveda upoštevajte predvsem svoje srce!

Ko človek to pri sebi razčisti, so tudi vsi prepiri drugače koncentrirani. Ne, da takoj pomislite, kaj boste z njim,... ampak poizkušate problem rešiti. Kakršen koli že je.

Potem pa lahko začnete graditi na brezpogojni ljubezni...

:hearts:

joj ne takoj pavzic delat.raje pocakat kak mesec vsaj.mene je tud vozilo, pa nisem vedela kaj bi...ampak danes mi ni zal....
dobro je premislit prej preden se kaj odlocite...vcasih smo zenske muhaste, pa ne vemo kaj bi...pa pms...pa tak dalje....
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 08. Dec. 2004 18:58

saily napisal/-a:Mislm da ni fora v tem a vas raspi*** al ne... Mislm da je pr men v nečem drugem... Ni to da bi me razjezil, deleč od tega... Še sama si ne znam pojasnt, kaj točn je narobe. Ne morm rečt, da me je neka stvar zmotila...
Samo lejte primer: V soboto je prišel k men prespat (že neki časa nazaj), ker mojih tastarih ni blo doma. In vse lepo in prav... Sva prespala in zjutri, ko sem se zbudila ob njem mi je vse dol padlo. Ne vem zakaj... Samo zdel se mi je da ne paše v mojo postlo (ne v dobesednem pomenu)... Prov vprašala sm se kaj počne ta človek zravn mene.
Res ne znam pojasnit točno zakaj taka vprašanja, ker me še nikoli ni razjezil, da bi zarad tega pomislna da bi končala z njim. Vem da me ma res rad in bi vse naredu zame. Samo jz včasih enostavno ne vem kaj se dogaja. In sovražm taka nedeljska jutra, ko se vprašam, kaj počne zravn mene.
Zj pa če kdo zna kle pomagat... Ker tole me mori že 2 mesca... In enostavno sm obupana... Prov res... :/ :nixweiss: :/ :?

hvala enako! meni se dogaja isto...s tem da sma midva 10 mesecev skupaj...pa leto mlajša kot ti=)
I´m like a bird
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 08. Dec. 2004 19:03

Saily...še en tvoj post sem prebrala...in imam čisto enak problem...kot da bi svojo zgodbo brala...ampak po moje mislim da to pomeni, da nisi zaljubljen...vsaj mislim... :?
I´m like a bird
Uporabniški avatar
Princesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Princesska » 08. Dec. 2004 21:22

Ja tud jz dostkrat o tem razmišljam...pomoje preveč prčakujem in nisem zadovoljna...ne vem kajn j nrdim d bom mn pčakvala k vem d to ni dobr zame...trpim v seb k kr čakam ne vem kaj...sam krkol dobim oz. ne dobim ni dobr...sj je zmer tko zdj je on mal gor jz pa bl dol :( igra moči tale ljubezen no ja vsaj pr men...kaj pa vem pač sm bla navajena fanta d se dostkat vidva k le tko lahk razvijem pristen odnos in le tko d sm dost z nekom je zame veza...težko sem nekomu bliz če se mal vidva...ne vem kj nj...pa sj kao štekam sam sm kr neki jezna pa tišči me...kaj nj nj sebe izbolšam al to pač ni to...sam koko nj se popravm :oops: :roll: :roll: jz bi rada bla srečno zalublena ne pa d s eubadam s takimi scenami...no ja lahko d je ta faza že davnej mem tko skup sva slabo leto :oops:
sweet girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet girl » 10. Dec. 2004 9:10

js se nikol nisem pomislal na to, ker res ne morem bit brez njega. on je del mene in če njega ni, tut js ne obstajam. :bussi:

lp :wink:
Uporabniški avatar
anny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a anny » 10. Dec. 2004 9:32

Jaz bom kratka pa upam da jedrnata....
Takoj, ko punca pomisli na to, da bi ga pustila, že nekaj ne "štima"....po mojem je najboljši pokazatelj seks....a je ratala rutina, a sam čakaš da bo končal, al pa se enostavno obrneta drug stran od drugega pa zaspita....pol je kriza....ne ostajat s fanti samo zato, ker ste z njimi že dolgo in ker je to ratal vaš vsakdanjik....težko je tako zvezo razdreti, vendar pogumno!!!! Ko boste to naredile se vam bo odvalil kamen od srca!!!

Pa nekak ni blo lih tok kratko kot sem mislila da bo :lol:
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 10. Dec. 2004 17:53

Ker me je pred kratkim spet raz*****l (zdaj je sicer spet vse v redu) moram povedat, da namesto tega, da bi ga zapustila bi ga včasih raje ubila!! :aerger: :angry: Potem bi našla čarobno paličico in bi ga spet oživila :magic: in ga neskončno ljubila in potem spet :box: :fight: in spet :magic: in :knuddel: :hearts: in spet....začaran krog. ampak v resnici brez njega najbrž nebi mogla več živeti, z vsemi neumnostmi, ki jih zganja vred.
pa pa
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 10. Dec. 2004 18:55

Dalila napisal/-a: namesto tega, da bi ga zapustila bi ga včasih raje ubila!!

kolk dobr poznam ta občutek :wall: ...k prov ne veš kaj bi z njim nardila :angry:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 11. Dec. 2004 22:49

da bi ga zares pustila ne, čeprav sem velikokrat jezna nanj, ali pa na naju oba, ko sva oba tečna zaradi šole ...
drugače pa si res ne morem predstavljati življenja brez njega ... ga imam zeloooo, zelooooo rada ... :wink:
Zadnjič spremenil laram, dne 12. Dec. 2004 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sweet_Lottie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet_Lottie » 11. Dec. 2004 23:57

Jst sm pa na swojga tipa zadne 14 dni tolk jezna, da tega niti ne znam powedat. Non-stop poslusam kritike na swoj racun, kaj naredim prav kaj narobe...neprestano se prepirava...in tega sem res sita. Ze par mesecov cakam, da jutri bo pa mogoce bols, pa ni. Skupaj bowa kmalu 3 leta...
In skoz veckrat pomislim na to, da bi ga pustila. Sej ga mam se zmer rada, sam zdi se mi brez veze trudet se z necim, kar ne gre? Problem je sam to, da nisem dovolj mocna, da bi svoje staro zivljenje pustila za sabo in zacela znova, ne predstavljam si, da ga kar naenkrat ne bi bilo. Ceprav se komaj diham v tej zvezi.
What to do? :?:
**_beiNg_wiTh_yUo_iS_LikE_LiVinG_iN_pAraDiSe_**
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 12. Dec. 2004 9:16

Vedno je prvo najbojša rešitev, da se probata pogovoriti ... povej mu tako odkrito, kot si tu napisala, povej mu kaj ti ni všeč in potem boš videla rezultat ... če bo bolje se splača trudit, če ne pa naredi kot ti srček narekuje ... vso srečo ti želim! :wink:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 12. Dec. 2004 13:47

Sweet_Lottie napisal/-a:Ceprav se komaj diham v tej zvezi.

Se ti ne zdi, da si že dovolj časa brez zraka v tej zvezi? A ni čas, da ponovno zadihaš? :wink:
Sicer pa ti predlagam, da se najprej z dečkotom iskreno pogovoriš. Pogovor namreč dela čudeže... če je iskren, seveda. :P
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 13. Dec. 2004 11:32

Sweet_Lottie napisal/-a:Jst sm pa na swojga tipa zadne 14 dni tolk jezna, da tega niti ne znam powedat. Non-stop poslusam kritike na swoj racun, kaj naredim prav kaj narobe...neprestano se prepirava...in tega sem res sita. Ze par mesecov cakam, da jutri bo pa mogoce bols, pa ni. Skupaj bowa kmalu 3 leta...
In skoz veckrat pomislim na to, da bi ga pustila. Sej ga mam se zmer rada, sam zdi se mi brez veze trudet se z necim, kar ne gre? Problem je sam to, da nisem dovolj mocna, da bi svoje staro zivljenje pustila za sabo in zacela znova, ne predstavljam si, da ga kar naenkrat ne bi bilo. Ceprav se komaj diham v tej zvezi.

dump him? kaj se cakas?
Uporabniški avatar
Sweet_Lottie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet_Lottie » 13. Dec. 2004 15:51

hm fiona. res direktno ;)
Ja sej wem, sam ne upam. En dan razmislam tko, nasledn dan tko. Sploh se ne morem zjasnt kaj bi rada....grozn. Pa to se ulece ze res doug:/
**_beiNg_wiTh_yUo_iS_LikE_LiVinG_iN_pAraDiSe_**
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Dec. 2004 7:36

Definitivno! Ko se redno skregava in je izrečenih dosti grdih besed itd.... ampak ne vem če bi zdržala brez njega če bi ga pustila!
Is sex dirty? Only if it’s done right.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov