Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- samska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Lotti napisal/-a:Danes spet,kot že mnogokrat poprej...preveč ga ljubim,pa preveč slabih stvari mi je naredu...
Točno tako je bilo pri meni...Sem razmišljala, da bi naredila konec, sem ga noro ljubila, on pa je dobesedno pometal z mano. Potem pa je on mene pustil...
Če bi bila (oz. če bom) spet v takšni situaciji, bi(oz. bom) takoj odšla in se nikoli več vrnila...
Pa saj veste tisto o razumu in čustvih ...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Trpljenju, ker ti dela pizdarije, ti ga pa ne pustis, ker ga "prevec ljubis", jst recem "davek na debilnost".samska napisal/-a:Lotti napisal/-a:Danes spet,kot že mnogokrat poprej...preveč ga ljubim,pa preveč slabih stvari mi je naredu...
Točno tako je bilo pri meni...Sem razmišljala, da bi naredila konec, sem ga noro ljubila, on pa je dobesedno pometal z mano. Potem pa je on mene pustil...
Če bi bila (oz. če bom) spet v takšni situaciji, bi(oz. bom) takoj odšla in se nikoli več vrnila...
Pa saj veste tisto o razumu in čustvih ...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mahagonij napisal/-a:Trpljenju, ker ti dela pizdarije, ti ga pa ne pustis, ker ga "prevec ljubis", jst recem "davek na debilnost".
Dobra . Jaz pa temu rečem patetična vrsta mazohizma (pravzaprav so vse take). Žal smo nekatere občasno trape - upam, da nekatere izuči.
- cukr22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
am usakic pridejo eni dnevi k se ti zdi da ti gre use na zivce in bi najraj koncou z zvezo pa tut use okol sebe kolege/ice bi najraj skenslu in bi biu najraj sam. pac to pride eno tako obdobje (tko je zihr pr usakmu)...sam to itk cez dva tri dni prebolis in je pol use isto in mas rd use okol sebe..tko da ne nikol skenslat nobenga ce ti pridejo taki dnevi k ti bo pol zou...
edin ce se to vlece ze dle casa...
edin ce se to vlece ze dle casa...
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
v tej zvezi se tega nisem pomislila..sem pa v presnjih zvezah pogosto imela taksne in drugacne pomisleke, in to predvsem zaradi najinih nesoglasij in prepirov, ter nezaupanja. Z sedanjim fantom, pa imava res taksno zvezo, kot sem si jo zelela, in nimam nobenih pomislekov, da bi ga zapustila, niti mi ne daje nobenega razloga ali povoda za to.. v primeru da pride do nesoglasij, pa vedno takoj razcistima zadevo s pogovorom in furama dalje...
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
*LooBika* napisal/-a:v tej zvezi se tega nisem pomislila..sem pa v presnjih zvezah pogosto imela taksne in drugacne pomisleke, in to predvsem zaradi najinih nesoglasij in prepirov, ter nezaupanja. Z sedanjim fantom, pa imava res taksno zvezo, kot sem si jo zelela, in nimam nobenih pomislekov, da bi ga zapustila, niti mi ne daje nobenega razloga ali povoda za to.. v primeru da pride do nesoglasij, pa vedno takoj razcistima zadevo s pogovorom in furama dalje...
Pri meni je čisto isto. Pri bivšem sem vsake tolko časa pomislila da bi ga zapustila, pri vsakem prepiru..pač je blo preveč nezaupanja pa ni blo to to. No in na koncu sem res zbrala pogum in ga pustla. S sedanjim pa mi to niti na misel ne pride. Pa tudi če se kdaj skregava al pa kar koli, nisem še niti enkrat pomislila da bi končala najino zvezo. Tako kot je že LooBika rekla, imava takšno zvezo, kot sem si jo želela pa rada se mava ( ) in mi niti na misel ne pride da bi ga pustila.
- Black Kitty
Se je že naredilo . Mislim, da je to čisto normalna stvar v zvezi in da to ne pomeni, da nisva za skupaj. Slej ko prej pride do ene točke, da se vprašaš ali se je vredno trudit, sva res za skupaj itd.
Prošlo, došlo. Vem, da sva za skupaj in bi bilo res idiotsko od mene ga zapustit - brez res dobrega tehtnega razloga
Prošlo, došlo. Vem, da sva za skupaj in bi bilo res idiotsko od mene ga zapustit - brez res dobrega tehtnega razloga
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Vcasih ste punce malo cudne... ste pac bolj custvene kot moski in zaradi tega ne naredite kar bi bilo vcasih logicno. Ali pa nocete izpasti kot pras!ce. Potem nas pa, v najslabsem primeru, tako dolgo matrate, da vas koncno pustimo, potem smo pa spet itak moski prasci.
Dokler ni zakomplicirano, je enostavno... ce ni, potem tudi ne bo.
Cau
Dokler ni zakomplicirano, je enostavno... ce ni, potem tudi ne bo.
Cau
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Ne ne razmisljam....Ker sem mnenja, da če razmišljaš da bi partnerja pustil potem nekaj zagotovo ni vredu in boljse da gres narazen, ker če nekoga ljubiš in ga imaš rad ne boš razmišljal o tem, da bi ga pustil....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz pa mislim, da kljub ljubezni in usemu pridejo določeni trenutki, obdobja, ko se človek spopada s to/temi mislijo/mislimi. In s tem ni nič narobe, ker zveza ima uzpone in padce in ko so padci pomoje ni use tolko rožnato in pač pomiliš tudi na to. Mogoče kot na rešitev lahko pa ti samo švigne čez glavo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Imela sva enkrat en takšen pogovor, ko sva po samo parih besedah samo utihnila, vsak se je po svoje zapru vase. Sicer ni blo napetih besed, vendar vseeno... take zadeve kot sva jih takrat govorila, so nama zaprla usta. Tisti večer sva "spala" skupaj vsak na svoji strani postelje, tud kakšna solza je pritekla, zjutraj sva vstala se in se v solzah poslovila... Nisva spregovorila skoraj da nič... Po tistem sem mislila, da gre od mene zadnjič, on pa je mislil prav tako... Nisva si napisala smsja, ali govorila po telefonu celi dan, kar se je meni odtrgalo in nisem mogla biti več pri miru in čakati kaj bo iz tega... Napisala sem mu sms že bolj proti večeru... Odpisal mi je Ja takrat sm bla spet vsa vesela ker sem vedela da narazen zaradi tisth besed (bile so res grozne), res ne bova šla, Ja komaj sem čakala da je prišel k meni, ampak takrat so pa tekle solze sreče... Vem, nisem posmislila da bi ga jaz pustla, kot je sam naslov te teme... ampak hočem povedati, da sem se bala da me bo zapustil on...
On pa, da ga bom zapustila jaz... Od tistga dne vem, da se mava ful ful ful rada... Izkušnja je nama veliko povedala.... Velika ljubezen je med nama
On pa, da ga bom zapustila jaz... Od tistga dne vem, da se mava ful ful ful rada... Izkušnja je nama veliko povedala.... Velika ljubezen je med nama
-
alch - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: celje
jst tudi velikokrat razmišlam ko mi kaj ni uredu ali pa da pride kak prepirček in si mislim.. tole nebo več doglo trajalo,nasledni dan ko se pa pogovarjam z njim oz se dobim je pa čist use u najlepšem redu tko da rajš prespim noč... ker se mi je že v 2 letih naredilo ravno to da nisem razmislala in končala z njim, kar sem obžalovala 2 mesca... potem sva po dveh mescih seveda prišla nazaj skupi in ko pomislim kako je ko ga nimaš ob sebi raje prespim noč... oz se pogovoriva ali pa počakam da naju mine trma:D
ne dam jst moigaa sjčekaa =)
ne dam jst moigaa sjčekaa =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]