Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Jul. 2008 16:06

Joj zdej glih imava obdobje kreganja ker njemu dosti tega ne paše in se samo pritožuje.. In vedno v takem obdobju premišljujem, dvomim.. Če je to sploh to, ka hočem? Če ne obstaja nekdo boljši od njega? Nekdo, ki bi me razumel, bolj spoštoval, ki bi me pogledal globlje v dušo.. Večkrat sva že nekaj časa bila narazen pa sva spet skupaj pristala.. Enkrat zaradi njega, drugič zaradi mene..
Sem namreč perfekcionistka in si iščem vedno najbolše.. Čeprav na koncu vedno spoznam, da je on najboljši zame in da nočem drugega :) Upam, da bo tudi tokrat tako :?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 19. Jul. 2008 16:39

jst se sprašujem, kako kritičen mora človek biti. vedno sem bila premalo in sem bila s fanti, ki me niso bili vredni, zdaj pa se bojim, da sem preveč. v takem primeru lahko na koncu sama ostanem.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Jul. 2008 16:46

Zakaj misliš da si preveč? Po moje nisi.. Js svojih kriterijev ne mislim znižat niti za malo, pa so dost visoki.. Pomembno je, da so primerni zate.. Da ti bo fant ustrezal.. Res je, da ga do neke mere moraš sprejemati.. Ampak ti se odloči kaj misliš sprejemat pri njem, česa pa v nobenem primeru ne..
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 30. Avg. 2008 4:19

Ravno zdaj to razmišljam! :evil: Nekaj sva s sporekla in bi najraje kar prekinilas stike, sploh se ne bi več oglašala, odpisovala, skratka izginila bi!
Pa mislim, da se niti ne bi sekirala (ali pa to mislim zdaj, ko sem jezna). Ni pa šanse, da bi za kom še tako žalovala in jokala, kot za bivšim ... :cry: Zaradi te izgube, ne morem več ljubiti tako, kot sem lahko včasih.

Malo sem se morala izpovedati ... :grosseaugen:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 30. Avg. 2008 5:33

Hmm. Nevem kako je pri vas, ampak js sem do zdej "samo" enkrat pomisla, da bi šla narazen. Sploh se nisva sporekla, ampak sem mela nek čuden dan. Bil je takrat ob meni in sem mu to tudi povedala. Blo je grozn in mela sva maratonski pogovor. O vsem. In od takrat nisem več niti pomisla na to. NIKOL! Preveč mi pomeni in si sploh ne znam predstavljat mojega življenja brez njega.
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 30. Avg. 2008 9:46

Jst zadnje čase kr . . . Ampak samo tko, kr nism vedla kaj narest. Sam sva use rešla. . zaenkrt !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 30. Avg. 2008 10:57

Premeščeno v novo temo
Zadnjič spremenil Maped100, dne 30. Avg. 2008 11:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 30. Avg. 2008 10:57

Sem 2x pritisnu tipko, my bad.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 30. Avg. 2008 12:08

ne razmisljam o tem, ampak sem pa pripravljena na vse... ker nisva skupaj iz nuje, da bi drug drugega tako potrebovala, ampak zato, ker nama je lepo skupaj, tako da ne razmisljam niti nisem pomislila na to, vem pa, da ce bi se zgodilo, je bolje za oba, kot pa da se mucis v zvezi, ki ni taksna, kot naj bi bila...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 31. Avg. 2008 11:59

če bi bila jst na mestu trepalnice, tudi ne bi razmišljala o tem. tip, ki je zadovoljen s tvojo postavo in ti vse plačuje. idealno. :P
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 31. Avg. 2008 12:08

Nadine napisal/-a:a se vam dostkrat zgodi da jokate zarad fanta ko vas kej razočara?

men se to ful pogosto dogaja in pol ko se hočem pogovort sem zoprna pa samo težim in tko naprej, ja ok, sam ne mi pol govort da nej povem če me kej moti :roll:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 31. Avg. 2008 13:15

Včasih sem žalostna zaradi njega, ampak to vedno opazi in me zna tako lepo potolažit, da mu ne morem nič zamerit. Včasih nisem prepričana, če me ima dovolj rad, ker tega ne pove ravno pogosto... (bolj z dejanji to kaže, z besdami zelo redko). Ampak potem mi vedno dokaže, da me ima. :) Tako da sem se nehala obremenjevat s tem in sem se odločila, da ga ne bom nikoli pustila... on pa je tudi rekel, da mene ne bo... tako da upam, da bom ostala z njim :bussi:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Avg. 2008 16:32

Zadnje čase res ne vem...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 31. Avg. 2008 16:41

...
Zadnjič spremenil softTouch, dne 02. Jan. 2011 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajčica* » 31. Avg. 2008 17:18

joj pr men tut tko niha da groza. moti me kar nekaj stvari, po drugi strani mi je pa ful u redu :S
moti me, da
- ne dela šole kot bi jo moral
- je v nasprotju z mano bol antišportnik in se bojim, da mava preveč različne interese
- kadi travo, in to mi ni ušeč
- sem zdej zvedla, da se njemu ne zdi nič takega, če gresta dva takoj v postlo. jst sm pa čtak tip, da mi sex ful pomeni, da je to za dva, ki nekaj čutita, ne pa kar tko, ko ti paše.
A sploh obstaja kak tip, ko ne bi šou takoj sexat s punco, ampak bi jo prej rad mal bolj spoznal??
Po drugi strani pa ful lepo z mano dela in mam feeling da me ma rad :S
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 31. Avg. 2008 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov