Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cukr22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr22 » 11. Jul. 2008 9:53

am sei ni fora ubistvu da si med sabo ne zaupamo sam pac ucasih se skregas zrd enih malenkosti ker je negdo v vezi prevec lubusumn in v najini zvezi sva npr oba in se ucasih skregava sam to pa ne pomen da si ne zaupava...in zrd tazga nesmiselnega krega ti ucasih use prekipi in pac bi koncou...sam k pol razmisls da zrd enga prepira to ni vredn pol si premisls....ucasih pa sploh ni problem u temu da je prepir al pa nezaupnje ampak pride ksn dan al pa dva k sploh ne bi meu rd nobenga ob seb k bi si uzeu cs samo zase in pac razcistu u svoji glavi mislm da je tak dan ze usakmu prsu na plan :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 11. Jul. 2008 16:22

ja js sm ista. ker vlikrat mava bedne. drgač se mava pa kr lepo in to in takrat razmišlaš nikol ga ne bom zapustila in te scene...sam drek je ker se pol sve obrne...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 11. Jul. 2008 17:32

nism še pomislna na to, ker nimam razloga za take misli... nč ni narobe, se ne kregava, tko da mi ni treba na to mislt, niti nočm :D
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 11. Jul. 2008 21:49

Ko sem ob njemu in se dobro razumeva si ne predstavljam življenja brez njega. Zelo sem navezana na njegovo mamo in njegovega hišnega ljubljenčka, tako da si ne morem niti zamisliti kako bi bilo potem. Sem pa že parkrat v navalu jeze pomislila, da bi "končala" z njim (bolj iz tegote kot zares :D), ampak potem ugotovim, da ne gre brez njega. Da ga preveč pogrešam, da hrepenim po njemu, njegovih dotikih... Midva se v večini sporečeva zaradi malenkosti, jaz se vedno preveč razburim in naredim res velik bum iz vsega... :oops: V vsaki zvezi tako ali tako mora priti do kakšnega prepirčka. Drugače pa se zelo dobro dopolnjujeva, ful sva si podobna in kar je najvažneje nisva le partnerja, ampak tudi prijatelja. Nisem še razmišljala da bi res dokončno končala z njim.
Pain is temporary, glory is forever!
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 13. Jul. 2008 21:31

Joj sej tud midva mama vzpone pa padce...pa sma si totalno različna...ampak me ma rad...in ko je vse kul je res dobro...No sem pa šla v petek s kolegico malo ven (po dolem času) za ene pet urc...pa sma bla zmenjena pa sm g klicala če bi mel kaj proti pa je reku da ne da ma on nekaj za delat in da naj bom pridna...in ko sma prišle s kolegico v bar...me kliče in reče da gre v portorož..nič drugega niti s kom niti zakaj...čeprav sem ga vprašala...nisem dobr čula pa sem prekinla vezo in mu napisala sms ki ni bil dostavljen...ok bo že jutr poklical...pa nič...potem sem klicala na kolegov telefon in vprašala če je tam in frajer je s kolegi šou u portorož za 2 dni čez cel vikend (meni nič ni omenil) baterija na tel. se mu je ugasnila...ne vidima se skoraj nic saj cez teden delam...do seksa z njemu mi več ni...ker sem se že naveličala vsega skupaj...in valda sem bla u bedu...in on potem takoj da mu težim...da ni on kriv če js nimam kolegic s katerimi bi šla...sploh nevem več kaj mu naj rečem...danes je prišu domov mi poslal sms ob 12 da ko se naspi me poklice in da naj nebom živčna...in ni poklical...pe zdj spi :S...kako bi ve reagirele...sj men sploh ni panike nj gre na morje s kolegi...itak boma midva tudi šla...ampak mel je dost časa da se zlaufa...pa se obaša kot da mene ni kot da men ni treba nič povedat pa tud če bi reku me tak nebi upošteval..ko kaj rečem mi nabije sj ti si šla pa s kolegico...nevem no...včasih bi popizdla...drugač je ful uredu..sam taki izpadi so čist preveč...a je kak način da se to reši...on dela to sam zarad tega ker ve da tega js nebi,ker po njegovo nimam kolegic...pa jih mam ampak majo vse fanta in službo večinoma delajo in jim take akcije ne pridejo na misel.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Jul. 2008 14:25

nenanena napisal/-a:Joj sej tud midva mama vzpone pa padce...pa sma si totalno različna...ampak me ma rad...in ko je vse kul je res dobro...No sem pa šla v petek s kolegico malo ven (po dolem času) za ene pet urc...pa sma bla zmenjena pa sm g klicala če bi mel kaj proti pa je reku da ne da ma on nekaj za delat in da naj bom pridna...in ko sma prišle s kolegico v bar...me kliče in reče da gre v portorož..nič drugega niti s kom niti zakaj...čeprav sem ga vprašala...nisem dobr čula pa sem prekinla vezo in mu napisala sms ki ni bil dostavljen...ok bo že jutr poklical...pa nič...potem sem klicala na kolegov telefon in vprašala če je tam in frajer je s kolegi šou u portorož za 2 dni čez cel vikend (meni nič ni omenil) baterija na tel. se mu je ugasnila...ne vidima se skoraj nic saj cez teden delam...do seksa z njemu mi več ni...ker sem se že naveličala vsega skupaj...in valda sem bla u bedu...in on potem takoj da mu težim...da ni on kriv če js nimam kolegic s katerimi bi šla...sploh nevem več kaj mu naj rečem...danes je prišu domov mi poslal sms ob 12 da ko se naspi me poklice in da naj nebom živčna...in ni poklical...pe zdj spi :S...kako bi ve reagirele...sj men sploh ni panike nj gre na morje s kolegi...itak boma midva tudi šla...ampak mel je dost časa da se zlaufa...pa se obaša kot da mene ni kot da men ni treba nič povedat pa tud če bi reku me tak nebi upošteval..ko kaj rečem mi nabije sj ti si šla pa s kolegico...nevem no...včasih bi popizdla...drugač je ful uredu..sam taki izpadi so čist preveč...a je kak način da se to reši...on dela to sam zarad tega ker ve da tega js nebi,ker po njegovo nimam kolegic...pa jih mam ampak majo vse fanta in službo večinoma delajo in jim take akcije ne pridejo na misel.

nenanena jz mislim, da si si sama odgovorila in da zvezo končaj. Če si naveličana usega skupaj nima smisla uztrajat.
Kaj tako se zgodi večkrat al se je blo to prvič ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 14. Jul. 2008 14:59

nenanena napisal/-a:...a je kak način da se to reši...on dela to sam zarad tega ker ve da tega js nebi,ker po njegovo nimam kolegic...

je poln načinov, da se to reši.. ena je, da gresta narazn.. druga je, da mu jasno postaviš meje, do kje gre lahko pri tebi- in tega se tud držiš! npr. lohk mu poveš,kako si se počutila ob tem in, da se ti zdi nespoštljivo, itd.. in da v prihodnje želiš, da te pokliče, da veš vsaj kaj se dogaja z njim, itd.. in če se stvari ponavljajo, kakšno sankcijo vpelješ.. kaj bi js nardila.. hm.. povedala bi mu, kako se počutm, kaj njegova dejanja po mojem mnenju dokazujejo, poslušala bi, kaj ma za povedat.. če bi blo to enkrat ql, če bi blo večkrat, bi mu sama nardila isto.. pa drugač nism pristaš povračil, itd.. sam se mi zdi, da ljudje včasih ne razumejo, če jim sam govoriš.. začutjo šele, ko neki nardiš.. ja, če bi on ponavlu take in drugačne scene, bi js njemu rekla, da to razumem kot najin nov dogovor- torej, da so take scene dovoljene med nama in delam isto.. pol pa kmal dojame, kako si se počutila..
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 14. Jul. 2008 20:06

pride trenutek ( ponavadi kašn hujši prepir) ko pomislim na to, ampk samo pomislim kr grdo izraženo nimam jajc da bi mu te besede izrekla in kot drugo vem da bi se kasneje kesala!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 18. Jul. 2008 11:21

ze od vceraj...spet je bil eden tistih neumnih prepirov glede malenkosti,spet sem zacela en resen pogovor o prihodnosti,ki se je v njegovih oceh pokazal kot 'kaj mi spet moris baba neumna'...z njim ne morem debatirat o resnih stvareh...ceprov mi stoji ob stran,vem da me ima rad in jaz njega pa mocno dvomim,da sta najina karakterja kompatibilna...oba sma trmasta in hocema imet svoj prav.najveckrat popustim jaz,ker se mi ga ni zdelo vredno izgubit zarad enga prepircka...od vceri pa se sprasujem,ce je morda kje kaksn s katerim bi se bolj ujela.nocem ga izgubit,ker je blo res lepo leto z njim,vzponi in padci so zmer,samo ne vem,ce je to kar cutim res tisto pravo...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 18. Jul. 2008 19:55

Včasih pomislim na to. Pa ne zato, ker se ne bi razumela. Vedno bolj me najeda misel, da oktobra odidem v Ljubljano, on pa ostane v Mariboru. Saj res, da ni tak daleč ... ampak se mi zdi grozno, da bi se videla samo ob vikendih. Pa še to ne, če bi prišlo kaj vmes. Takoj ob vpisu sem pomislila, da ga bi pustila, ker sem se bala. Bojim se, da če bi bila zelo dolgo skupaj, da bi mi ob razhodu bilo še težje. Ne maram, da se v naprej že za brezveze nekaj sekiram ... ampak takšna pač sem. Sicer pa sem optimistka in verjamem, da nama bo uspelo. Kakšne so pa kaj vaše izkušnje glede ločitve zaradi študija? :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 18. Jul. 2008 21:35

slatkica..enako sn jaz mel s punco,ki je šla v lj,jaz pa sn ostal v mbju..sploh ni panike,je pa res,da sem mel tako punco,ki sem ji res zaupal pa me ful ni skrbelo..pa tud jaz sem bil pridn tu :D ..vidla sma se 2-3 dni na tedn,ampak zato pa je blo tolk lepše pa sma nadoknadla..tak da ne skrbi,v svoj prid izkoristita dane pogoje..srečno kekec :)
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 18. Jul. 2008 21:39

Hehe ... Stevens ... hvala za vspodbudne besede! :razz:

Mi2 si tud ful zaupava, tak da res upam, da ne bo problema. :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 18. Jul. 2008 21:46

ni kaj..aja pa prvo poskrbita da bo do oktobra vse štimalo pol pa dalje razmišljajta :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 18. Jul. 2008 22:11

a se vam dostkrat zgodi da jokate zarad fanta ko vas kej razočara?

sej najbrž pretiravam, ker sm zadnje dni itak skos neki depresivna, pa v bistvu nič sploh ni naredu, sam mal je tak čuden :S, jst pa mislm že na vse najhujše, sploh me je strah da se bo ponovila zgodba kot pri bivšem ker takrat sm pa res trpela :cry:
ampak on nič ne ve, se delam kot da je vse v najlepšem redu, nočem česa zaj**** med nama...
itak pa je najbrž sam PMS, sej jutri dobim menstro :?

joj, sovražim sama sebe :(
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 18. Jul. 2008 23:02

meni se je zgodilo ravno ta teden. je pa po mojih izkušnjah tako, da je le še huje, če zadržujem v sebi, če mu povem, pa z nadalnjim pogovorom rešim še kakšen nesporazum.

on topic: sem že parkrat pomislila, sploh v zadnjih dneh, vendar pros še vedno odtehtajo cons.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov