Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
fiona napisal/-a:jaz pa ne vem ce bi mi bilo zal, saj kot tip je ok, pa vredu v glavi in to, ampak meni veliko poemni da se lahko na nekoga zanesem. Frendica je rekla da se naj pogovorim z njim, je tezko. Se nisva nikoli kaj takega debatirala ....najraj bi ga dala na nogo. Al pa stran za 1 teden, da si glavo zluftam in dobro premislim...
te zastopim. tudi pri meni je problem v zaupanju oz. dejstvu, da lahko vedno računam nanj...ker tega pač ne morem. in tud pogovorit se z njim ne da...sem že tolkrat probala, da bi še moja papiga prej znala povlečt ven kakšen zaključek, on ga pač ne...kot da bi se z glavo ob zid butala . pa na žalost tud en let prisiljene pavze (ker je bil službeno v tujini) ni pomagal...kva nej človek še naredi?? sicer sem pa na koncu vedno jest kriva za vse probleme ker kao preveč težim
-
saily - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: širno modro morje
kara, problem je v tem da ne vem kaj je narobe...samo ves čas se mi pojavlja tist bedn občutek...k ga v bistvu ne znam opisat...npr. ko se pogovarjava preko telefona je vse super, si želim da bi bla ob njem, ko pa pride dan, ko se dobiva, postanem totalno živčna, ne vem kam bi se dala in bi zmenek enostavno najraje odpovedala...razmišljala sem, ko si mi napisala, kaj me moti na njem, v bistvu ne vem, glede videza nič, glede čustev tudi nič, sploh ne vem če me res kaj "moti" ...samo pač imam občutek, da ne vem kaj počne on poleg mene, trenutno ga nisem vidla že dober tedn, pa mi je po pravici povedano "navadno", sploh nikogar ne pogrešam ob sebi...očitno sem res obupen primerek, ki se ne zna zajsnit...mrbit pa res rabm "strokovno" pomoč, ker tole je obupno, žre me iz dneva v dan, vn se pa enostavno ne vidm... :ertrink:
em fiona...en predlog..kaj če bi se vi2 usedla skupaj in se pogovorila o zaupanju...mislm da pogovor nikakor ne škodi...v najslabšem primeru bosta ostala na istem, ker se mogoče ne bo želel pogovarjati, drugače pa lahko nekatere stvari spremenita...povej mu kako je tebi...kako si razočarana, če mu je vsaj malo do tebe bo poskrbel, da te ne bo več razočaral v prihodnje... msm
em fiona...en predlog..kaj če bi se vi2 usedla skupaj in se pogovorila o zaupanju...mislm da pogovor nikakor ne škodi...v najslabšem primeru bosta ostala na istem, ker se mogoče ne bo želel pogovarjati, drugače pa lahko nekatere stvari spremenita...povej mu kako je tebi...kako si razočarana, če mu je vsaj malo do tebe bo poskrbel, da te ne bo več razočaral v prihodnje... msm
Somepeople tell me that I need help, some people can f*** off and go to hell.
- kara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2004
Saily, mogoče pa res rabiš malo predaha od fanta? Prosi ga, če se kak teden ne vidita ali slišita, da v miru premisliš in vidiš ali bo kaj drugače in potem se na bazi tega odloči. Ne vem kaj bi ti svetovala drugo, ker če praviš, da te nič konkretno ne moti, edino kar mi pade na pamet, da mogoče nisi vanj zaljubljena?
- Sabi31
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
Ni samo jeza tista, ki nas pripelje do pomislekov o nadaljevanju veze. Kaj pa interesi, kariera, izobrazba, ambicije,… Če ljubiš osebo boš vedno pojedel vse grenke in pekoče okuse ter v srčnem upanju pričakoval, da bo nasprotni spol isto storil zate. :bussi:
Res je težko, ko te objame občutek ali je v tej vezi prihodnost in če se vredno žrtvovati! Ampak včasih je prijetno vrsti kocke in počakati, na šestico! Vse življenje bomo poizkušali srečo ter jo bogatili s solzami ali smehom. Saj nikoli ne bomo vedeli kaj nam bo prinesla obstoječa zveza ali pa novi izzivi (veza).
Res je težko, ko te objame občutek ali je v tej vezi prihodnost in če se vredno žrtvovati! Ampak včasih je prijetno vrsti kocke in počakati, na šestico! Vse življenje bomo poizkušali srečo ter jo bogatili s solzami ali smehom. Saj nikoli ne bomo vedeli kaj nam bo prinesla obstoječa zveza ali pa novi izzivi (veza).
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
krEna napisal/-a:saily napisal/-a:Mja...pri meni se trenutno dogaja isto...to me spravlja v slabo voljo...zelo.
Saj ne rečem, saj so lepi trenutki ampak včasih nanje kar pozabim...
V soboto, ko sem prišla domov sem bila zvečer prepričana, da je bilo to najino zadnje srečanje. Enostavno se mi je vse podrlo, še sama ne vem natančno zakaj. Rekla sm si samo da tako ne gre več naprej in da je tole siguren konec.
Ko sem naslednji dan vstala in se z njim pogovarjala po telefonu je bilo nekako spet vse vredu. Enostavno ne vem več kaj naj si mislim.
Problem je pomoje v meni ampak nekako še nism našla rešitve zanj.
Tako da Kara, mislim da nisi edina v taki situaciji.
Se lahko podpišem še jaz pod tole??
hvala enako!
I´m like a bird
-
Kikka23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Koper
joj pupice jaz mam pa zdaj ze neki dni full krizo z mojim dragim, noh ja v bistvu bolj z mano. Mislim, da sem se malcek navelicala. Ze dva dni visim na strani ona on ... in vem da ni prav. Sam pocutim se kot, da mi nekaj manjka .. najraje bi ga pustila oz. najraje bi pustila vse povrsti in sla dalec stran od tod. Btw s fantom sva skup 1 leto in 2 meseca. Imate kak predlog?!?
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
1x sem samo potuhtala kako bi blo brez njega (pa še to k sva mela res en hud problem v najni zvez) pa si nekak ne morem predstavljati kako bi lahko sploh bila brez njega
Tko d od takrat nisem niti za sekundo več pomislila, da nebi bila več skupaj
Tko d od takrat nisem niti za sekundo več pomislila, da nebi bila več skupaj
-
Kikka23 - Sramežljivka
ja sej te razumem. 1 mesec nazaj sem ga pustila, ker sem bla full prizadeta, ker sem bla v bolnici 1 teden in me niti 1 x ni prisu pogledat ... mel pa je cas, da hodi z kolegico ven. Noh ja ... sam sem pol full bla slabo brez njega in sem se ze po 2 dnevih vrnila k njemu. Sam zdej me pa neka cudna kriza prijema. Boh. Mogoce sem sam malcek navelicana te monotonosti.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
ce RAZMISLJAS o tem, da bi ga pustila, veckrat, velikrat, ce se ukvarjas prevec z vprasanji kaj je na njem tolko dobrega da se mi se splaca potem nimas kej iskati s takim fantom. seveda je cist drugo, ce te razjezi in dozvis zivcni zlom, ga preklinjas in potem naslednji dan obzalujes.....
-
Kikka23 - Sramežljivka
mogoce imas ne vem. Ampak vseeno, ko se konco odlocim, danes je zadnjic, danes ga bom pustila pol nekako obmolknem in naslednji dan je vse v najlepsem redu. Mogoce se sama velikokrat ne vem kaj hocem on je pa bogi z mano, ki me trpi.
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Kikka23 napisal/-a:mogoce imas ne vem. Ampak vseeno, ko se konco odlocim, danes je zadnjic, danes ga bom pustila pol nekako obmolknem in naslednji dan je vse v najlepsem redu. Mogoce se sama velikokrat ne vem kaj hocem on je pa bogi z mano, ki me trpi.
meni se glih ne zdi bogi....da te enkrat v celem tednu ne pride v bolnico pogledat...hm....
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
saily napisal/-a:Mislm da ni fora v tem a vas raspi*** al ne... Mislm da je pr men v nečem drugem... Ni to da bi me razjezil, deleč od tega... Še sama si ne znam pojasnt, kaj točn je narobe. Ne morm rečt, da me je neka stvar zmotila...
Samo lejte primer: V soboto je prišel k men prespat (že neki časa nazaj), ker mojih tastarih ni blo doma. In vse lepo in prav... Sva prespala in zjutri, ko sem se zbudila ob njem mi je vse dol padlo. Ne vem zakaj... Samo zdel se mi je da ne paše v mojo postlo (ne v dobesednem pomenu)... Prov vprašala sm se kaj počne ta človek zravn mene.
Res ne znam pojasnit točno zakaj taka vprašanja, ker me še nikoli ni razjezil, da bi zarad tega pomislna da bi končala z njim. Vem da me ma res rad in bi vse naredu zame. Samo jz včasih enostavno ne vem kaj se dogaja. In sovražm taka nedeljska jutra, ko se vprašam, kaj počne zravn mene.
Zj pa če kdo zna kle pomagat... Ker tole me mori že 2 mesca... In enostavno sm obupana... Prov res...
Sm bla na istem kot ti. Samo, da sem se jst to začela spraševati okoli 6 mesca. Hmm... vstrajala sem še let z njim in verjem nič ni blo bolš, kvečjemu slabi k poli ga gledaš samo še kot prijatelja. In na konc je tok huj za tipa, k mene je meu res rad in k mu poveš, d je ubistvi že vajna zveza tako skor od začetka ga res na podn spravš.
Jah po moje tole med vama ne bo nč bolš, raj sprav stvari v red dokler še ne bo hudih posledic!
-
D-D - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kikka23 napisal/-a:ja sej te razumem. 1 mesec nazaj sem ga pustila, ker sem bla full prizadeta, ker sem bla v bolnici 1 teden in me niti 1 x ni prisu pogledat ... mel pa je cas, da hodi z kolegico ven. Noh ja ... sam sem pol full bla slabo brez njega in sem se ze po 2 dnevih vrnila k njemu. Sam zdej me pa neka cudna kriza prijema. Boh. Mogoce sem sam malcek navelicana te monotonosti.
Halooo, teb so pa v bolnci, zihr neki vn vzel, da si pol nazaj vrnila. Tipu je več do prjatlov kt pa do tebe!!! To ti je čist lepo pokazu, ... in ti se vrneš nazaj ker ti je blo hudo. Sej vsak na začetku pol k preboli se pa
Mal se vroke vzam, pa nase misl, pa bo
- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
-
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Vsem, ki ste neodločne in ki ne veste kaj bi s svojo vezo, predlagam: naredite pavzo oz. naredite konec.
Iz lastnih izkušenj. Tudi v meni so se porajali dvomi in ko se je tega nabralo, sem enostavno naredila konec. V tisem obdobju, ko sva bila narazen, sem ogromno razmišljala o sebi, njemu o naju. In prišla do zaključka, da se imava rada in da hočem biti z njim za vedno.
Enostavno, to morate predelati v svoji glavi. Razmišljajte o tem. Pri tem pa seveda upoštevajte predvsem svoje srce!
Ko človek to pri sebi razčisti, so tudi vsi prepiri drugače koncentrirani. Ne, da takoj pomislite, kaj boste z njim,... ampak poizkušate problem rešiti. Kakršen koli že je.
Potem pa lahko začnete graditi na brezpogojni ljubezni...
Iz lastnih izkušenj. Tudi v meni so se porajali dvomi in ko se je tega nabralo, sem enostavno naredila konec. V tisem obdobju, ko sva bila narazen, sem ogromno razmišljala o sebi, njemu o naju. In prišla do zaključka, da se imava rada in da hočem biti z njim za vedno.
Enostavno, to morate predelati v svoji glavi. Razmišljajte o tem. Pri tem pa seveda upoštevajte predvsem svoje srce!
Ko človek to pri sebi razčisti, so tudi vsi prepiri drugače koncentrirani. Ne, da takoj pomislite, kaj boste z njim,... ampak poizkušate problem rešiti. Kakršen koli že je.
Potem pa lahko začnete graditi na brezpogojni ljubezni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]